Diğer Çok sıkıldım doğruluk mu cesaret mi? Libilibo Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Uyudun mu Güncellemeler+1 yıl Uyudunuz mu Çok sıkıldım doğruluk mu cesaret mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hangisi olsa bilemedim 0 0 Yorumla
cengaver115 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Merak ediyorum neden bu kadar azgınsın 0 12 Yorumla __cmre +1 yıl Hayır bunu ben sormaliydim Yorumla cengaver115 +1 yıl Sen kedisin olmaz Yorumla __cmre +1 yıl Yaaa teşekkür ederim ama civciv olmayı tercih ederim 🐣 Yorumla cengaver115 +1 yıl Civciv neden küçücük o Yorumla __cmre +1 yıl Normalde sarışınım da arkadaşlarım severken civciv diyorlar bazen (yani eski arkadaşlarım:(() Yorumla cengaver115 +1 yıl Kimse sana civciv diyemez sen bir kedisin 🐈 Yorumla __cmre +1 yıl Peki sen öyle diyorsann 😌 Yorumla cengaver115 +1 yıl Aşksın sen aşk Yorumla __cmre +1 yıl Neden ki Yorumla cengaver115 +1 yıl Çünkü çok minnoşsun Yorumla __cmre +1 yıl Teşekkür ederimmm Yorumla cengaver115 +1 yıl Benimle evlenir misin 🫠 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Diğer konusunda 14b cevap paylaştı. Dogrlk 2 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Olabilir 3 23 Yorumla Libilibo +1 yıl Doğruluk diyorum başla😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha önce aldattın mi Yorumla Libilibo +1 yıl Evet sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha önce sevgilim olmadı ki Yorumla Libilibo +1 yıl Haha😂😂 Yorumla Libilibo +1 yıl D mi c mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğruluk Yorumla Libilibo +1 yıl Google geçmişi son 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çevirichat gptNeden kulaklık bağlantısı birden kesilir Yorumla Libilibo +1 yıl Chat gpt ne Yorumla Libilibo +1 yıl D diyorum sor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Arastir Yorumla Libilibo +1 yıl Sura sende Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Annenden sakladığın sırlar? Yorumla Libilibo +1 yıl Annenle biz hep kardeş gibiydik pek bişi sakladığım söylenemez Yorumla Libilibo +1 yıl Sorayım mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dogruluk Yorumla Libilibo +1 yıl İlk kaç yaşında nerde öpüştün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha önce opusmedim Yorumla Libilibo +1 yıl Sor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden oyunu sadece kızlarla oynuyorsun @mci olduğun için mı Yorumla Libilibo +1 yıl Erkeklere ne sorabilirim ki Yorumla Libilibo +1 yıl D m c mi Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Doğruluk 0 0 Yorumla
_Han_ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 35% +1 yıl Diğer konusunda 787 cevap paylaştı. doruluk 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Doğruluk 1 5 Yorumla Libilibo +1 yıl Hiç aldattın mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır Yorumla Libilibo +1 yıl Sor Yorumla Libilibo +1 yıl D diyorum Yorumla Libilibo +1 yıl Bekliyorum Yorumla
