"Onlara, "ALLAH'ın indirdiğine uyun" dense, "Hayır, biz atalarımızın izlediği yolu izleriz" derler. Peki, ataları bir şey düşünemeyen ve doğru yolu bulamayan kimseler olsalar da mı?" ( Bakara - 170 )
Elif Lâm Râ. Bu Kur'an, Rablerinin izniyle insanları karanlıklardan aydınlığa, mutlak güç sahibi ve övgüye layık, göklerdeki ve yerdeki her şey kendisine ait olan Allah'ın yoluna çıkarman için sana indirdiğimiz bir kitaptır. Şiddetli azaptan dolayı vay kafirlerin haline.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
• Şuara 78: Beni yaratan elbet yolumu gösterir. Duha 5. - Şüphesiz, Rabbin sana verecek ve sen de hoşnut olacaksın. Bayildiğim iki ayet 💖
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kalpler, ancak Allah'in zikri ile tatmin olur.
"Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz."
(Ankebut/57)
Onlara karşı sana Allah yeter.
Bu da çok iyi.
(Bakara137)
👍🥰
“Onlar sizin için günahtan koruyan bir elbise, siz de onlar için bir elbise hükmündesiniz.” (Bakara/187)
"Allah kuluna yetmez mi?" Zümer 36
"Onlara, "ALLAH'ın indirdiğine uyun" dense, "Hayır, biz atalarımızın izlediği yolu izleriz" derler. Peki, ataları bir şey düşünemeyen ve doğru yolu bulamayan kimseler olsalar da mı?" ( Bakara - 170 )
Demek ki, zorlukla beraber bir kolaylık var.
Evet o zorlukla beraber bir kolaylık var.
Elif Lâm Râ. Bu Kur'an, Rablerinin izniyle insanları karanlıklardan aydınlığa, mutlak güç sahibi ve övgüye layık, göklerdeki ve yerdeki her şey kendisine ait olan Allah'ın yoluna çıkarman için sana indirdiğimiz bir kitaptır. Şiddetli azaptan dolayı vay kafirlerin haline.
• Şuara 78: Beni yaratan elbet yolumu gösterir.
Duha 5. - Şüphesiz, Rabbin sana verecek ve sen de hoşnut olacaksın.
Bayildiğim iki ayet 💖
De ki: “Bilenler ile bilmeyenler, hiç bir olur mu? Hiç şüphesiz ancak akıl sahipleri (bunu) idrak edip anlar.” (Zümer/9)
Ezberim de yok.
Beni yaratan elbet yolumu gösterir
Şuara 78💓❤
Allah sabredenlerle beraberdir
Her nefis ölümü tadacaktır
Hepsi güzeldir..
Hiçbirini sevmiyorum.