Güncellemeler
+1 yıl
Karşı komşuyu şikayet etsem takip, kavgaya tahrik ve psikolojik ve sözlü taciz sataşma kavga arama. Eskiden beri husumet var zamanında adli olduk 5 yıl geri atıldı ceza ve süresi bitti fakat bunlar hiç bitmiyor. Cevap vereceğim darp olacak biber gazı taşıyorum sürekli başım belaya girecek cevap vereceğim bu gidişle
Güncellemeler
+1 yıl
Güncele yazdım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
geliyor cins spastik sorular. zaten duzgun bisey olsa detaya yazardin bilende cevaplardi. g.. tten beyinli uyuz dolu burasi
Yazdım zaten güncele de okuma özürlü herkes
Tabiki sorabilirsin biyrun
Sorun diyeceğinize hepiniz biraz güncel okuyun
Gönder
Varr
Sor bakalım.
Ben yazdığımda güncellemede hiçbir şey yoktu. Sana tavsiyem sana zarar veriyorsa bunun kanıtını alıp öyle şikâyette bulun ki kendini garantiye almış olursun.
Kanıtı yok sözlü taciz sürekli tahrik uysam haklı iken haksız duruma düşeceğim ve bunlar eli bastonlu biri yaşlı kişiler ama nefesleri ensemde yaşıyorum yıllardır kapı komşu bırakıp gidemiyorum da evi mecburi sebepten onunda evi benimde ama yine de başka konular var beni bu evde zorunlu tutan
Uzaklaştırma kararı çıkarabilirsin.
Kapı komşu zaten evimin içinde değil. Neyi nasıl uzaklaştırabilirki bu, bunlar hikaye konular
Başka ne yapılabilir bilmiyorum maalesef.
İşte şikayet de işe yaramazsa artık dalacagim sopa gaz
Kendini yakarsın. Sakın yapma.
Devlet çözüm bulmazsa olacağı bu, daha önce de yaptım ve kendimi korumak zorundayım dedim polise. Kimse beni korumuyorsa yapacak şey kalmıyor
tabi ki evet
Sorun ne
Sorrr
Ben 27 dakika önce sor demişim sen 24 dakika önce güncelleme yapmissin kafan mı guzel
neyi neden şikayet
Sor bakayım
Yine olabilirsin
Sonuç ne çıkar asıl konu bu
Onu hakim bilir
Dava acmayacağım karakol şikayet
O da mahkemeye gidecek işte
Gitsin daha önce yapmalıydim yıllardır bunlarla derdim bitmedi ama adaletten hayır yok bişey çıkmayacak yine
Evli misin sen
Değilim ama bunlar karı koca başımın yıllardır belası birde moruklar ama evlilik ile ilgisi de yok. Polis arkadaşıma sordum akşam et gözleri korkar biraz dedi ama ben biliyorum adlı konuları bir şey çıkmaz adalet yok
Buyrun
Neydi
Buyrun sorun
Sorun diyeceğinize hepiniz biraz güncel okuyun🙄
Kanıtlarınla ile berabet savcologa git
Kanıt yok ama yaşadığım bu. Sadece yıllar öncesinde karakol kayıtlarında ifadem vardir başıma gelecek herşeyden bunlar sorumludur diye
Kamera katır evine
Evin değil binanın içi ayrıca sokaklarda kamera vardır illaki ama adaletten hayır yok yine de bir şikayet oluşturulacağım
Adaletten başka çagre yok
Adalet yok sorun da bu. Yoksa vereceğim cevabı kendim, ondan sonra ilk düşen davada olduğu gibi suçlu ben olacağım oysa bulaşan bela arayan onlar ben kendimi savunmaya mecburum ama adalet mağdurun yanında değil hiçbir zaman
Ne diyim o zaman adaletten başka çagre var mı