Diğer Ertesi gün hapı kullanan bilgisi olan var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar soru yukarıda Güncellemeler+1 yıl Bir kaç bir şey sormam lazım bilgisi olan birine Ertesi gün hapı kullanan bilgisi olan var mı? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 651 cevap paylaştı. İlişkiden sonraki 12 saat içinde kullanılmalıdır. 1 7 Yorumla Soran +1 yıl 1 saat içinde kullandım prezervatifte vardı sızma vs olmadı tam zamanında adet oldum bi sorun yoktur değil mi Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Adet de olmuşsun ne gibi bir sorun olabilir ki? Ayrıca tamamen korunmasız ilişkide kullanıldığında bile etkili bir ilaç zaten. Yorumla Soran +1 yıl İnternette üstüne görme falan yazıyordu ama benim adet tarihimde adet sancılarım vs oldu göğüs acımam vardı 1. gün 2. güne geçti bu üstüne görme kafamı karıştırdı ilk defa kafama taktım Yorumla Soran +1 yıl Ama adet kanı gibiydi rengi yoğunluğu Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Öyle bir durum mümkün değil. Adet olduysan ihtimal yok. Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Rica ederim Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Diğer konusunda 705 cevap paylaştı. Sürekli kullanılması zarar 0 0 Yorumla
falanca-filanca Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Yılda 2-3 den fazla kullanırsan bi işe yaramıo 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bırkez mı oldu? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yakınlık ve ılac kullanımı Yorumla Soran +1 yıl Yok daha önceden de kullandım ella bu 2. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl senle uzunca konusalımmı Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sağlıkçıyım sorun nedir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Özelden yazar mısın Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 994 cevap paylaştı. Ne bilgisi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl ben çok kullandım sorabilirsin 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Özelden yazar mısın bana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gizliden çık Yorumla Soran +1 yıl Çıkamıyorum kullanıcı adımı yazayım olur mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ben çıktım gizliden bana istek at Yorumla Soran +1 yıl Ay attım istek Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İlişkiden sonraki 12 saat içinde kullanılmalıdır.
1 saat içinde kullandım prezervatifte vardı sızma vs olmadı tam zamanında adet oldum bi sorun yoktur değil mi
Adet de olmuşsun ne gibi bir sorun olabilir ki? Ayrıca tamamen korunmasız ilişkide kullanıldığında bile etkili bir ilaç zaten.
İnternette üstüne görme falan yazıyordu ama benim adet tarihimde adet sancılarım vs oldu göğüs acımam vardı 1. gün 2. güne geçti bu üstüne görme kafamı karıştırdı ilk defa kafama taktım
Ama adet kanı gibiydi rengi yoğunluğu
Öyle bir durum mümkün değil. Adet olduysan ihtimal yok.
Teşekkür ederim
Rica ederim
Kanka senmisin
Sürekli kullanılması zarar
var hangı detay lazım
Yılda 2-3 den fazla kullanırsan bi işe yaramıo
bırkez mı oldu?
Nasıl yani
yakınlık ve ılac kullanımı
Yok daha önceden de kullandım ella bu 2.
senle uzunca konusalımmı
Sağlıkçıyım sorun nedir
Özelden yazar mısın
Ne bilgisi
ben çok kullandım sorabilirsin
Özelden yazar mısın bana
gizliden çık
Çıkamıyorum kullanıcı adımı yazayım olur mu
ben çıktım gizliden bana istek at
Ay attım istek