Zihnim yaşadığım olumsuz şeyleri rüyam da olumlu hale çeviriyor ne düşünüyorsunuz?

Ben yaşadığım olumsuz şeyleri kafama takıyorum ve bazen rüyamda o yaşadığım olumsuz şeyleri rüyam da olumlu şeylere çevriliyor mesela eski arkadaşım sandığım biri bana küsmüştü, rüyamda aslında zor durumda kaldığı için bunu yaptığını bir sebepten dolayı olduğunu öğreniyorum ve barışıyoruz tabi gerçek çok farklı da neyse.. bundan iki gün önce de kötü bir şey oldu, bir tane kız halime gülüyor gibiydi bende etkilenmiştim, rüyamda o kızla akraba olduğumuzu öğreniyoruz ve pişman oluyor onun yerine artık sahiplenici bir bağ kurup konu tatlıya bağlanıyor böyle yani mesela işte bazen yaşadığım olumsuz şeylerin gerçek olmadığını öğreniyorum rüyamda vs. Tabi bunların hiç biri gerçekte çıkmıyor sdhjkjk, ulan be nasıl bir zihnim varsa sırf ben üzülmeyeyim diye olumsuz şeyleri rüyam da olumluya çeviriyor 😄 aslında bunun insan psikolojisi ile ilgili bir alakası da olabilir bu durumu bilmediğim için bir şey diyemiyorum. Bu başkalarının da başına geliyor mu? Niye böyle oluyor

Zihnim yaşadığım olumsuz şeyleri rüyam da olumlu hale çeviriyor ne düşünüyorsunuz?