AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Geceleri kafandakileri susturamazsın düşünceler yer bitirir seni.
Hem düşünceler hem de uykum geldiği halde uyumak istemiyor canım
Bende öyleyim
Şarkılar dönüyor kafada anılar geliyor gözün önüne pişmanlıklar keşkeler gözlerimi kapatamıyorum bazen anılar anılar..
En çok ise anılar
Aşk acısı da değil sadece yaşanabilecekken yaşanamayanlar ve kaybettiklerim
Gözlerim doldu lan
En tehlikeli vakitlerdeyiz uyku çökmüş ama beynin hala aktif olduğu saatler bazen erkek adam ağlamaz derler ya hüngür hüngür ağlayasım geliyor
Ağla lan rahatlarsın bence ağlamak iyi geliyor insana
Bence de öyle ağlamak çok rahatlatıyor bazen de banyoda akan suda
Ağlamak iyi gelir insana ağla içini dök
Yemin ediyorum şuradaki gizli kadar olamıyor çevremdeki insanlar bu mental nereye kadar dayanır böyle
Çevrendekileri boş ver ya kimseye güvenme çünkü hiç ummadığın bir şekilde sende iz bırakıyorlar
İnsanın en güvendiğinin bile arkasından gizli işler çeviriyor olması kadar acımasız olamıyor kimse hayat işte herkese aynı değil
İyiler burada kaybedebilirler ama ahirette kazanırlar sen sana yapılanı unutsan bile bunu gören ve unutmayan Rabbin var
Evet sonuna kadar haklısın dünya fani bize verilen tek bir hayat varken bunun kıymetini bilmeden sevdiklerimizin değerini bilemeden çıkarlar uğruna heba ediyoruz kendimizi
O yüzden mutlu ol herkes hakkettiğini elbet bir gün çekecek
Evet öyle aslında ama yine de bu hayatta bırakılan izlerden sonra geleceğe pek de parlak bakamıyorum
Geçmişte takılı kalırsan geleceğe odaklanamazsın o yüzden keyfine bakk
Seni karşıma Allah çıkardı bu gece gerçekten büyük desteğin oldu ne kadar teşekkür etsem az
Rica ederim ne demek
Hep böyle misin yani insanları rahatlatmak konusunda iyi gözüküyorsun hem umarım da senin de yaralarını biraz da olsa saran birileri olur
Evet hep böyleyim, insanların dertlerini dinlemeyi severim aynı şekilde yardımcı da olurum bu konu da iyiyim evet ve benim yaralarımı kimse sarmadı kendim sarmaya çalışıyorum : )
İnsan kendini problemini en iyi kendisi anlar bazen de senin gibi yardım alamaz kendi başına halleder o zorlu yolları tek yürür. Aslında bir zamanlar burada ben de yardımcı olmaya çalışırdım ama anladım ki sonu hep boşa gidiyor. Ne kadar yardım ettiysem kâr ama sonunda yine hırpalanan ben oldum. Ben de artık eğlence için buradayım. Gerçekte zaten derdini açan pek olmuyor herkes kapalı kutu. Kendime gelince de terzi kendi söküğünü dikemez olayını yaşıyorum hep :(
Anlıyorum seni bu devirde herkes kendi menfaatinin peşinden kosuyor
Maalesef öyle yardımlara bile bir dönüp teşekkür eden olmuyor
Aynen öyle
Umarım tekrar karşılaşırız gerçekten iyi birisisin ve bazen tek bir cümlen bile ihtiyaç olabilir
Yanlış anlaşılmak istemem bu arada asla buradakiler gibi bir niyetle yazmadım sadece iyi bir dilekti çünkü son mesaj olarak ne yazacağımı biraz bilemedim 😅
Yok yanlış anlamadım, buradakilerin hepsi bir amaç için burdalar sende iyi birisin biliyorum
Benim amacım burada hiç cinsellik olmadı. Sadece dışarı çıkmadığım vakitlerde sosyalleşmek ve kafa dağıtmak için buradayım. Gel gör ki senin gibi birisine ilk defa denk geldim ve açıkçası mutlu oldum
:) :)
🙏🙏
😊
Hacı sizi bilmem benim yarım kalan şeyler yüreğime oturdu benim gözlerim kaç gündür mosmor olmuş yumruk yemişim gibi halbuki uykusuzluk
Valla ben keyiften uyumadım
Aynı benimde uykum var uyuyasım yok
Namaza kalktım, uyuyordum yoksa
Uyumak istemediği için
Evet uykum var ama uyumak istemiyorum
Normal
Alıştım her gece resmen kendi uyku düzenimi her gece kendim yazıyorum seninde mi aynı
Evet
Gündüz sorun yaşamıyorsan keyifli ama gündüz robot gibi oluyorum djskfjksf
Sabah 7 ya da 8 de uyanacagım zaman sorun yasıyorum 😂
Saat 5te uyuyup 7de kalkmak kadar berbat bir şey yok 😂 kalkması ayrı dert ayılmak ayrı dert sürekli esnemek ve en kötüsü gözleri kapattıkça yanması of off 😂😂
Maalesef öyle
Şu ana kadar oturduğuna göre sabah uykunu alacaksın belli 😂😂
Birazdan uyuycam
Alarm kurdun mu peki
Hayır sabah isim yok
Uyandıran da olmazsa oh mis gibi uyku aslında sabahlamak gibisi de yok
Evet öyle
Yine de piremses uykumuzu almamız lazım 😂😂
Doğru
İyi geceler diyelim mi o zaman
normel değiliz hiçbirimiz
düşünceler