Güncellemeler
+1 yıl
Soru 2000 yil once yasiyorsunuz size isaya benzediginiz icin onun yerine Carmiha gerilirseniz Cennete gideceginiz. Mujdeleniyor Kabul eder misiniz?
Herkesin biliyor hz. Isa Carmiha gerilmedi. Onun yerine ona benzeyen birisin Carmiha gerildi? Tamam 1- hz. isaya. Benzeyen. Adami Kim buldu. 2- Adama ne dendi? de Adam Kabul etti? ( Sizlere.. Soru? hz. Isa, nin yerine seni Carmiha gerecegiz. kimse anlamayacak. Cunku sen isaya benziyorsun gel Carmiha geril. Kabul eder misiniz? Genel cevap " hayir" veya" Nayir" Olacaktir. Peki Kim organize etti? hz. isanin benzerini bulup onun yerine Carmiha gerilme planini. ? Tahminler 1- ona. Cennet. Vadedildi. 2- olduktan sonra ailesine ve cocuklarina bakilacagi size verildi. 3- Son olasilik. ilk iki olasiligi Kabul etmeyen Adam hemen oldurulmekle tehdit edilip korkutuldu ve Carmiha gonderildi.. Ve Carmihta hz. Isanin yerine Olduruldu.. Sonuc. Hz. isa. Olmedi..! Ona benzeyen biri Carmiha gerildi!!!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Onu ihbar eden kisi yani yahuda iskaryot Allah tarafindan hz isa nin silüetine getirilmis ve dili muhırlenmis kendini de anlatamamis.
Yani kendi istegiyle olan bisey degil.
Anladim ben uc. tahmin yurutmustum. Adami olmeye ikna icin? Ama seninki en akla yatkin. Adam istenmis. ama bunu kimseye anlatamadan Carmiha gerilmis. mantikli
Yukarida Adam istenmis ama bunu kimseye anlatamadan Carmiha gerilmis Olacaktir Ozur
Sagolsun arkadaslarda. Allah tarafindan kalbi ve beynine huzurla. olumu Kabul etmeyen duygusu verilmis. o yuzden olumu Carmiha gerilmedi Kabul etmis
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!