Güncellemeler
1 yıl
Genel problemimiz uykumuzun gelmemesi.. nereye kaçırdıysak artık
Güncellemeler
1 yıl
Evet 100 kişiye sorduk 2 popüler cevap aldık insanlar ya uykusu olmadığı için ya da kafalarında bir mesele sıkıntı problem olduğu için uyumuyormuş bu saatte...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
uykum gelmedi
çoğu kişi beklemede şu an.. gelmesini bekliyoruz
Üsttekilerin çamaşır makinesi ve sevişme sesleri yüzünden
tilt oluyorum baska evlerden ses gelince.. ne sesi olursa olsun bu tv yi bile yuksek ses acan var yüksek sesle konusan.. yani gece 12 oldumu az kısın şu seslerinizi..
Gece 12.40 falan hep sabit zamanda çamaşır makinesini çalıştırıyor. 1-2 arası yüksek sesle konusuyorlar. 2-3 arası sevişiyorlar. 4-5 gibi uyuyorlar. Ve hiçbir şikayeti umursamıyorlar.
işe de mi gitmiyo bunlar :D yani ya da öglen filan gidiyolardır resmen sabah uyuyolarmıs
Suriyeliler
haydaaa
Evet
yani laftan şikayetten anlamıyorlarsa... kulak tıpası önerebilirim.. uykuya dalana kadar müzikk.. ve seslerin en az gelme ihtimali olan odada yatmak tabi imkan varsa.
yaticam simdi bayildik yorgunum
haydi iyi geceler o zamannn
Gece kuşuyum 😅
çok şeyetme alışkanlık yapıyo
Yooo yıllardır böyleyim ki ben geceleri uyumam
yapmış işte alışkanlık :D bu şey gibi 10 senedir sigara içiyorum daha bagımlılık yaptıgını görmedim... :D iyi bişi değil bazı hormonlar gece üretiliyor
Evet ama napim geceleri mutluyum 😅
o zaman devam ya boş ver bazı hormonlarda eksik kalsın :D
Yok zaten büsbütün deliyim 🤣 umrumda olanlarla yola devam
Benim bildiğim büyüme hormonları gece salgılanıyormus ama.. sora boyun kısa gelisemedim ben filan deme yani 😅
Yok at gibiyim çok şükür 😂 jajsjsjsjs
O zaman yanlış biliyormuşum ajfjdjdj tam tersi demek ki uyusan normal bi yapıya sahip olacaktınn
Uykusuzluk ters tepiyor 😂
Uykusuzluk çok kötü bişi.. benim uykum var ama uyuma isteğim yok misal. Onu yakalamam lazım uyumak için yoksa uyuyamam jdjd
Uyumalısın hadi zıbar yat bence. 😁
Evet ya sen böyle diyince nasıl bir uyuma isteği geldi bana aman aman sjjdjf
Beşikte mi sallıyalım seni şimdi 😂 bebe
Başım döner yine uyuyamam sjfj saçmalık o mesele yav resmen baş döndürüp sarhoş ediyosun bebeği öyle uyuyo sjdjd ilerde asla yapmam çocuğuma...
Eskiden analarımız atalarımız öyle uyuturlarmış ama bence sakıncası yok😅 benim uyumam için çok yorulmam lazım
Eskiden yapılan her şey doğru değildir. Ayakta sallamak özellikle iyi bir şey değil nokta. 😅😅😅
Noktaya bak sen yazıyla 😂😂😂 Ayakta sallarım güzel uyuturuz biz jsjsjsjs
Çocuğun başı dönüyor başı ondan uyuyo jdfjfjdj tamam git birisine söyle kafanı ayaklarına koy sallasın saga sola gör gününü nasıl uyunuyormuş. Yazık çocuklara yav sjdj
Başı dönmese zaten nasıl uyutacağız uyuması gerekiyor haaa sana gece deccalı lazımsa gönderiyim sen uyut bakalım gadası 😅😂
İyi o zaman bayıltalım direk madem uyuması lazım ve başının da dönmesi gerek uyuması için fjfjdj koklatalım eter filan gitsin cocuk sabaha kadar 😅
Ayyy düşünmedim değil 😂😂😂 napalım sabaha kadar masal mı anlatalım bize de yazık be acıyın biraz şu garibe jdjdjdjs
Bı süre anne olma sen.. ertele shfhfh acele etme iyice bir düşün 😅 bahsettiğimiz varlık tuvalete filan da gitmiyo haberin olsun 😅
Anneyim zaten tecrübeli hemi de :))) tuvalete gidiyor çok şükür atlattık b0k torbalarını ksjsjsj acelem yok hedefim sağlam 2. ye
Senin niye uyumadıgın belli o zaman.. aglayıp sızlamaya gerek yok 😅
Uyumam mı gerekiyordu ağlayacağım hüüüüüğğğğ sallansam mı amuda mı kalksam bilemedim ksjdjsjs
Hayır çocuktan alışkanlık olmuştur uyumamak ondan dedim fjfjfj cocuklara yapma öyle şeyler eter filan ne bileyim cok sallama kafalarını fjfjfj uyutucam diye
Pufff maalesef daha da bağışıklık kazandım 😁 eter i en son ben koklucam o olcak ksksjsj uyutsun beni rahatlan
Yoo yapmıyoruz böyle şeyler fjjfjf büyüyünce geçiyor merak etme 😅
Hadi git yat divane 😁
Sabah oldu zaten ya uyumasam daha iyi 😅
Çokta olmamış sabah.. uyuyayım en iyisiii.. iyi geceler çocuklarını bayıltma teşebbüsü içerisinde olan anne...