Losbaby Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl doğruluk 1 18 Yorumla Libilibo +1 yıl Google geçmişi son 3 ü nedir Yorumla Losbaby +1 yıl al işte biliyodum Yorumla Libilibo +1 yıl Neyi biliyordun Yorumla Losbaby +1 yıl sna yazmadım başkası yazmıştı bakaym 1 dk Yorumla Libilibo +1 yıl Gereksizlerin yorumunu siliyorum Yorumla Losbaby +1 yıl 1. Kandilli Rasathanesi 2. Yökatlas3. Lol Yorumla Libilibo +1 yıl Lol oyun muydu Yorumla Losbaby +1 yıl evet Yorumla Libilibo +1 yıl Sor bakalım Yorumla Losbaby +1 yıl doğruluk mu cesaret mi Yorumla Libilibo +1 yıl D Yorumla Losbaby +1 yıl Pişmanlıklarından en büyüğü hangisi? Yorumla Libilibo +1 yıl Yaptığım hata bile olsa ben geriye dönüp bakmam kolay kolay hata yapmam ve pişman olmam Yorumla Libilibo +1 yıl D c? Yorumla Losbaby +1 yıl doğruluk Yorumla Libilibo +1 yıl En son ne zaman ve nerde öpüştün 🐣 Yorumla Losbaby +1 yıl bi duygulanmadım değil.ben bile hatırlamıyorum aldatılmadan önceydi yani yıllaaar oldu Yorumla Libilibo +1 yıl D sor Yorumla
Lavinyahalssun Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Doğrulukkk 1 7 Yorumla Libilibo +1 yıl Hiç birini aldattın mı Yorumla Lavinyahalssun +1 yıl Aldatıldım Yorumla Lavinyahalssun +1 yıl Ben aldatmadim maalesef ki Yorumla Libilibo +1 yıl D diyorum sor Yorumla Lavinyahalssun +1 yıl Bi kizin dişleri bakimsiz olsa kötü görünse gene de o kızı öper misin Yorumla Libilibo +1 yıl Eğer çok kötüyse olmaz öpmem Yorumla Libilibo +1 yıl D mi c mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hangisi olsa bilemedim
Şu sorudan nefret etmem peki
Merak ediyorum neden bu kadar azgınsın
Hayır bunu ben sormaliydim
Sen kedisin olmaz
Yaaa teşekkür ederim ama civciv olmayı tercih ederim 🐣
Civciv neden küçücük o
Normalde sarışınım da arkadaşlarım severken civciv diyorlar bazen (yani eski arkadaşlarım:(()
Kimse sana civciv diyemez sen bir kedisin 🐈
Peki sen öyle diyorsann 😌
Aşksın sen aşk
Neden ki
Çünkü çok minnoşsun
Teşekkür ederimmm
Benimle evlenir misin 🫠
Dogrlk
Olabilir
Doğruluk diyorum başla😂
Daha önce aldattın mi
Evet sen
Daha önce sevgilim olmadı ki
Haha😂😂
D mi c mi
Doğruluk
Google geçmişi son 3
Çeviri
chat gpt
Neden kulaklık bağlantısı birden kesilir
Chat gpt ne
D diyorum sor
Arastir
Sura sende
Annenden sakladığın sırlar?
Annenle biz hep kardeş gibiydik pek bişi sakladığım söylenemez
Sorayım mı
Dogruluk
İlk kaç yaşında nerde öpüştün
Daha önce opusmedim
Sor
Neden oyunu sadece kızlarla oynuyorsun @mci olduğun için mı
Erkeklere ne sorabilirim ki
D m c mi
Doğruluk
Doğruluk kanka
Doğruluk
doruluk
Cesaret kanka.
Doğruluk
Hiç aldattın mı
Hayır
Sor
D diyorum
Bekliyorum
doğruluk
Google geçmişi son 3 ü nedir
al işte biliyodum
Neyi biliyordun
sna yazmadım başkası yazmıştı bakaym 1 dk
Gereksizlerin yorumunu siliyorum
1. Kandilli Rasathanesi
2. Yökatlas
3. Lol
Lol oyun muydu
evet
Sor bakalım
doğruluk mu cesaret mi
D
Pişmanlıklarından en büyüğü hangisi?
Yaptığım hata bile olsa ben geriye dönüp bakmam kolay kolay hata yapmam ve pişman olmam
D c?
doğruluk
En son ne zaman ve nerde öpüştün 🐣
bi duygulanmadım değil.
ben bile hatırlamıyorum aldatılmadan önceydi yani yıllaaar oldu
D sor
Doğrulukkk
Hiç birini aldattın mı
Aldatıldım
Ben aldatmadim maalesef ki
D diyorum sor
Bi kizin dişleri bakimsiz olsa kötü görünse gene de o kızı öper misin