+1 yılÖncelik genel bir hatırlatma yapmak istiyorum. Etme bulma dünyasında yaşıyoruz. Ne ekersek onu biçiyoruz çoğu zaman bu hayatta o yüzden karşımızdakinden bir şey beklerken onu biz doğru şekilde yapıyor olmalıyız.
Senin hatan fake resimler ve bilgiler kullanıp, yine karşındaki iyice görmeden gerçek bilmeden kendini kaptırman olmuş. Bu internetten birisiyle bir şeyler yaşanılmaz demek olmuyor. Ben 1.5 yıl kaliteli bir ilişki yaşadım bitmese niyetim evlilikti ama nasip olmadı. Ancak en başından itibaren yalana yer vermememiz gerektiğini konuştuk ve yalan da söylemedik birbirimize. Bir tek adını farklı söylemişti o bu kadarı da bir kız için çok normal bir durum ;-)
Neyse bunları geçelim gelelim sana. Öncelikle intihar vb kafandan geçen her ne varsa çıkart.
Zaten senin değildi ve sonuç olarak da senin olmadı işte bu yüzden ortada üzüleceğin bir şey yok. Söylemesi kolay ben bağlanmıştım dediğini duyar gibiyim. Biz de insanız daha da zor olanı biz erkek olduğumuz için ilişkilerde ilk adımlar hep bizden bekleniyor. İşte tam da bu sebepten dolayı çoğu erkek çoğu zaman hayallerini süsleyen kıza kavuşamamış hatta çoğu zaman çok ciddi üzülmüştür bile ama yapacak bir şey yok hayat devam ediyor. Kendini toparlayıp önüne bakmalı seni hakeden birisine şans vermelisin.
Not: Sahte olan her şeyden uzak dur. Seni sevecekse olduğun halinle sevsin. İki makyaj yapan kız bakımlı gibi görünebilir ama önemli olan doğal güzelliktir. ;-)
Allah kuluna 3 şekilde cevap verir;
"Evet!" der istediğini verir.
"Hayır!" der daha iyisini verir.
"Bekle!" der en iyisini verir.
Allah seni bekleyip de en iyisine kavuşanlardan eylesin ;-)04 Yorumla
Soran+1 yılamin cümlemize, nasıl atlatacağım bilmiyorum ya ona mesaj attım intihar edeceğim diye hiç cevap bile vermedi
- +1 yıl
Öncelikle ondan hiçbir şekilde medet bekleme. Kendini başka işlerle uğraşmaya ver. Zamanla için soğuyacaktır ki somut anlamda bir şey yaşamadığınız için kolayca soğuyacaktır.
Bir iki gün modun düşük olur sonra yavaş yavaş kendine gelirsin ama kendine bir uğraş bulsan iyi edersin ;-)
Soran+1 yılhep netteyim hep aklıma geliyor nasıl bir uğraş?
- +1 yıl
Ne bileyim kafanı dağıtacak bir şey yap. Dizi izle, arkadaşlarınla gez hatta kafanı dağıtacağına inanıyorsan oyun oyna ;-) Bulursun bir şeyler ;-)
En İyi Cevaplar
+1 yılAl seni vur Enes'e ( Adem'e) Ya da al birini vur ötekine..
İkinizin de birbirinizdennfarkı yokmuş, yalanlar üzerine inşaa etmişsiniz herşeyi ne yazık ki..
Birlikte olsaydınız ne olurdu?
Birbirinize söylediğinşz yalanlar aklınıza gelmeyecek miydi?
Bu bana yalan söyledi, ben ona yalan söyledim... Bir sonraki cümlesinin de ywlan olmadığı ne malum?
Nedir bu güvensizlik? Nedir bu maskelenmiş sanal kimlikler ardına sığınmak? Nedir bu eziklik?
Fiziğin , kimliğin, doğduğun aile senin seçiminde değildi, öyle doğdun değiştiremezsin. Beğenenin olur beğenmeyenin olur barışık olmak zorundasın. Her Leyla'nın bir Mecnun'u vardır..
Bırakın artık ütopik hayaller peşinde ayaklarınız yere bassın biraz..
Neyseniz osunuz... Aklınız seyehatten dönsün artık yahu... Bitmeyecek böylesi hikayeler ne ilksin ne de son olacaksın.. Yerde can kırıkları , nefessiz bitap cesetler..
Uyanın gaflet uykusundan artık...
Silkelen ve kendine gel ey güzel yurdumun güzel insanı...
Niye kendinizden çıkar da başkalarının kimliğine bürünürsünüz...
Ahh bu yeni nesil... ahhh
Ahhh bu ergenler ahhh...14 Yorumla
Soran+1 yıldoğru belkide hala ergenim 20 yaşındayım ama o 27 yaşındaymış eğer doğruysa, onun hatalarını neye bağlıyorsun?
- +1 yıl
Kişiliği/karakteri oturmamış , hala çocuk , hala eksik hissediyor.. Nüfus kağıdında cinsiyet :Erkek yazması başka 'adamlık' başka.. Belli ki o da tedirgin olmuş ya beğenilmezsem diye..
Tamam, anlıyorum beğenmek/ beğenilmek insanın doğasında/ fıtratında var gayet normal/ sosyal bir durum, ama iyi öi oldu şimdi? Hiç değilse en başında bitir/ kaybet.. olmadı devam et.. Ama yol aldıktan sonra, hayaller kurulmaya başlandıktan sonra bazı şeylerin geri dönüşü daha ağır oluyor...
Herkes kendi olsa sorun yok... Ne gerek var yahu başkası olmaya...
Al bak profil fotoma ,, Kelli felli biri.. ıyyyk bu ne l*n diyen de çıkacaktır , hmm ilginç biri diyen de çıkacaktır...
Ahlaksızlık, saygısızlık, hoşgörüsüzlük, yabancılaşma bu milletin yeni huyları olmaya başladı...
Sounumuz iyi değil..
İlla büyük bir musibet mi gelmesi gerekiyor başımıza...
Soran+1 yılbitmişim zaten o yüzden herkes ibret alsın diye paylaştım
- +1 yıl
Anladim.. Ben de biraz fevri konustum , ama cevrede o kadar fazla oluyor ki bu tip seyler artik... Kabak tadi veriyor, uzuyor..
Tez zamanda gonul ferahligi dilerim..
Bu nasıl bir durumdur ya, 6 ay nasıl nasıl devam etti cidden şaşkınım. Bir iki gün olsa anlayacağım da bu kadar süre devam edebilmesi ilginç, ikinizde hata yapmışsınız. Üzüldüm senin adına ama bu ders olsun birdaha da kimseye hemen güvenme. Öyle birinin neyini unutamıyorsun yalancı ve tipsizin biridir zaten.
27 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum, 27 yaşındayım dedi zaten.
