İnsanların çaresizce başvurmak için arayışlara girmesinin üzerine umutlarını hayatını çaresizliğini düşünmeden dolandırıcı yandaşları ve onları savunup öneren yalancı sahtekar şarlatan tayfası inşallah bir kefen parasına bile muhtaç kalırsınız. Rabbim iki yakanızı bir araya getirmesin. İnsanların çoğu musallat yapılan büyüleri bozdurmak kurtulmak için başvuruyor nasıl vebal hakkına ortak oluyorsunuz en basiti kendimi söyliyim 20 yaşında ısrarla istemeye gelenleri reddettiğim için bana iki büyü yapıldı kanıtlandım da hellalik almak için kapıma dayandılar bunu bozdurmak için yıllarımı veriyorum basiretim kısmetim kapalı basım yaptıysan bozun o zaman helal ederim desemde yaptırdıkları kişi öldüğü için ulaşamadım yeminler edip gerçek hoca diyenler hamileyim şöyle böyle oldu başvurdum iyileştim diyen herkes için diyorum kadın erkek farketmeksizin bir kefen parasına muhtaç kalın gün yüzü görmeyin Allah siz yandaşçılara mağdur olmama sebep olan herkese yaşadıklarımın aynısını size ve sizin soyunuzun devamına aynısını yaşatsın
Güncellemeler
+1 yıl
Ettim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar