Kızlar ben hıdırellez denedim ama iki kere yaptım 1. 5/6 Mayıs 2. 9/10 Mayıs'tı ve ilk yaptığımda tuzu fazla kaçırmış ve susamistim rüyamda bana iki polis su veriodu ve ben o suyu icmeyip 2 kediye veriodum ve çok susamış şekilde içiyorlardı 2. Rüyamda bol limonlu su içtiğim için ve az tuz yediğim için susamamistim ve sevgilime bana su getir demiştim oda olayı anlamamış hıdırellez anlatmıştım ve ben yattim çok garip ama hatirlamadigim rüyalar gördüm ve o gün sevgilim ve sevgilisinin ailesi kötü kötü rüyalar halisilasyonlar gördü ve hepsi benden şuhleleniyor uzakta tuz bağlama büyüsü var diyorlar bunu nasıl yaptım bilmiyorum bende panik atak var nasıl yaptım ben mi yaptım nasıl duzelticem sevgilimin annesinin yüzüne nasıl bakicam diye diye uyuyamıyorum ve onların rüyaların da bende var mışım bu hıdırellez hakkında büyüler hakkında bilginiz olanınız varsa lütfen yardım edin.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hahshshshs çok değişiklik olmuş ya korkunç valla ama benim oda arkadaşım da yaptı 2 kez. Tuz yedi uyurken ve sevgilisiyle ayrıldılar sonra
AAAAAÂ
Ya abi delircem
O arkadaşına çok geçmiş olsun offf şimdi buna da üzülcem
Ya benim arkadasim fazla manyak kavgacı biri şaşırmadım açıkçası. Bu arada bende yaptım ama ben hayallerimi kağıda yazıp gül ağacının altına diktim benim zaten 2 yıllık ciddi ilişkim var
Ya bende 1 yıllık ciddi ilişkim var bende 2 tuz yedim dilek yazdım gül suyuyla ıslatıp dolap cekmecisine koydum ve sevgilimle aramızda çok yaşanır şeyler oldu rota döneminden geçtik bunları da geçeriz diye umuyorum ama nasıl bilmiyorum sormadiğim kişi kalmadı şaka gibi olay
Cidden çok ürkütücü ya harbi okurken korktum valla bı hocaya sor istersen
Sevgilim sormuş tuz bağlama büyüsü ola bilirmiş hala araştıryor bende büyücü ablalara wq yazdım (cevap bekliom) ve sana tavsiyem böyle şeylerden uzak dur hele ki sevgilin varsa benim şu an ki korkum onu kaybetmek ailesine zarar vermek olur yani 😔😔 (sen korkruysan şimdi bende korktum jdndjjdmbdhdjs)
Hayır ya büyü bu kadar kolay olmaz ki bu başka bir şey. Büyü olması için ondan ya da senden alınan herhangi bi cisimle olur
Büyü olsa uzaktan tüm ünlülere büyü yapılabilirdi, ona ait bir saç kılı vs ile olması lazım dualarla. Musallat faln olabilir bilmiyorum
Onlar rüyasında seni nasıl görmüş ki anlamadim
Bende onu ona sordum nasıl gördunuz diye biz normalde 5 kişi bir aileyiz ve oda 5 kişilik siyah şeyler görmüş kuran şeyleri varmış beni görmüş. Beni nasıl gördün dedim söylemedi herhalde sadece gördü bilmiyorum beni rüyasında görmeseydi bu kadar kötü hissetmezdim.
Bence en iyisi dua edin tovbe edin
Bence de, teşekkür ederim
Rica ederim
o kafayi acilen degiş ablasi
Ne bu inançlar ya biraz akıllanın
Ciddi mi ya çok kötü
Uyuyamıyorum bunu öğrendikten sonra iftira atılmış gibi ama doğru da ola bilir nasıl anlatsam anlatimaz uyuyamıyorum...
Bu öyle bişey degilki neden böyle oldu anlayamadım ben
Bende anlayamadım keşfette gördüm herkesin yaptığı gibi denedim ama niye böyle oldukine çok saçma umarım onların kabusları bir daha yaşanmaz ki o kadar kötü hissediyorum mi sevgilimle eski samimiyet edemiyorum her gün zaten saçma sapan şeyler yasiom bi bu eksikti
Ne zaman yasamislar
olmaz ya
Umarım ama niye bu kötü rüyaların da ben varım ya:(
Yanlışı olmaz onun
E nasıl becerdim aq