Fake rezaleti!! Bunu okuyup da ibret alın. Düşünceleriniz benim için önemli, bu yüzden incitmeden yorum yapar mısınız?

5 6 ay önce bu siteden biri ile tanıştım. Her şeyiyle mest etti beni, kendini şu şekilde tanıttı; ben odtüde okuyorum, dövüşçüyüm , adım Enes, 21 yaşındayım. Hayallerimin erkeğiydi. Her gün onu düşünüyordum. Bağlandım, kaptırmışım kendimi. Ben fake fotolar kullanıyordum, başka kızların fotolarını kullanıyordum. Kesinlikle çirkin biri değilim güzel bile sayılırım, ama o kızlar daha bakımlıydı o yüzden kullandım. Hatamın farkındayım. 2 gün önce gerçek kızın ınstagram ve face hesabını buldu, ben de fake olduğumu itiraf ettim, o da benim ismim bile yalandı, aynı durumdayız ben de sana yalan söyledim dedi, asıl ismim adem, 27 yaşındayım ve odtü bizim neyimize :D ben çalışıyorum dedi. Benim sadece fotolarım sahteydi, diğer ismim ve tüm kendim hakkımda söylediğim bilgiler doğruydu. Oysa o her şeyini yalan söylemiş, ismini bile 5 6 ay kandırmış beni ve benim fotolarımın sahte olduğu ortaya çıkmasa hala beni kandırıyor olacaktı. Ben ona bir umutla bağlanmıştım. Fotolarımın sahte olduğunu öğrenince bana kendi fotonu at dedi, sonra seviyesizce konuştu. Bana önce bu benim fotom diye 1 tane foto atmıştı, o da sahteymiş. Hesabını kapatmadan önce allah ve fotolarını kullandığım gençler de beni affetsin dedi, allah tövbe edeni affeder diye hesabını kapattı. Tamam suçluyum biliyorum, ama içim acıyor arkadaşlar neden 5 6 boyunca kandırdı ki beni? Önceden numarasını vermişti, son kez numarasının hala ben de durduğunu söyleyince o numaraya boşuna atma benim değil dedi. Ben de hesabını kapattıktan sonra sen gerçekten enes değil misin neden beni kandırdın diye mesaj attım hiç cevap gelmedi. İnanın intiharı bile düşündüm, 2 gündür yataktan çıkmıyorum, fena buhrana sardım. Unutamıyorum onu, ben bunu nasıl atlatacağım?
Güncellemeler
+1 yıl
ya da sahte değildi beni başından atmak için mi böyle dedi sonunda? İyi de odtülü biri niye zamanını burada ve benimle harcasın ki? Ankarada ise niye benimle görüşmek istemedi?
Güncellemeler
+1 yıl
:(( sanırım yeni biri lazım. Ve artık sadece kendi fotolarımı koyacağım böyle yanlış şeylere başvurmayacağım, büyük ders oldu. Olumsuz veya olumlu yorumlarınız için teşekkürlerimi arz ederim
Fake rezaleti!! Bunu okuyup da ibret alın. Düşünceleriniz benim için önemli, bu yüzden incitmeden yorum yapar mısınız?