Diğer Bu teyzelerimize neler oluyor lan 😅 ? cnklc Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Teyzecim oradan bakınca jigo loya mi benziyorum veya 50 yaşlarında birine mi keşke bana buruşuk vücudunu atmasaydın midem kalktı git torun sev seninle birlikte olmam için en ağır uyuş turucu içmem lazım hiç bir şey hatırlamamak için 😆 Güncellemeler+1 yıl ... Güncellemeler+1 yıl ...1 Bu teyzelerimize neler oluyor lan 😅 ? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,3b cevap paylaştı. fake bunlar inanma 1 1 Yorumla cnklc +1 yıl Umarim öyledir sevinirim
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Teyzeyi bir görseydin kanka, Salma Hayek de 60 yaşında malum 1 3 Yorumla cnklc +1 yıl Agacim maalesef mavi kiraladığım yerde gördüm 😄 Yorumla Oluştur +1 yıl O zaman kaçalım 🏃♂️ Yorumla cnklc +1 yıl Hemde arkamıza bakmadan Yorumla
severobeni Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 492 cevap paylaştı. teyzeler ortama hızlı alıştı 2 1 Yorumla cnklc +1 yıl Maalesef Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl bir kere mik rahatlarsın 1 3 Yorumla cnklc +1 yıl Yaşı çok fazla bana uygun değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl seksin yaşı olmaz Yorumla cnklc +1 yıl Olur olur 😁 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Vii rebeni Allah akıl fikir versin 1 1 Yorumla cnklc +1 yıl Umarim umarım en kısa zamanda Yorumla
Dikenli_incir Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl 🤣🤣en ağır uyuşturucu mu 1 4 Yorumla cnklc +1 yıl Hafızayı en iyi silen hangisiyse artık valla jigolo olacağım artık Yorumla Dikenli_incir +1 yıl Sevaba girersin 🤣🤣 Yorumla Dikenli_incir +1 yıl Knk Yorumla cnklc +1 yıl Ya ahHjJaja deme öyle deme Yorumla
TMobile Takip Et Xper 6 Yaş: 49 +1 yıl Bir şey görünmüyor ki la 1 14 Yorumla cnklc +1 yıl Karaladım çünkü Yorumla TMobile +1 yıl Töh bize yazan yok sjd Yorumla cnklc +1 yıl Abi yaşları çok büyük bana göre değil Yorumla TMobile +1 yıl Memati diyor ya. Usta bu tam benim kalemim 😂 Yorumla cnklc +1 yıl 😁😁 sana uygun olur abi de ben yapamam valla Yorumla TMobile +1 yıl Facebook'tan yazdıysa yaş doğrudur Yorumla cnklc +1 yıl Instadan yazmış ve maalesef doğru Yorumla TMobile +1 yıl Kıllı kıllı bı de get ya Yorumla cnklc +1 yıl Vallahi kusacam Yorumla TMobile +1 yıl Seni tanıyan biridir ben hiç fotoğraf atanı görmedim Yorumla cnklc +1 yıl Tanımasaymis daha iyiymiş abi dağa taş benim içim daha çekici gelir Yorumla TMobile +1 yıl Haha adamın psikolojiyi bozmuş Yorumla cnklc +1 yıl Nefes alsın yeter diyecek değilim kaldi ki bakirim gidipte bunla bjr şeyler yaşayacak değilim harbi midem kalktı Yorumla TMobile +1 yıl La havale çek boş ver Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ne yazmış 😅 0 6 Yorumla cnklc +1 yıl 59 yaşında dul bir boyanmış resimde yazıyor bro 😆 Yorumla gacar4886 +1 yıl Kukusunu mu atmış 😅 Yorumla cnklc +1 yıl Yüz hariç her şey görmez olaydım aw 😆 Yorumla gacar4886 +1 yıl Çok mu kötü 😂 Yorumla cnklc +1 yıl Dağa taşa git daha iyi derim dkajja Yorumla gacar4886 +1 yıl Aboooo 😂😂😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
fake bunlar inanma
Umarim öyledir sevinirim
Teyzeyi bir görseydin kanka, Salma Hayek de 60 yaşında malum
Agacim maalesef mavi kiraladığım yerde gördüm 😄
O zaman kaçalım 🏃♂️
Hemde arkamıza bakmadan
teyzeler ortama hızlı alıştı
Maalesef
bir kere mik rahatlarsın
Yaşı çok fazla bana uygun değil
seksin yaşı olmaz
Olur olur 😁
Vii rebeni Allah akıl fikir versin
Umarim umarım en kısa zamanda
🤣🤣en ağır uyuşturucu mu
Hafızayı en iyi silen hangisiyse artık valla jigolo olacağım artık
Sevaba girersin 🤣🤣
Knk
Ya ahHjJaja deme öyle deme
Bir şey görünmüyor ki la
Karaladım çünkü
Töh bize yazan yok sjd
Abi yaşları çok büyük bana göre değil
Memati diyor ya. Usta bu tam benim kalemim 😂
😁😁 sana uygun olur abi de ben yapamam valla
Facebook'tan yazdıysa yaş doğrudur
Instadan yazmış ve maalesef doğru
Kıllı kıllı bı de get ya
Vallahi kusacam
Seni tanıyan biridir ben hiç fotoğraf atanı görmedim
Tanımasaymis daha iyiymiş abi dağa taş benim içim daha çekici gelir
Haha adamın psikolojiyi bozmuş
Nefes alsın yeter diyecek değilim kaldi ki bakirim gidipte bunla bjr şeyler yaşayacak değilim harbi midem kalktı
La havale çek boş ver
Ne yazmış 😅
59 yaşında dul bir boyanmış resimde yazıyor bro 😆
Kukusunu mu atmış 😅
Yüz hariç her şey görmez olaydım aw 😆
Çok mu kötü 😂
Dağa taşa git daha iyi derim dkajja
Aboooo 😂😂😂😂