Güncellemeler
+1 yıl
Merhaba yaklaşık 1 buçuk yıldır oturduğum yerde son bır kaç ayrıdır bı sorun oluştu onerısı olan yazabılır mı hemen kapı gırısınde yanı zemın katta oturuyorum üst komşu kapı onumdekı bebek arabasını takıntı halıne getırdı bı yere gıdıp gelınce hemen alamıyorum içeri normalde kapımın gırısınde Bısey bulundurmuyorum 3 seferdır kapıyı çalıp ıcerı almamız soylenıyor en son kı uyarı da fena sınırlerım bozuldu sızı rahatsız eden nedır burası benim kapımın önü dedım takıntılı olduğunu soyledı
Güncellemeler
+1 yıl
En son ızınsız alıp bodruma bırakmış kapıya bı çıktım bebek arabası yok
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yolu katlediyorsanız haklıdır yani balkona falan bırakın
Geçiş alanında sorun yok rahatlıkla gecılebılır durumda üst komşum karşı komşumda bu durumdan rahatsız sadece kapı onlerındekı eşyalar degıl mesela arabasının sabıt uetı bar bı başkası gelip durduğu zaman bıle tepkı veriyor bence kendısı sorunlu
Balkonun varsa balkona koymanı öneririm eğer yoksa da balkon yok eve mi sokayım gözün alışır zamanla çocuk büyüyünce kaldırıcam zaten delirtmeyin beni de 😂
Uzun sekılde anlattığım gıbı aslında bu bı psıkolojık baskı bence genel olarak neler yapabılırım hakkımı aramak kısmında bu yüzden soruyu sordum aslında
Haklı maaslef kapı önüde olsa orası bina alanı yani... benim oturduğum yerde böyle kapı önünde bir şey olamaz
Kendısının kapısının önü sempt pazarı gıbı bu bence bencılce bı davranış 2-3 saat sureklı ınsan rahatsız edecek kadar bı hakkı yok her kım olursa olsun ben zaten kapımın önünde bısey bulunduran bırı degılım ama bence yapılan terbıyesızlıktan başka bısey degıl sonuçta dışardan gelınce hemen ıcerıye alamıyoruz
Öyle takıntılılar var maalesef
Takıntılı bunu anlayabılıyorum yaptığı şeylerden
Öyle ruh hastalarıyla sık sık karşılaşıyoruz sabırlar diliyorum
bebek arabasımı alalım?
Uzun kısmı okumadınız anlaşılan dalga mı geçiyorsunuz nedir
uzun kısmı yoktuki
Eşine söyle konuşsun ne münasebet
Anlayacak bı ınsan degıl anladığım kadarıyla esıme de dıle getırdı oda tamam alırız dedi 🥴
Eşin kadını dinledi yani ahaha
Eden taktı?
Ben yeni tecrübe ettim yanı daha önce bısey bırakmadığım için galıba gözüne batmıyordu son bı kaç aydır dışardan vs gelince hemen içeriye alamıyorum 2-3 saat katlanamıyor
Takıntılı demekki
ne takti
Neden
her yerde o cinsten var
maalesef kendılerıne gelince öyle değil ama karşıyı rahatsız etmek alışkanlık haline gelmiş anladığım
Nolmus
nasil