Uyumalısınız unutmanın en güzel yoludur bye
Unutmak isteyenin problemi bu 🐒
Benim problemim değil saldım artık
Geceyi çok seviyorum nedense
çay mı bu ya gece sevilir miymiş hiç.. ?
Bilmiyorum ama seviyorum işte gündüzü hiç sevmem keşke hep gece olsa gece ile aramızda inanılmaz bir çekim var nedense
geceyle bi derdim yok ama keske uyku diye bişey olmasa derdim bende :D yani nolurdu 24 saat yaşayabilsek he yine güneş batsın gece olsun ama uykuda olmasın
Uykusuz nasıl yaşabilirsin ki uyku da önemli ben 24 saat ayakta dursam isyan ederim
yok yaşanmaz işte olmasaydı diyorum :D yani öyle bir güncelleme gelmese filan gibi hiç olmasa :D yaratılıştan beri haniii..
Yok be iyi ki uyku diye bir şey var
tabiki ona göre yaratmış Allah bizi.. ama sanki 24 saat bize kalsa böyle uyku olmasa filan daha bi verimli gibi :D uyuyorum bende hemde hiç azımsanacak bi saat değil ama belli bi yerden sonrası bana kayıp gibi geliyo 6 7 saat olsun hadi sonrası hayatımdan yiyiyor gibi.. ve İstanbul da doğdum büyüdüm lanet olası hava cok cok etkiliyor baska sehirde temiz havada yaşarken 3 4 saatte bile günü cıkarabiliyordum...
Anlıyorum
3 de yattım saat 6.51 de kalktim niyeyse
Uykum yok diye
güzel sebep :D
Evet 🙂
keyiftenn
keyfi duran 2. şanslı kişisinn
şükür halimize smmmcds
Profilden son sorduğun soruya baktım da. Dinleme insanları jfjfjf ama online da para kazanmak zor yani online diyoruz ama yine somut bir şey lazım ki para etsin.. her öğrenci çokça düşünüyordur bu meseleyi
yapmadım kı zaten hepsi boş a q djfvfjdsdjfgfds
Onu esprisine dedim ztn shdhdj ama dediğim gibi zordur yani öyle online anketmiş ne bileyim basit bazı şeylermiş filan reklam oluyo ama para etmiyo.. online veya normal farketmez somut birşeyler bulman lazım.. şimdi sana program öğlen çizim ödev logo tasarımı yap derim ama logo icin neden sen? Ödev için okuduğun bölüm olmalı veya küçük öğrenciler filan.. hani el becerisi olsa da bu sefer müşteri bulmak mesele.
knk diş protez okuyorum zaten de şimdi öyle kazanayım 3 5 bir şey dedim
Mesleginle alakalı yapman zor yani anca gidip öğrenci olarak bile olsa bi yerde çalışarak yapabilirsin.. kısmi zamanlı öğrenci olabilirsin okulunda ya da hocaların yanında asistan öğrenci filan oda kısmi zamanlı oluyorda gerçi... Yani hizmet satmak zor ya internette baya kafa yormak lazım
inşallah mezun olursam güzel parası var
Önlisans değil mi o bölüm. Olursun merak etmeee
evet 2 yıllık
Biter biter hızlı da biter hemde
inşallah sınıftakileri de hiç sevmiyorum he
Yav napacan sınıfı kişi geçme sınırı mı var 😅 bitir yoluna bak manyak olursun yoksa. Nerden biliyosun diye sorma jfjfjd
bilmem bazen çok gıcığıma gidiyorlar. Kimseyle iyi anlaşamıyorum. Sevmiyorum yani. hatta şey var. diyelim 3 kişi konuşuyoruz ya. o 2 kişi konuşur konuşur sonra ben konuşurum karşımdaki kişi suratıma bakmaz. bu neden oluyor bilmiyorum. oysa hepimiz gülüyoruz bazen de beni takmadıklarını düşünüp kafaya takıyorum? sence neden?
Yani iyi seç arkadaşlarını belki görüşler uyuşmuyordur kimi insan görüşünü cümleni seni sevmediğinde konuşurken dinlemez. O öyleyse tabi sende konuşma oda ayrı bir konu. Ama olur üni. De böyle şeyler garipseme çık
*çok
tamam sağ ol. zaten sevmem ben insan falan neden oluyr bilmiyorum yalnız takılmayı seviyorum
O senin tercihin tabi bişey diyemem.
tamam iyi geceler
İyi geceler, uykuya uğurluyoruz seni fjfj
eyw kankimm djxjsdjfghgjfdskdfghnhgfds ama uyumucaaammmm
Tamam biz ugurladık burdan işte sende git ne zaman uyursan uyu aaa fhfhdhf
aaaaa tamam dxmsmdfd hiç bu kadar güzel ve sert bi şekilde uğurlanmamiştim
Hakettin... Hdhfhf neyse ilk olmuş oldu unutulmaz jffj
ahahadsha
keyiften duruyorum
en temizi seninki valla
Vicdan hesaplaşması
Hiçbiri