Soran+1 yılya kimisi de diyor ki o senin fotolarının sahte olduğunu öğrenince kendisinin de sahte olduğunu söylemiş olabilir senden kurtulmak için. Ya odtülü bir genç her gece burada ve benimle niye zaman geçirsin ki? Zaten etrafında tonca kız vardır?
- +1 yıl
Canım bu ortamlarda takılanların çoğu öyle yalanlar söylüyor, zaten odtülü biri ya da birazcık karakteri düzgün biri asla öyle davranmaz. Senin resimlerinin fake olduğunu öğrenince tam tersi ben sana yalan söylemedim diyip terkedebilirdi. Zaten onun bir adı soyadı sosyal medya hesabı vs yok mu muhakkak olması lazım gerçekse.
Soran+1 yılmesaj attım bana diyor ki seninle tek konuşan değildim başkaları benim adıma hesabıma girip seninle konuşmuş onların cezasını keserim kusura bakma dedi :(
Soran+1 yılben sadece sana yardım etmeye çalıştım diyor :( diğer konuşulanlar beni alakadar etmez dedi
Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ya bacım lütfen ya 2015'e gircez gözünü seviyim fakelik mi kaldı ya :D insanların işsizliği beni öldürüyor :/
123 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
149Cevap
+1 yılCok zor bir durum gercekten ama ne yazik ki sanal iliskilerde bunun gibi olaylar cok goruluyor. En iyisi arkadas cevrenden birisiyle tanisip baglanmak en azindan bu gibi seylerle seni kandiramaz.
Ne senin yaptigin dogru nede onun bide hayatimin erkegiydi demissin yalanlarini ogrenince bence keske bitseydi ona olan ilgin.
Bence ona artik mesaj atma tum mesajlari ve numarasini sil onu dusundurecek seylerden uzak dur mesela sarkilardan.
Zaten sanaldan oldugu icin iliskiniz unutman cok uzun surmicektir.
Guclu ol.13 Yorumla
Soran+1 yılsağ ol, umarım atlatırım
- +1 yıl
Tabiki atlaticaksin gozunde fazla buyutme sahtekarin biri o. Senin de yaptigin hic dogru degil umarim bundan ders cikarmissindir. Ne kadar zor durumda insanlar var hatta buraya her yorum yazanin bir veya birden fazla derdi vardir ama hepimiz bir sekilde dayanip atlatiyoruz boyle ucuz insanlar icin bu kadar uzulmene degmez.
Soran+1 yılya kimisi de diyor ki o senin sahte olduğunu öğrenince kendisinin de sahte olduğunu söylemiş olabilir senden kurtulmak için. Ya odtülü bir genç her gece burada ve benimle niye zaman geçirsin ki? Zaten etrafında tonca kız vardır?
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılMesele odtulu olmak falan degil insan olmak. Bende hacettepeliyim ona bakarsan ama insanlara yalan birr hayat gostermedim jic bugune kadar. Tamam seni yaptigin hareketdede yanlisliklar var ama gercek fotograflaroni gosterseydin bu senin icin daha buyuk bir pismanlik olucakdi , istemedende olsa kendi kendine iyilik yapmissin. Ankarada yasiyorsun sanirim dedigin gibi neden gorusmek istemedi? Cevap basit : cunku fake di. Bu durum seni uzmesin. Intihar falan gibi seylerinde adini bile aklindan gecirme boyle sacma bir karakter icin. Bana mesaj atabilirsin eger kafana takilan veya yardimci olabilecegimi dusundugun bir durum olursa , yuz yuzede konusmaya calisirim imkanlar el verdikce. Uzme kendini , iyi gecelerr.
08 Yorumla- +1 yıl
Eklemek istedigim bir kac sey daha var.
- +1 yıl
Odtulu bir genc zamanin burada harcar , ben harciyorum mesela. Ayrica etrafinda kizlar dolu olmaz benim dolu degil mesela bunlar yanlus dusunceler. Ama o adam fake emin ol.
Soran+1 yılHaklısın, insaniyet mühim olan :( Yalan olduğu bile meçhul, seni başından atmak için sonradan öyle demiş olabilir dedi aşağıda bir kız :( çok bilgili ve kültürlü gibiydi, yani odtülü de olabilir. Evet iyilik yaptım ama atamıyorum içimden :( En son ankarada yaşamıyorum izmirliyim dedi :( Sanki içimden bir parça koparıyorlar, o denli içim acıyor. Sürekli ağlıyorum.1 xperim, mesaj atamam :( zaten o hesabını kapattıktan sonra ben de hesabımı kapattım. Bu hesabı sırf bu soruyu sormak için aldım, belki atlatmama yardımcı olan insanlar çıkar diye :(
Soran+1 yılnereden fake olduğu kanısına vardın?
- +1 yıl
egr ankarada yasiyor olsaydi , ve dedigi gibi bir erkek. olsaydi bulusmak isterdi. Kendini saklamazdi. 68871@windowslive. com e mail adresime mesaj at. Sana yardim. etmek istiyorum.
Soran+1 yılnickimi verdim bir kaç cevapta mesaj atarsan sevinirim
- +1 yıl
nickini nasıl verdin ki? görünmüyor.
Soran+1 yılkızların yorumlara bak gereksizin teki etiketledi beni zaten görürsün
Öncelikle hakettiğini bulmuşsun isabet olmuş. Sende onu kandırmışsın belkide bunu bildiği için seni kandırmaya çalıştı. Siz ne kadar rahatsınız ya ne hakla onun bunun resmini kendinizin gibi kullanabiliyorsunuz... Keşke kız bilsede peşine düşse bu durumun ben o çocuğun yerinde olsam o kızı bilgilendirirdim. Ama evet oda masum değil ikinizde suçlusunuz. Ayrıca insanların ne dertleri varken hayatlarına devam ediyorlar sen bir erkek içinmi intihar edeceksin?
11 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten hatamın farkındayım inan çok pişmanım ama ne gelir elden, hayatım bitti. Sanmıyorum o bilmiyordu, beni fotolardaki kız sanıyordu, baştan beri kandırdı beni ismini bile gerçek söylememiş.
Diğer konusunda 7,6b cevap paylaştı. ikinizde yalan söylemişsiniz ne kadar doğru söylersen söyle Seninkisi aşk değil bence öyle sanıyorsun sadece ya da bu duygulara aşk denmediğini bilmen gerek Hayatın bu adamdan ibaret gibi veya daha pasif bir kişiliğin olabilir aşkı sanalda aramak yerine çevrende uygun gördüğün insanlar da ara Sanal dünya bir insanı nerelere getirebilceğini gördün
04 Yorumla
Soran+1 yılya kimisi de diyor ki o senin sahte olduğunu öğrenince kendisinin de sahte olduğunu söylemiş olabilir senden kurtulmak için. Ya odtülü bir genç her gece burada ve benimle niye zaman geçirsin ki? Zaten etrafında tonca kız vardır?
