Diğer Başıma bela almak istiyorum ne yapacağım? pqudjclqj Takip Et Xper 2 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl bi boklar yemek istiyorum önerin neler yapabilirim Başıma bela almak istiyorum ne yapacağım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Neyine güveniyon da bela arıyon belanın altından kalkabilecek güücn mü var sidikli 1 1 Yorumla pqudjclqj +1 yıl olay belayi kaldiramayacak gucum olmamasi ve ortada got gibi kalmam bende bunu istiyorum Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İstiyor musun istemiyor musun? Bela almz boş ver. İyi değil. 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani ne bir kişiye ne de kendine zarar ver. Yorumla
poseydonnn Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 683 cevap paylaştı. Bunu konuşabiliriz ne tür bi bela istersin? 0 2 Yorumla pqudjclqj +1 yıl fark etmez Yorumla poseydonnn +1 yıl O zaman gel? Yorumla
Yunusemre1143 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Karakola gidip polislere ana bacı söv 0 0 Yorumla
arsizadam1983 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Varsa bi durum yapalim acik oturum 0 1 Yorumla arsizadam1983 +1 yıl Buradan 5 erkege mesaj at adresini ver Yorumla
Lcanhtr Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Konu ne konudan konuya bela almak değişir 0 1 Yorumla pqudjclqj +1 yıl cok buyuk bisey olmasin da ne olursa olsun yani fark etmez benim icin ama bi aksiyon adrenalin istiyorum cok sakin hayatim hic bana gore degil Yorumla
GoldenFireBall_06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 989 cevap paylaştı. Bana takıl 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sana tecavüz etsinler 0 2 Yorumla pqudjclqj +1 yıl ne zekisin sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl S.. iyi... e Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Nasil yani? 0 6 Yorumla pqudjclqj +1 yıl sakin duramiyorum bana gore degil birseyler onerin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kavga mi ne istiyorsun Yorumla pqudjclqj +1 yıl evet o tarz birsey Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kutunu ac erkekler dolar istediginle istedigin kadar kavga et :) aksiyon Yorumla pqudjclqj +1 yıl burdan degil ya gercek birsey olsun burdan zevk alamiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gercegi nasil bulayim ki ben sana burdan Yorumla
Maxcom_00 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Neden 0 1 Yorumla pqudjclqj +1 yıl aksiyon istiyorum Yorumla
Subayyyy51 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Akıllı dur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Neyine güveniyon da bela arıyon belanın altından kalkabilecek güücn mü var sidikli
olay belayi kaldiramayacak gucum olmamasi ve ortada got gibi kalmam bende bunu istiyorum
İstiyor musun istemiyor musun? Bela almz boş ver. İyi değil.
Yani ne bir kişiye ne de kendine zarar ver.
Bunu konuşabiliriz ne tür bi bela istersin?
fark etmez
O zaman gel?
Buradan biriyle tanış
Adres mi verim tel mi
İnsanları kınaman iyi bak
Karakola gidip polislere ana bacı söv
Belayi nereden alacaksin
Varsa bi durum yapalim acik oturum
Buradan 5 erkege mesaj at adresini ver
Konu ne konudan konuya bela almak değişir
cok buyuk bisey olmasin da ne olursa olsun yani fark etmez benim icin ama bi aksiyon adrenalin istiyorum cok sakin hayatim hic bana gore degil
evlennnnn😀😀
Bana takıl
Sana tecavüz etsinler
ne zekisin sen
S.. iyi... e
Nasıl bir bela
fark etmez
Nasil yani?
sakin duramiyorum bana gore degil birseyler onerin
Kavga mi ne istiyorsun
evet o tarz birsey
Kutunu ac erkekler dolar istediginle istedigin kadar kavga et :) aksiyon