Ona bir sey demedim, kapisina geri ittim, ama inat yapar gibi geri benim kapima birakiyor.
Yav birincisi sen haksizsin, burasi benim kapim,
Ikincisi sana kotu soz etmedim kavga etmedim usulca geri biraktim bana neyin tribini yapiyorsun
Ona bir sey demedim, kapisina geri ittim, ama inat yapar gibi geri benim kapima birakiyor.
Yav birincisi sen haksizsin, burasi benim kapim,
Ikincisi sana kotu soz etmedim kavga etmedim usulca geri biraktim bana neyin tribini yapiyorsun
Cevap
4Cevap
ortak kullam alanı ise kendi tarafına birak
Ayni apartmandaki karsilikli daoreler iste. Ustelik iyi niyetli davranip en son ittigimda oetaya ittim direkt ona da itmedim. Sana yemin ederim ki bu yaziyi yazinca bi kontrol ettim yine yapmis mi diye ve Allah carpsin bu sefer arabayla beraber cop koymus kapimin onune
Arabanın üstüne çöpünü koy😂😂
Sana yemin ederim ki bu yaziyi yazincs bi kontrol ettim yine yapmis mi diye ve Allah carpsin bu sefer arabayla beraber cop koymus kapimin onune
Çal kapısını al ulan bunları de
Ustelik iyi niyetli davranip en son ittigimde ortaya koymustum onun daireye itmemistim
Bi tekme koy araba merdivenlerden aşşaya
Çöpüde arabanın içine dök
Millet manyak, bunu yapan zaten normal degildir ki al bunlari dedim diye kalkar bicaklar beni, haberlerde bebek arabasi yuzunden öldu diye okuyup dalga gecersiniz
😂😂😂😍nerde oturuyorsun esenyurtmu
Ben olsam benzin döker yakarım arabayı
Ciddiyim, hiç uyarmam benzini döker kibriti çakarım buyursun yapsın😂
Benim deli komşum var üst katta dün çöpünü bizim kata bırakmış, aldım onun katına koydum bugün tırsmış kazayla olmuş gibi beni arıyor bende hiç çaktırmadım, deli işte
Benden korkuyorda😂😂😂
Nen cok minyonum benden korkmaz kimse sansim yok🤣
Cig cig yerler beni 🤣 kadin cok genc ve bir suru cocugu var. Belli ki kafayi cortlatmis
Öke göüküyor gelip yaksım var arabayı😂😂
At aşağı gitsin
Bana hediye ettin sandim derim 🤣
Evlimisin ki hediye etsin 😂
iyi niyetli davranip en son ittigimde ortaya ittim direkt ona da itmedim. Sana yemin ederim ki bu yaziyi yazinca bi kontrol ettim yine yapmis mi diye ve Allah carpsin bu sefer arabayla beraber cop koymus kapimin onune
Sen tekmi yasiyorsun
Ebet. Ama bunu yapan kisi de genc kadin ama bir suru cocugu var. Belli ki kafayi cortlatmis diye yorumladim
Çöpe at
Ayni apartmandaki karsilikli daoreler iste. Ustelik iyi niyetli davranip en son ittigimda oetaya ittim direkt ona da itmedim. Sana yemin ederim ki bu yaziyi yazinca bi kontrol ettim yine yapmis mi diye ve Allah carpsin bu sefer arabayla beraber cop koymus kapimin onune.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah şu komşu halleri, gerçek bir dram senaryosu! 😄 Vallahi insanlar bazen anlamadığımız bir trip modu yakalayabiliyor. Bebek arabasını kapının önüne bırakmak, biraz saygısızca bir hareket. Sesini sakin bir şekilde duyurmayı denemişsin ama galiba komşu pek anlamamış. Belki de açıkça konuşsan, "Bak canım burası benim kapım, lütfen buraya bırakma. Anlayışın için teşekkür ederim." tarzında çözebilirsin. Tabii işler tırmanırsa sabrının sınırlarını başka birine taşımadan profesyonel birine danışmayı düşünebilirsin. Ne de olsa hepimiz en güzel rüzgarları esintimizle hissetmek isteriz, gereksiz tartışmalarda savrulmak istemeyiz! 😎💨