- +1 yıl
Sen onu bunu geç Sen neden sanalda ilişki arıyorsun niye bu kadar bağlanıyorsun Sen bence o çocuk yerine kendine bir dönüp bakman gerekiyor kendine dönüp sorular sorman gerekiyor 6 ay boyunca elinde sadece resmi olan birine nasıl güvenebildin Kamerada görüşmek hiçmi istemedin Böyle sorular gelir gider Cevapları beni ilgilendirmez senin yapman gereken kendine sorular sorman o bu napmış sorularından vazgeç artık
Soran+1 yılama şu an kafamda bir o var hata yaptım biliyorum aptallık ettim. arayım mı onu? vicdanen rahatlarım belki
+1 yılsanırsınki atom parçalanmadan önce 4 molekür birleşim yapmıyor:) neyini atlatamayacaksın yaaaa? ben her zamn diyorum daha doğrusu annem der...:=) kız aklı kaz aklı... atlatırsın birşey olmaz hiç merak etme öyleleri çıkarki karşına hatırlamazsın bile yaşadıklarını
04 Yorumla
Soran+1 yılumarım inşallah ama zor gibi :(
- +1 yıl
ya safmısınız abi? bence şanslısın bile sevinmelisin dahada ileri gidebilirdiniz neler duyuyoruz yaa adam evleniyor resmi veya dini 3 karısı daha çıkıyor peşinden ... şanslısın hiççç takma inan gecer ama zamana yaymalısın hemen zırt diyede geçmez :)
Soran+1 yılevet bazen diyorum ya 1 2 yıl boyunca kandırsaydı diye düşünsene ben ona fotolarımın sahte olduğunu söyleyip kendi fotolarımı atmayı düşünüyordum ya bunu gerçekleştirseydim de o yalanlarını hala devam ettirseydi açığa çıkınca kafayı yerdim heralde
- +1 yıl
eee o zamn şanslısın boşver salla gitsin hayat sana güzel :)
Olmayan bir kişinin neyini unutamıyorsun ki? Büyük bir hata içerisindesin bence.
Hissettiğin yanlızlığı, boşluğu onu unutamamak sanıyorsun. Sen sadece sevmek ve sevilmek istiyorsun olay bu. Bakış açını biraz değiştirirsen daha gerçekçi düşüneceğine eminim. şu an çok yanlış yolda gidiyorsun. Senin yaptığında yanlış ama yalanlar üzerine kurulan her ilişki günün birinde bitmeye mahkumdur. :)02 Yorumla
Soran+1 yılevet boşluktaydım boşluktayım doğru söylüyorsun, cidden sevilmek istiyorum sevgiye o kadar açım ki..
- +1 yıl
O zaman hak etmeyen biri için üzülmeyi bırak ve o olması gereken kişi için içindeki sevgiyi büyütmeye bak. :) Bir daha da yalanlar üzerine ilişki kurma, seni sen olarak kabul eden biri ile, onu o olarak kabul edebileceğin biri ile çık yola. Yoksa bir gün gerçek yüzler ortaya çıkar, maskeler düşer ve büyü bozulur.
Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı. Sen de aynı şekilde davranmışsın, bu yüzden ona kızmaya da pek hakkın yok gibi. Sanal ilişkilerde bunları göze alman gerekir zaten de 5-6 aylık yalan bir muhabbet için intiharı filan düşünmenin alemi yok. Bu olaydan ders çıkarıp tekrarlama, en büyük kazancın bu olur.
03 Yorumla
Soran+1 yılbenim sadece fotolarım sahteydi :(
hepsini okudum ve kendini kendin gibi yalan atan biriyle cezalandırmış ve ona aşık gibi birşey olmussun hiç mi aklın yok senin canım benim herkez kendi kazdığı kuyuya düşer bak buda sana bir ders olmuş unutursun ne olaylar unutuluyor unutuyoruz bunuda unutursun sıkma canını ders çıkar aynı hatayı yapma derim hiç kimseye karşı sonuç her türlü seni etkiler arkadaş tavsiyesi vicdanın rahatsız olmuştur biraz pişmanlık duygusunu tat ki hatalarını azalt :)
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim, çok sağ olun. Ama atlatamayacağım gibi nasıl üstesinden geleceğim
Diğer konusunda 460 cevap paylaştı. İkinizde yalancıymışsınız ve şans eseri buluşmuşsunuz. Eğer üzülmek istemiyorsan kendin olmak zorundasın. Ha sen kendin olursun bu sefer karşıdaki sahte çıkabilir. Ama o zamanda yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Yani senden yalanını bir yerden sonra gizleyemez.
10 Yorumla- Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBeterin beteri var merak etme bu söylediklerin bana gayet normal sıradan geliyor :)
Emin ol daha beteri var yani :P
Sen sen ol ya da siz siz olun, Sesini görüntüsnü grmediğiniz ve kameradayken saçma sapan birşey yapamsini isteyin mesela işeret parmağini burnuna değrdirsin ya da iki elin işaret parmağiyla alkiş çalar gibi yapsin vs vs :P
düşün işte bildiğin paranoyakça şeyler ama diyorum DAHA BETERİ VAR diye :)05 Yorumla- +1 yıl
Bundan bir ders çıkartiyorsan en büyük kazancin o bence :) üzülme yani çok fazla, ve biraz zaman lazım sana
Soran+1 yılçok sağ ol ya umarım atlatırım, bunalıma girdim resmen, tımarhaneyi boyluyacağım
- +1 yıl
yoo yoo gizli olmasan anlaticam kendini biraz daha iyi hisederdin emni ol daha kötüleri var yani :D
Soran+1 yılgizliden çıkmaya yüzüm yok
- +1 yıl
çıkma zaten ben gizli değilim sonuçta neyse demem o ki zaman biraz
Kusura bakma ama ne kadar salak oldugun su cumlenden belli "intihari bile dusundum"
Sanaldan tanidigin biri seni kandirdi diye bu cumleyi kurma girisiminde bile bulunmak bence en kibar tabirle gerzekliktir. Bu zihniyete sahip oldugun icin gercekten senin adina uzuldum.04 Yorumla
Soran+1 yılpek sağlıklı bir kafaya ve psikolojiye sahip olsaydım bu duruma düşmezdim zaten
Soran+1 yılnasıl ama
+1 yılSende aynı boku yemişsin, çocukta aynı boku. Kalkmış bir de çocuğa yükleniyorsun şunu dedi bunu dedi vs diye.
İkiniz de kabahatlisiniz kalkmışsın burada bir de üstünü sıvazlıyorsun.
Nasıl bir hayatınız var anlamıyorum bu kadar sanallığın kölesi olabilicek, intihar etmeyi bile düşünebilicek edebilicek; gerçekten acıyorum.
Bu kadar da internete bağımlı olunmaz, çok yazık..11 Yorumla
Soran+1 yılnet bağımlısı oldum maalesef :( sanal benim hayatım o da sanal aşkım gibiydi, benim bir nevi her akşam aldığım ilacım gibiydi :(
+1 yılhaksızken haklı olmak haklıyken haksız olmak... bak kardeşim önce skype den yüzünü aaacilen göreceksin sonra telefonda sohbet edeceksin sonra güvenirsen yüzyüze görüşeceksin olay bukadar nettir aslında her iki taraf için. burada da olsa niyeti iyi olan böyle yapmalı ama ne burada ne diğer tarafta ne dışarda ne içerde öyle iyi niyette insan kalmadı vesselam. takma kafanı başkasını bulursun.
04 Yorumla
- +1 yıl
her şey ola bilir. benim vaktiyle internetten ilişkilerim oldu. karşı taraf da ben de ne istediğini bilen insanlardık. mesajlarla başladık msn ile devam ettik telefonlaşma derken buluştuk filan. yani demek istediğim bir insan iyi niyetli ise (ben bir zamanlar öyle idim) böyle yapmıştım. karşımdaki de bunu benden beklemişti... benim taaa zamanında ares diye bir programda 5-6 sene önce tanıştığım bir kız vardı geçenlerde afedersin attırdı tepemin tasını ağzına salıncak kurdum... ya belli kız benden hoşlanıyo bende onu eeeh beğeniyorum hani.. yahu ne zaman desem skype den görüşelim yüzyüze filan her seferinde bir bahane buluyo bende önce bir s... sıvadım sonrada yolladım profilimden. kiii iyi bir kızdı aslında ama NET değildi... görüp de nikah kıyacak değlim ama onca yılın hatrı var.. neyse uzun işler bunlar.
Soran+1 yılarayıp özür dileyim mi peki? açmıyor da numarayı :((
- +1 yıl
ben olsam aramam. sen bilirsin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılOha l*n kalkmış birde beni neden kandırdı ortaya çıkmasa kandırmaya devam edicekti diyorsun kızım sen nasıl bir tipsin? Sen neden kandirdin ortaya çıkmasa sen kandırmaya devam etmeyecek miydin? Yok benim adım gerçekti falan geç bunları tencere kapak ışte herkes hakettiğini buluyor birde intihar edicekmis git bir psikolaga sen
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak bacım sen asık değilsin. Sadece o sende olan bir boşluğu doldurmuş. Senin kendini iyi hissetmeni sağlamış. Nihayetinde o gerçek bir kişilik değil kendini bu kadar bağlama. Bu gecici bu durum. şu an boşluğa düşmen normal. Ama bu kişi üzerinde çok düşünme derim ben kim bilir kimin nesi
11 Yorumla
Soran+1 yılsağ ol haklısın, ama düşünmeden edemiyorum. Kendimi de suçluyorum, onu da. Boşlukta olduğumu biliyorum o bana hayalimdeki erkeği anlattı kendisiymiş gibi bu yüzden bu denli bağlandım
Gizli Üye(36-45)+1 yılhikayeye bak bonnie&clyde gibi :D allah gönlüne göre versin ne demektir biliyor musun? zannedildiği gibi allah senin gönlün nasıl istiyorsa öylesini versin demek değil, sen nasıl bir insansan allah da karşına öylesini çıkarsın demektir. herkes dengini bulurmuş.
@cnsssssuuuuuu
bu üye sen misin?08 Yorumla
Soran+1 yılevet ifşa ettin başın göğe mi erdi
Cevap sahibi+1 yılben ifşa etmedim kendin yazmışsın. bu hesap da fake değil mi?
Soran+1 yılyazdım ama seninde yazman gerekmiyordu, hayır fake değil foto bile kullanmıyorum :(
Cevap sahibi+1 yılbir daha yapama diye yazdım. potansiyelin var çünkü.
Soran+1 yılyapmam bu arada erinmeyip tüm yorumları okudun mu helal :)
Cevap sahibi+1 yılgüncellemen için demiştim.
Soran+1 yılifşa etti eline ne geçti çok da umrumda sanki ne tiplemeler var ya
- Diğer konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yıltutturmuşsun bir odtü lü diye ya alla alla odtü lü olunca yalan söylemez mi oluyo güzelim kusura bakma da haketmişsin yani adamın biri senle konuşmak için oyun oynamış baktı sen itiraf ettin o da etmiş bida da kendini yok odtü lü yok itü lü felan diye kandırma ne adamlar var doktor olup hastasına tecavüz eden unutma okumakla adam olunmuyo eğitimle adam olunuyo kişisel eğitimle...
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır baştan beri yalanmış her şey. bugün mesajlaştık bana diyor ki seninle konuşan tek ben değildim başkaları hesabıma girmiş ben onların cezasını keserim kusura bakma burada keselim olmamış gibi dedi :(
- +1 yıl
valla ne diyim ki güzelim ya sana ders olsun bu sanaldan ilişki yaşama bak neler oluyo
Okurken ben;
31.media.tumblr.com/.../...aqSAsq1rnhnleo2_500.gif
Kusura bakmada ikinizde birbirinizi keklemişsiniz özetle, Allah belanizi vermis advshd05 Yorumla
Soran+1 yılsizleri tınlamıyorum, yorum yapmış olun hadi
Soran+1 yılo zaman yorum yapma :) bu yorumu yazman bile ne denli umursadığını gösteriyor :) kendinle çelişiyorsun
Soran+1 yılya kimisi de diyor ki o senin fotolarının sahte olduğunu öğrenince kendisinin de sahte olduğunu söylemiş olabilir senden kurtulmak için. Ya odtülü bir genç her gece burada ve benimle niye zaman geçirsin ki? Zaten etrafında tonca kız vardır?
+1 yılben diyorum işte doğru söyleyeni istemiyosunuz diye bende mühendis olabilirdim ya da kızın yaşadıgı memelkette olabilirdim ama ne resmimi nede bilgilerimi yalan demedim lise mezunuysam lise dedim zaten gercek olduguma şahit insanlar var reeelde o konuda rtahatım o kızın hesabını bulmasa sende kandırcaktın
02 Yorumla
Soran+1 yılbenim bilgilerim hislerim doğruydu ve inan hiç de çirkin bir kız değilim yani hayal kırıklığına uğramazdı ama o başlı başına yalanmış
- +1 yıl
madem oyle neden cakma resim kullandın bende yakısıklı değilim ama baştan gösteririmki ilerde hayal kırıklıgına ugramasın benim mesleğim yüzünden engelleyen oldu güya 23 yasındaymısda 30 gösteriyo istesem o kızı her şekle sokardım yalanlarla ama ihtiyacım yok burada iriyle görüştüğüm için hiç sıkıntım yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayır tamamen fake o hesap
bende çok fake hesap kullanan kişiye denk geldim, kız sandıklarım erkek çıktı la, o derece birine hala vurgunum belki oda erkektir bilmiyorum ama şu varki fakelerin %99 u gerçekten fake.
hiç boşuna uğraşma, unut gitsin yokmuş gibi davran emin ol
ben de hayalimde o kadar çok zzorlandım ki ya gerçekse ve beni kandırıyorsa diye ama hepsi yalan dolan016 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle orası doğru gerçek odtü lü ise buraya takılamaz mı? odtü çok mu uçuk bir yer
o sahteydi kesinlikle
Soran+1 yılnereden anladın sahte olduğuna
Cevap sahibi+1 yılbir odtü lünün benim hesabım sahte demesine gerek yok
Soran+1 yılneden ama :((
Soran+1 yılarayım mı onu?
