Ertesi gün hapıyla alakalı mı?

İyi günler ben 1 hafta önce ertesi gün hapı kullandım reglim 11 12 gün önce bitmişti ertes72 ye güvenemeyip ella da kullandım 1 hafta sonra yani dün kahverengi akıntı geldi sabah işe gittim belim ağrıdı lavaboya girdiğimde siyah akıntı vardı ve parça gelmişti regl döneminde olduğu gibi baya ve kan da geldi her lavaboya girişimde akıntı olarak görmesem de kan geliyor sanki adet döneminin 4 5 6. günündeymişim gibi ne çok az, ne çok fazla bi akıntı günlük pedden taşıyor biraz diye normal ped taktım, bu gün de aşırı bir akıntı yok şimdilik ama dediğim gibi her lavaboyu kullanışımda akıyor illa kan rahatsız edici bir ağrı var ve regl döngüm benim elladan dolayı uzamıştı 49 günde oluyordum 3 aydır şu an 30 gün var daha regl olmama bu neyin nesi lütfen bilgi sahibi kişiler yazsın çok stres yapıyorum içe boşalma yok dışına bulaşmış olabilir diye kullandım
Güncellemeler
+1 yıl
Kan rengi bazen kan kırmızı bazen hafif koyu değişiyor parlak kan geldiği de oluyor ve ertesi gün hapını ilişkiden sonra 15 20 dk içinde kullandım
Ertesi gün hapıyla alakalı mı?