Dizimde böyle bi morluk oluşmuş sebebi ne olabilir bi yere çarptığımı hatırlamıyorum açıkçası banyoda farkettim neden olabilir bu 

Benimde bacağımda vardı kaç gündür demir ilacını bırakmıştım zaten yaralarım geç iyileşir vitamin eksikliğinden olabilir dahiliyeye gidip kan vermelisin geçmiş olsun
Cevap
8Cevap
Krem sürmeniz lazım
Cildin hassas sa biryere farkına varmadan hafif çarpmışsındır bendede arada oluyor bastırınca azda olsa ağrı var mı
beyaz tende her şey böyle belli oluyor benimde öyle küçücük bir yere dokunsan morluk oluşur seninde öyle olmuştur
Bende de sık sık çıkıyordu hematolojiye gittim bir şey çıkmadi sukurr
Bende de oluyor ya kanser sebebi ilerisi için ya da demir eksikliği yapıyormuş bende eksik ondan diye düşünüyorum ama bilmiyorum tam
Kanser derken
Kan kanseri
Gerçektenmi
Allah korusun
Ama öyle bir şey olsa fark edilir bence tek etken bu değildir
Umarım başka bi şeydir sebebi
Çünkü sadece morarmayla olucak bir şey değil
Demir eksikliği olabilir mi
Hiçbir fikrim yok olabilir açıkçası uzun zamandır kontrol ettirmemistim
Kalpte ağrı oluyor mu ya da halsizlik yorgunluk
Yok olmuyo hiç öyle bişey
Doktora görün için rahat etsin tahlil yaptır
Haturlamasan da çarpmışsındır
Yok carpmadom
Giss hiç tüy yok maşallah
Var aslında ama üstte alta göre daha seyrek
O kadar olur
Bazı bazı bende de oluyor
Nedenmis sebebini çözdünmü
Başka yerlerinde var mi
Hayır genelde bacaklarimda oluyor
Sadece 1 tane
Cildiyeye gitmeni öneririm. Kremle geçiriyorlar genelde. Ancak altında başka şeyler de yatabilir tabii ki.
E kayboluyor ama sonradan o zaman doktora göstericrk biseyde olmazki
Sen bu resmi de göstereceksin diyeceksin kayboluyor diye. Kan testi falan yapar bakar. Vitamin eksikliğinden oluyordur
Peki sağol inşallah
Sebebi koparılan çiçekler.
fark etmeden bir yerlere vurduttuyorsunn dur
Hiç hatırlamıyorum öyle olduğunu ama
Kolunda mı
Yok diz
Yani b yere çarpmışsındır bi yere yenileceksindir farketmemişsindir sürekli olan bişey ise vitamin eksikliği bu seferlik ise muhtemelen bi yere çarpmıştır
Darbe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?