Cevap sahibi+1 yılbak kardeşim adam eğer ciddi olsaydı derdi ki benim gibi birini senle işi olmaz, beni kandırdın yolun açık olsun veya devam eder bir şekilde buluşur senden intikam alır ve giderdi, hesabı fake fakat biraz vicdanlıymışki seni daha fazla kandırmamış.
gerçek adı neydi sana söylemedi mi
Soran+1 yıladım adem ve izmirliyim dedi :( 27 yaşında olduğunu söyledi oysaki ben adımı ve yaşımı hep doğru söylemiştim :(
Cevap sahibi+1 yılboşver be kardeş neler geldi neler geçti buda geçer,
sen kaç yaşındasın, öğrenci misin
Soran+1 yılgeçmeyecek gibi :( 20 yaşındayım, öğrenciyim
Cevap sahibi+1 yılgeçer geçer
hiç merak etme dönem bitmeden silinmeye başlar
emin ol şuanda kafan karışık, sakin kafayla düşündükçe onun yalancı olduğuna inanacaksın ve nefret başlayacak.
şuna inancın olsun gelmeyeceğini biliyorum, gerçek adınıda bilmiyorum elimde sadece ona ait bir resim var başka bişy yok, unutama diyordum ama şu an için artık hatırlamıyorum bile
Cevap sahibi+1 yılbirde muhtemelen sen üni de okuyorsun, takma bunları yarın aydın bir insan olarak çıkacaksın okuldan, yaralı-sahte-yarım olarak değil, olması gereken aydın olarak
Soran+1 yılya yılbaşına bile bu şerefsizi düşünerek gireceğim ben :(
Cevap sahibi+1 yılbak kardeşim zaten 10 yıl sonra bunların hiç biri hatırlanmayacak
muhtemelen 50 60 yıl sonra da hepsi toz toprak olup yok olacak, bu kadar üzülmeye gerek yok
Soran+1 yılöyle mi diyorsun :(
Cevap sahibi+1 yılevet kesinlikle
her şeyi ebediyen canlı tutsaydık içimizde halimiz ne olurdu bir düşün insanın en büyük avantajlarından biride unutma özelliğine sahip olmasıdır
Bu hikayenin bile fake olması muhtemel..
Farz edelim gerçek: Fake foto kullanan birisine çok iyi bir ders olmuş. Sende duygu açlığı varmış ki demek bir sanal muhabbete haddinden fazla anlam yüklemişsin. Ne fake olun ne de ayran gönüllü olun..04 Yorumla
Soran+1 yılya hayır sahte bir hikaye yazmakla uğraşamam, tamamıyla gerçek içim acıdığı için sizlerle paylaştım. Ben hatamın farkındayım zaten, hayatım kaydı
Soran+1 yılsanaldan kimseyle arkadaşlık yapmamam gerektiğini
+1 yılhangininizin daha fake oldugunu bularak vicdanını mı rahatlatıcaksın yani :). Cok ilgncsiniz ya hiç görmediğiniz bir insanla 5-6 ay nasıl konuşuyorsunuz. İkizide psikolojik sorunlusunuz bence. Ben konuştugum kişiyi görmeden birkaç günden fazla dayanamam sanırım. Yazık olan ne olmuş biliyormusun zamanınız bence. Bu kadar zaman boşa geçmiş oldu. Nyse geçmiş olsun. Özgüvensizlikte master yapmışsınız... Biraz sert eleştirmiş olabilirim. Kusura bakma lütfen. Geldiği gibi yazdım
02 Yorumla
Soran+1 yıl:((( çok canım yanıyor
- +1 yıl
olan olmuş boşver yaa hayat devam ediyor. daha kimlerle tanışırsın
Diğer konusunda 13b cevap paylaştı. Sen onu kandirip nasil kendini kandirilmis biri olarak gostermeye caisiyorsun anlayamadim. Ayniymissiniz. Sonucta sohbet ettigin kisi oydu nerede okudugu onemli mi? Gercek sekilde tanissaydiniz.
13 Yorumla
Soran+1 yılarayıp özür dilesem belki vicdanen rahatlarım?
+1 yılBak ben yaklasık 3 aydır burada takılıyorum ve 1 tane kız arkadasım olmadı nıye cunku herseyı dogru soyledıgım ve kendı resmımı koydugum ıcın kızları etkıleyemıyorum ama baskalarının resmını koysaydım orda burada okuyorum soyleyım boyleyım deseydım emınım 10 tane kızla tanısırdım ıste fark bu sızın cıtanız arayısınız yuksek ancak fake hesapla bunlar olur malesef dogal karsılıyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılhayır sakın denemeyin, en doğrusunu yapıyorsun bak hayatım karardı zaten psikolojim bozuktu hepten bozuldu, şizofren olacağım nere3deyse
- +1 yıl
Denememe gerek yok zatan kızlar vıntırınıme degıl ıklımıme gelsın ;))
- +1 yıl
Benı kabul eden boyle edıcek
kusura bakma da tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş. o tecrübeli bir fake, umursamamış ama sen acemi fake depresyona girmişsin. unut gitsin, bir daha da masum insanların fotoğraflarıyla erkek tavlamazsın ders olsun sana.
06 Yorumla
Soran+1 yılo insanların çok mu masum olduğunu sanıyorsun, benim sadece fotolarım sahteydi, onun her şeyi
- +1 yıl
insanlara b*k atmayı bırak. sonuçta yarattığın sahte kişiliğe onların fotoğraflarını koydun ve adam kafasında o kızı hayal etti. kendisinden habersiz insanların herhangi bir şeyini kullanmak benim gözümde suçtur. özgüvenin yoksa biriyle tanışma. zaten sanaldan tanışmak, başlı başına özgüven eksikliği göstergesidir fakat tanışıyorsan da kendi fotoğrafınla tanış. bu kadar bağlanacağın birine daha en başından yalan söyleme. ayrıca cidden umarım ders olmuştur çünkü tanışacağın kişilerin büyük çoğunluğunun ya fotoğrafı, ya da sana tanıttığı kişiliği sahte çıkacak. aynı şey kızlar için de geçerli.
Soran+1 yılhaklısın nasıl atlatacağım peki
Soran+1 yılçok sağ ol, umarım atlatırım
bir insan bu kadar düşürürmü kendini ya.. geçmiş olsun üzüldüm canım ama dikkatli ol. burası sanal karşındaki her ne kadar ben çok iyiyim dese sende inansan da yinede güvenmiyor insan..
