Diğer Konuşmak, danışmak, dertleşmek isteyen var mı? OldBoy88 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Günaydın, güzel ve mutlu bir gün diliyorum Konuşmak, danışmak, dertleşmek isteyen var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
defii Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Demek ilgilenmeyi biliosun 1 2 Yorumla OldBoy88 +1 yıl Nerden anladın bunu :) Yorumla defii +1 yıl Soruma yaptığın yorumdan Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 9,4b cevap paylaştı. bennn ama özelden 0 1 Yorumla OldBoy88 +1 yıl Tamam dostum, nasıl istersen… Yorumla
jackiechaen Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Abi bı derdim var yardımcı olur musun 0 9 Yorumla OldBoy88 +1 yıl Ne gibi kardeşim, cinsel maddi tatmin hariç elimden ne gelirse. Yorumla jackiechaen +1 yıl Maddiyat abi ne yazık ki Yorumla jackiechaen +1 yıl Telefonun imeisi gitmiş 400 e yapıyorlar Yorumla jackiechaen +1 yıl Bende sınava hazırlanıyorum henüz işim yok yaşım 19 dershaneye gidip gelirim Yorumla OldBoy88 +1 yıl Para sorun değil ama bu gibi yerlerde maalesef insanlara güvenmiyorum üzgünüm abim, Yorumla jackiechaen +1 yıl Ailemden aldığım günde 50 lira ve toplamak istesem 8 gün toplamam lazım bu da 8 gün boyunca aç kalmak ve yürüyerek gidip gelmek demek Yorumla jackiechaen +1 yıl İstesem toplarım abi ama beni çok zorlar öğrenci olduğuma inanmazsan ispatlarim sana Yorumla jackiechaen +1 yıl Benim iki gün sonra doğum günüm en azından bı doğum günü hediyesi olarak gönder Yorumla jackiechaen +1 yıl Ben de bı gün aynı iyiliği başkasına yapicam Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ne konuşucaz 1 11 Yorumla OldBoy88 +1 yıl Cinsel ve maddi tatmin hariç berşey olabilir, duygusal ve ruhsal tatmin peşindeyim. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hum Yorumla OldBoy88 +1 yıl Seni sarmadı sanırm:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoo sardı Yorumla OldBoy88 +1 yıl İyi o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi Yorumla OldBoy88 +1 yıl Yaş kaç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 24 Yorumla OldBoy88 +1 yıl Hmm iyimiş, var mı anlatmak istediğin konuşmak istediğin konular, ben 36 yım bu arada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl fark etmez Yorumla OldBoy88 +1 yıl Burdan mı konuşmak istersin farklımı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Demek ilgilenmeyi biliosun
Nerden anladın bunu :)
Soruma yaptığın yorumdan
bennn ama özelden
Tamam dostum, nasıl istersen…
Abi bı derdim var yardımcı olur musun
Ne gibi kardeşim, cinsel maddi tatmin hariç elimden ne gelirse.
Maddiyat abi ne yazık ki
Telefonun imeisi gitmiş 400 e yapıyorlar
Bende sınava hazırlanıyorum henüz işim yok yaşım 19 dershaneye gidip gelirim
Para sorun değil ama bu gibi yerlerde maalesef insanlara güvenmiyorum üzgünüm abim,
Ailemden aldığım günde 50 lira ve toplamak istesem 8 gün toplamam lazım bu da 8 gün boyunca aç kalmak ve yürüyerek gidip gelmek demek
İstesem toplarım abi ama beni çok zorlar öğrenci olduğuma inanmazsan ispatlarim sana
Benim iki gün sonra doğum günüm en azından bı doğum günü hediyesi olarak gönder
Ben de bı gün aynı iyiliği başkasına yapicam
Ne konuşucaz
Cinsel ve maddi tatmin hariç berşey olabilir, duygusal ve ruhsal tatmin peşindeyim.
Hum
Seni sarmadı sanırm:)
Yoo sardı
İyi o zaman
İyi
Yaş kaç
24
Hmm iyimiş, var mı anlatmak istediğin konuşmak istediğin konular, ben 36 yım bu arada
fark etmez
Burdan mı konuşmak istersin farklımı