Diğer Var mı bir derdiniz derman olmaya çalışalım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Belki yardımcı oluruz, kim bilir? Güncellemeler+1 yıl var demeyin direk anlatın Var mı bir derdiniz derman olmaya çalışalım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90b cevap paylaştı. dertlerim var ama anlatmıyorum. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Peki
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Şey geldi aklıma komik bir post vardı biri demiş derdi olan soylesin yardımcı olayim diğeri demiş as derdim var borcum çok soruyu soran demiş sana para lazım cevap veren demiş çok sagol bilmiyodum ocNiye anlattım bilmiyom sjsjsjssj 0 0 Yorumla
Annunaki16 Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 83% +1 yıl Diğer konusunda 690 cevap paylaştı. dua olabilir 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Mesela? Yorumla Annunaki16 +1 yıl yani şu an sıkışmış durumdayım yani işlerimin isteklerimin kolaylaşması ve şans için dua Yorumla
HzDoqukan Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Derdim çok ama derman aramıyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O da güzel Yorumla
Melekbulur Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Param çalındı 200 lira jdlldlskdmm 1 3 Yorumla muratskate +1 yıl Melek bulur ya Yorumla Melekbulur +1 yıl @muratskate Hsksksjsksjsjkajsj güzeldi Yorumla muratskate +1 yıl Tabe Yorumla
Anlatdinliyorumcanım Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 475 cevap paylaştı. Olabileceğini sanmıyorum 0 0 Yorumla
HaYLaZ_Ve_GıCıK Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 311 cevap paylaştı. olabilirsin belki gel 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bilmiyorum sadece yaşadıklarımı anlatabilirim sana 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Anlatabilirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Buradan mı Yorumla Soran +1 yıl olmaz mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyse sağolasın Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı. Şükür yok 1 0 Yorumla
ylmzcgrii Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Diğer konusunda 407 cevap paylaştı. kimse kimsenin derdini çözemez 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Çözelim demedik zaten Yorumla ylmzcgrii +1 yıl açıklama da ne yazıyo Yorumla Soran +1 yıl derman olmaya çalışalım yazıyor belki yardımcı oluruz diyor direk çözeriz yazmıyor Yorumla ylmzcgrii +1 yıl tamam kolay gelsin Yorumla Soran +1 yıl sağol Yorumla
KavunTadı Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Çişim var ama gitmeye üşeniyorum. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Gitme nereye kadar giderse gitsin dgrdkgna Yorumla KavunTadı +1 yıl Altıma işersem? 🥲 Yorumla woow_naber +1 yıl Damacana getireyim mi ? Yatak batmasin Yorumla KavunTadı +1 yıl Damacana çok ya, pet bardak da olur. Yorumla woow_naber +1 yıl O kadar az ise avucumu tutayım 😂😂😂 Yorumla
Muro8384 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 50% +1 yıl Diğer konusunda 863 cevap paylaştı. Yalnızım 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Diğer konusunda 493 cevap paylaştı. ol bakalim 0 0 Yorumla
birhosumagittin Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 758 cevap paylaştı. Var çok büyük 0 0 Yorumla
coolantalyalı07 Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Diğer konusunda 821 cevap paylaştı. Var olmaz mı 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. Çook 0 0 Yorumla
Gezgin34avrupa Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Olur gel anlatayım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Anlat Yorumla Gezgin34avrupa +1 yıl Burdan olmaz Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Beni evlendir djjdjd 0 26 Yorumla Soran +1 yıl Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😅😅😅 desene evde kaldık Yorumla Soran +1 yıl sen daha gençsin ya bulursun takma 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne geni ya 29 oldummm Yorumla Soran +1 yıl profilinde 24 yazıyordu 🙄🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gercek değil o 29 um ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen kaçsin Yorumla Soran +1 yıl roller değişti ben 25😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣🤣🤣 alayım mı seni Yorumla Soran +1 yıl alsana beni 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Alırım bakkk😂 Yorumla Soran +1 yıl E bir dene bakalım 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaz bana hemen nikah işlemlerini başlatayimm Yorumla Soran +1 yıl Yazıyormuşum harbi 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaz zaten ciddiyim bennn Yorumla Soran +1 yıl Ama a-ama 🥹😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaz yaz yarim ol hemen🤭 Yorumla Soran +1 yıl Nerede yaşıyorsun 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstanbul Yorumla Soran +1 yıl Hay Allah yakınmışız da😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne bekliyorsun o zaman 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nazlı yarim 🤭🤭 Yorumla Soran +1 yıl Oldu o zaman.. 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😅😅😅 gel hadi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Trafik var galiba gelemedin hala Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Heyyyy Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
dertlerim var ama anlatmıyorum.
Peki
Şey geldi aklıma komik bir post vardı biri demiş derdi olan soylesin yardımcı olayim diğeri demiş as derdim var borcum çok soruyu soran demiş sana para lazım cevap veren demiş çok sagol bilmiyodum oc
Niye anlattım bilmiyom sjsjsjssj
dua olabilir
Mesela?
yani şu an sıkışmış durumdayım yani işlerimin isteklerimin kolaylaşması ve şans için dua
Derdim çok ama derman aramıyorum
O da güzel
Param çalındı 200 lira jdlldlskdmm
Melek bulur ya
@muratskate Hsksksjsksjsjkajsj güzeldi
Tabe
Olabileceğini sanmıyorum
olabilirsin belki gel
Bilmiyorum sadece yaşadıklarımı anlatabilirim sana
Anlatabilirsin
Buradan mı
olmaz mı
Yok ya
Neyse sağolasın
Şükür yok
kimse kimsenin derdini çözemez
Çözelim demedik zaten
açıklama da ne yazıyo
derman olmaya çalışalım yazıyor belki yardımcı oluruz diyor direk çözeriz yazmıyor
tamam kolay gelsin
sağol
Çişim var ama gitmeye üşeniyorum.
Gitme nereye kadar giderse gitsin dgrdkgna
Altıma işersem? 🥲
Damacana getireyim mi ? Yatak batmasin
Damacana çok ya, pet bardak da olur.
O kadar az ise avucumu tutayım 😂😂😂
Yalnızım
ol bakalim
Var kanka 30 bin veriyorum olmuyo
Var ama olabilecegine eminmisin canim ya