13 Yorumla
Soran+1 yılçok bağlandım ona nasıl atlatacağım?
- +1 yıl
Şöyle düşün onun vurdum duymazlığı senin ona olan sevgini soğutsun.. düşünsene numarasın bile sahte ve sanayi utanmadan boşuna arama o benim değil diyor ve hayatına önüne gelecek kandıracağı başka kızla devam ediyor belkide... sense bu düşüncelerle kendini iyorsun ve soruyorum sen bunu hak ettiğini ve onun adam olduğunu düşünüyor musun? Eğer düşünmüyorsan ozaman neden insanlık seviyesini yerlere indirmiş bir insan için ağlıyorsun? Kısacası zaman herşeyin ilacıdır.. unutursun canım ;)
Ödeşmişsiniz. Gizliliğin bölümü olmaz. Aman fotoğrafmış aman kişisel bilgiymiş. Doğruluğunu boşver de aynı hataları yapma. Ve unutma yanlış arayışlardasın
06 Yorumla
Soran+1 yılarayım mı onu? vicdanen rahatlarım belki
Soran+1 yılaçmıyor ne yapacağım :((
Diğer konusunda 836 cevap paylaştı. Vay anasını be. Gelde şimdi dizi çekme. Brezilya dizilerini geçti milletin yaşantısı hayatı düşünceleri. Gidin kumda oynayın anam. Bu siteye sağlam geldim ruh hastası olarak çıkacam (:
06 Yorumla
Soran+1 yılben ruh hastası oldum işte ibret alın
Soran+1 yılya sahte değilse arayıp özür dileyim mi :(( kafam çok karışık
+1 yılkardeşim numarasını sesini kendisini görmeden inanmaacaksın sanalda tanışmaya vs karşı olan biri deeğilim ancak sanalda sahtekar çok ne yazık ki böyle kahrolsun böyleleri.
02 Yorumla
Soran+1 yılkimisi de diyor ki belki de sahte değildi senin fotoları öğrendikten sonra başından atmak için sahteyim dedi diyor :((
- +1 yıl
oalbilir çünkü sahte olan bir insan telini neden versin sana sonuçta en büyük hatayı sen yapmıssın ve böyle biri reelde görüşeceğim bir kız olsa kesinlikle güvenmezdim ona
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenide irem diye bir kız kandırdı aynı senin gibi, şerefsiz galiba başka kızın resimlerini koymuştu kız dünya güzeli adı bile yalandı belkide sonra çok ciddi konuştu çok iyiydik ve birgün yine mesaj atıcam bir girdim ne kız kalmış nede hesap bir baktım kullanıcı hesabı aktif değil diyo, ya madem fakesin bari o resimlerini koyduğun kişinin gerçekte kim olduğunu soyle dimi?
06 Yorumla
Soran+1 yılya bir git allesen ya
Cevap sahibi+1 yılDalga geçtiğimi falan mı sanıyosun?
Soran+1 yılhayır ama umursadığınız tek şey güzellik değil mi hisler değil
Cevap sahibi+1 yılOyle bir konusurduki anlatamam :( ama yalanmış tabi hepsi
Soran+1 yılnasıl atlattın?
Cevap sahibi+1 yılZamanla çıkıyo aklından ama biraz kalıyo tabi içinde
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızım internette tanışılır ve sohbet edilir.
gerçek kimliğin çok da önemi yok. ha, başka arayışlarınız varsa bilemem.
işte böyle oturur ağlarsınız.
bir de internette kimseye güvenilmez diyen kül yutmazlara bir çift sözüm var.
siz de bakış açınızı nikah masası odaklı olmaktan çıkarın.
koca mı arıyorsunuz kızlar, neye güvenip güvenmeyeceksiniz?
ya hu alt tarafı vakit geçireceğiniz muhabbet ortamı.
kendinizi kapıp koyvermeyin.
. . .02 Yorumla
Soran+1 yılama beni kandırdı, ben onu gerçekten sevmiştim, düşünsene sen o kişiyi kafanda anlattığı şekilde belirliyorsun aylarca haftalarca.. Sonra hepsinin bir hayal olduğuna ayıkıyorsun, bu bir hayal kırıklığı
Cevap sahibi+1 yılsen benim anatmak istediğim biçimde algılamış olsaydın sanal muhabbet olayını, inan bana kandırılmazdın... karşımızdakini suçlamak kolay...
Kendini bu kadar kahretmene değmez bence. Benim tavsiyem öyle foto filan da gönderme. ya da en azından acele etme. Seninle konuşacak olan kalın gözünden önce kişiliğinle konuşmalı…
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın, üzülüyorum istemsizce
+1 yılOdtulu olucaaaakkkk evi arabsi olcaaakkkk
Stadsü olcaaakkkk.
Olmayan beyninize sizin.
Senin de onunda.12 Yorumla
Soran+1 yılevinin arabasının olup olmaması mümkün değil, büyük ihtimal tipinden utandı tüydü, halbuki ben onu her haliyle kabul ederdim keza kişiliğine vurulmuştum
Soran+1 yılmümkün değil yerine umrumda değil yazacaktım kafa da kalmadı
+1 yılKızım salak mısın şunun gibi bir enayi için intiharı düşünmüşsün intihar o kadar basit bişy mi. Kafana bile takma dengesizi değmez.
13 Yorumla
Soran+1 yıl5 6 ay dile kolay nasıl atlatacağım, inan şunları yazarken bile ağlıyorum arkadaşım
- +1 yıl
Ağlama! Cidden bak bende o durum olsa gülerim sonuçta karşılıklı bişymiş daha kötüsü olmadığına şükret hadi aklına girse de sana bişey yapsaydı? Hadi buluşsanız o olmadığını anlayınca sana ciddi bişy yapsaydı? Ağlama boşuna.
Soran+1 yılBuluşmak istemiyordu, sebebi buymuş, kim bilir bir garson ondan bile utanmış olabilir.
asıl ismim adem, 27 yaşındayım ve odtü bizim neyimize :D ahahhahaha :D :D :D: :D. D:D:D:D:d
Çok fena güldüm ya :D
Oyy sana kıyamammm umutların kaybolduysa ders al kuzum değerli gerçekten güvendiğin insanlarla hayal kur bidaha :)03 Yorumla
Soran+1 yılben bitiğim inan biliyorum gülünecek bir durum ama ben gülemiyorum çok acı geliyor ağlamaktan bir hal oldum
Soran+1 yılhaklısın ama zor
Özgüvensiz işsizler, insan kendi bedenin de utanırmı kızım bu özenti tip ne ya kendiniz olun.
Kurtulmuşun özgüvensiz erkekden.310 Yorumla
Soran+1 yılbiri de belki de sahte değildir, seni başından atmak için sonunda öyle demiştir diyor sorarım sana odtülü bir genç her gece zamanını burada ve benimle harcar mı? Zaten onun etrafında hep kızlar olur yanlış mıyım
Soran+1 yılyani kendisi sahte değildi benden kurtulmak için öyle söylemiş olabilir öyle mi
Soran+1 yılhem odtü de okuyorum hem de dövüşçüyüm demişti :( en son da odtü bizim neyimize dedi :(
Soran+1 yılburada bile bana yavşayan tipleri korkutmaya çalışıyordu bu sitedeki erkeklerin çoğu sapık ve şerefsiz diyordu meğersem kendini anlatıyormuş adi
Soran+1 yılhiç aramayım unutuyum değil mi böyle bir kişiliksizi
+1 yılGerçek olmayan birisi için bu kadar sacmaliga deger mi sence? Unutamiyorum dedigin insan seni tanimiyo bile
15 Yorumla
Soran+1 yıl5 6 ay boyunca tek umudum gibi oldu biliyor musun, gerçi ben hak ettim
- +1 yıl
Her şerde bir hayır vardir bir daha kimseye güvenme aldanma senin icin iyi bir tecrübe olmuş olur. Hem ya daha kötüsü olsaydı onemli bilgilerini paylassaydin kötü niyetli birine denk gelseydin. Neler neler oluyor internette. bir de bu açıdan bak. Bence tanimadiklarina fotograf gönderme ne kadar umut verici konussa da karsindaki
- +1 yıl
Senden kurtulmak icin neden kendinin sahte oldugunu soylesin engeller yeni bir kullanici adı alir olur biter herkesin dedigine bakma. Hem ister ODTÜ lü ister bogazicili olsun adam degilse insan degilse yemisim universitesini. Bosver sen de bir gereksiz icin kafani bu kadar yorma
Soran+1 yılya zaten sadece senin için duruyorum bu sitede diyordu :( site sapık ve şerefsiz erkeklerle dolu, burada takılma kapatalım hesapları diyordu :(
- Diğer konusunda 814 cevap paylaştı.
+1 yılMerak ettiğim şey hiç mi şüphelenmediniz birbirinizden ya 😕 o oğlan nerde çalışıyormus meselegi neymiş mesleğini bile mi yalan söylemiş 😕
05 Yorumla
Soran+1 yılçok şüphe duydum ama o denli gerçekciydi ki :( ya kimisi de diyor ki o senin sahte olduğunu öğrenince kendisinin de sahte olduğunu söylemiş olabilir senden kurtulmak için. Ya odtülü bir genç her gece burada ve benimle niye zaman geçirsin ki? Zaten etrafında tonca kız vardır?
- +1 yıl
Aynen öyle canım kandırılmişsin gerçek mesleği neymiş 😞
Soran+1 yılsadece çalıştığını söyledi ya eğer o sahte değilse benim fotoların sahte olduğunu öğrenince böyle sahteyim diye yalan söylediyse arayım mı onu? vicdanen rahatlarım belki
- +1 yıl
Seni kandırdıgıni iddaa ediyor gerçek hayatını ogrenmeye çalış çelişkiler varsa anlarsın aslında seni kandırıp kandırmadığını 😄
Soran+1 yılnasıl öğreneceğim gerçek hayatını? Bir yardımcı olun lütfen. Numarayı arıyorum açmıyor, numaradan nerede olduğunu nerede yaşadığını nasıl öğrenebilirim
Araştırmalara göre kadınların bir çoğunun resimleri ve ismi sahte olurmuş.
Erkeklerin bir çoğunun ise adı, mesleği kısacası herşeyi.01 Yorumla
Soran+1 yıl:(((
Ne ekersen onu biçersin
Eden kendine eder
Satan satılır
Kandıran Kandırılır
Aldatan aldatılır
Kısaca Men Dakka Dukka diyoruz canım.. Üzülmeye de ağlamaya da sızlamaya da hakkın yok.00 Yorumla
+1 yılSen kandırırken iyiydi değil mi? 21 yaşındaki ODTÜ'lü enes senin fake fotolarını ve yalanlarını sineye çekseydi ama o yine de gerçek olsaydı...
05 Yorumla
Soran+1 yılo zaman haklı olurdu, sadece ben alçak olurdum.
- +1 yıl
Ödeşmişsiniz işte bir kerede
Soran+1 yılo fazlasıyla adi
- +1 yıl
Birbirinizin dengi imişsiniz. Geçmiş olsun
Senin yaptığının onun yaptığından aşağı kalır bir yanı yok. Müstahakkını bulmuşsun. Yalandan bir aşk yaşamışsın ve olmuş bitmiş. Neyini anlatamıyorsun?
00 Yorumla
+1 yılGüzel kardeşim birbirinizi kandırmışsınız olmuş bitmiş. Kim kimi daha çok kandırdı olayına girmeyin. Dua et 5-6 ayda her şey gün yüzüne çıkmış ve sende sanalda ciddiyetin olmadığının farkına varmışsın. Bir insanı tanıyacaksan gözünün içine bak.
02 Yorumla
Soran+1 yılevet bazen diyorum ya 1 2 yıl sürseydi sonunda daha hüsrana uğrardım
- +1 yıl
Aynen bundan sonrası için sana ders olmuştur. Hayatına bak sen...
Diğer konusunda 14,3b cevap paylaştı. Birbirinizden farkınız yok neden yakınıyorsunki haklıymış ihanete uğramış gibi
32 Yorumla
Soran+1 yılbaşka kızları da kandırdı dövüşçüyüm falan diyerek
Diğer konusunda 364 cevap paylaştı. Aslında çok da yakışmışsınız birbirinize keşke sevgili olsaydınız :)
29 Yorumla- +1 yıl
hahhahah fakelovers :))
Soran+1 yılçok komiksin, gül gül öldüm. 27 yaşında ne olduğu belirsiz adamla işim olmaz
Soran+1 yılayrıca o başındaki türbanı lekelemeyin daha fazla
- +1 yıl
Allah aşkına ne dedim de kirlemiş oldum türbanı? Sen kız milletini kirletiyosun ama. Ya böyle kan beynime fışkırıyo işte. Ne kadar sakin bir insanım. Beni bile çileden çıkarıyosunuz ya aferin yani. Benim başımdaki örtüyü kirlettiğim yok. Kendi pisliklerini bana savurma. Önce adam gibi ol da milletin fotolarını kullanmamayı öğren. Baştan sona israfsın
- +1 yıl
canımsın kim ne yaparsa kendine yapar. bu lafı kulağına küpe yap ;) yorumuda fazla uzatma gizlicik.
Soran+1 yılben hata yapmış olabilirim seni burada imalı imalı hakaret etmeye hakkın yok, sen çok mu temizsin? Hata yaptıysam bundan ders alırım, bir daha yapmam.
Soran+1 yıltürbanlı olan daha iyi, lafını sözünü bilir ve oturaklı bir kişilik olması lazım çakma tesettürlü değil :)
- Diğer konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılOdtuyu niye bu kadar abartıyorsunuz ki? Ben bu sene uniye hazırlaniyorum odtu ortalama ilk 10 binden alıyor. Allah gostermesin kötü yapar odtü kazanırsam gitmem tekrar hazırlanirim
00 Yorumla
+1 yılbır odtulu ıle 27 yasındakı adem arasında uslup bakımından everest yukseklıgınde farklılıklar olmalı
sen bunu nasıl anlayamassın yahu
yasın kac bakım senın236 Yorumla
Soran+1 yıl20 yaşındayım.. Çok bilinçli ve kültürlü gibiydi, yalan olduğu aklıma gelmedi
- +1 yıl
o zmn bu kısı snn ılk etkılendıgın kısı olmalı
snn fotolardan sonra kendını aldatılmıs hıssetmıs olablr o yuzden e ztn ben de senı aldatmıstım ayaklarına yatmıs olabılır... ama olmaya da bılır
sen de mı ankaradaydın?
Soran+1 yılevet ankaradayım :( arayım mı onu? vicdanen rahatlarım belki
- +1 yıl
snn gercek fotonu hıc gordu mu... ya da gormek ıstedı mı
bence arama şu an
Soran+1 yılevet hesabını kapatmadan önce bana kendi fotonu at dedi atmadım en son da allah tövbe edeni affeder, hem allah hem de fotolarını kullandığım gençler beni affetsin dedi, gençler dediğine göre kendisi yaşlı olmalı değil mi?
- +1 yıl
telefonda konusmamısmıydınız pekı hıc.. sesınden de bellı olur cunku az cok yası
Soran+1 yılhiç konuşmadık hesabını kapattıktan sonra numarasına mesaj attım, cevap vermedi. Ne yazarsam cevap verir?
- +1 yıl
sesını duymadın resımlerı de fake
o halde bu ınsan gercekte aslında varla yok arası
bu kadar baglanmıs olmanı anlayamıyorum
baglanma ortak yasanmıslıklarla olur ama reeldekı yasanmıslıklarla...
snnkısı daha cok hırs sanırım...
Soran+1 yılne mesaj atıyım :((
- +1 yıl
atmaaa
mesaj atmak cozum deıl kı
oyle olsa at sunu sunu da yaz derım ztn ^.^
Soran+1 yılaramıyım da yani :(
- +1 yıl
arama tabi.. o senı gormek ısteyınce sen resmını gondermek ıstemedıgını mı soyledın?
Soran+1 yılevet, kendi fotonu atarsan belki hoşlanırım senden dedi yine de atmadım
- +1 yıl
sen nıye atmadın pekı... ve bunu ona nasıl yansıttın
Soran+1 yılgüvenmedim :( nasıl yansıttın ona derken?
- +1 yıl
sana guvenmıyorum o yuzden gonderemem demedın yanı dı mı?
Soran+1 yıldedim tabi ki
- +1 yıl
hmm o zmn buyuk ıhtımalle dedıgı yalandı... yanı sen benı nasıl ısletırsın o zmn ben de senı ısletırım ayagına yattı bnce
Soran+1 yılnereden vardın bu kanıya?
Soran+1 yılsana neden kendi fotomu atıyım dediğimde de güvenilir biri olduğumdan dedi :(
- +1 yıl
yanılma payı herzmn vardır ama kesın olmamakla beraber yuzde doksan boyle
sen baska bı unıvde okuosun sanırım dımı.. onunla aynı okulda olsan bu kadar kolay vazgecmezdı
Soran+1 yılben adını sitede sorularımda söylediğim zaman benim adımı ulu orta söyledin aferin sana falan derdi, adı enes değilse o zaman niye böyle desin ki? evet, demek ki hiç sevmemiş :( bana dedi ki ben hiç bir zaman olmadım ve benim asla kim olduğumu bilemeyeceksin dedi
- +1 yıl
dedım ya bence onun soyledıklerı dogruydu... snn tarafından kandırıldıgını hıssedınce o da yalan soyluyorum ayaklarına yattı... bunun sebebı de buyuk ıhtımalle senın cırkın bır kız oldugunu dusunmesıydı cunku guzel bır kız ztn fotosunu sunmaktan cekınmez.. gostermıosa demekkı cırkındır dıe dusundu
Soran+1 yılya eğer o fake değilse affettirmek için elimden geleni yaparım, kendi fotomu da atarım görüşürüm bile.. Evet haklısın, zaten foto atmadığına göre demek ki çirkin bir kızsın dedi yani bak sana mesaj atabilsem fotomu da atarım ona göre yazardın güzelsin ya da güzel değilsin diye ama atamam 1 xperim. Peki aramıyım mı onu :(
Soran+1 yılgüzel bir kızım, hatta gören hep güzelliğimi söyler durur, kendimi övmekten pek hoşlanmam ama böyle. Ama ya ben çok güzelsem o çirkinse?
- +1 yıl
sen onun bedenıne mı vuruldun yoksa onunla zaman gecırmedın verdıgı hazza mı
Soran+1 yılzaman geçirmenin verdiği hazza
- +1 yıl
o zmn tıpı cok da onemlı olmamalı... ıllakı begenecegın bırıdır
Soran+1 yılevet ama artık yok işte :( neden cevap vermiyor bana
- +1 yıl
bosver dedıgın gıbı bu olay sana ıyı bır ders olsun demıyelım de tecrube olsun dıelım ^.^
Soran+1 yılcevap verdi bana diyor ki bana mesaj atma, eğer atarsan o kıza ulaşır fotolarını kullandığını söylerim diyor en son mesajları ben sana yazmadım, benim hesabıma izinsiz giriyorlarmış yazmışlar ben de adamı azarladım zaten böyle bir siteye ben üye olmazdım dedi
- +1 yıl
yalan soyluyor ama bence de ugrasma
senı gormek ıstese sonucta zorlardı bu durumu...
yanı empatı yapıyorum sadece
senı ıstemeyenı sen de ısteme...
bosver yahu ankarada erkek mı kalmadı hem ^.^
unıversıtende cevrene bıraz dıkkatlı bak
ıllakı senden hoslanan gozler oldugunu farkedeceksındır
Soran+1 yılya sorun erkek kıtlığı değil, ben istesem şu an çıkarım lafın gelişi aynı anda 5 kişi ile. Ben birini önemsedim mi tamam işte kendime yazık ediyorum böyle. Ben mutlu hissettiğim insanlara bağımlı oluyorum, bu çocukluğumdan beri böyle. Lakin benim nefretimi kazanmaya başladı, unutacağımı umuyorum
- +1 yıl
ıtesem cıkarım dedıgın o bes kısı senı mutlu edemıo o zmn
dogru mu?
Soran+1 yılEvet..
- +1 yıl
o halde onların varlıgı ya da yoklugu cok muhım deıl
sen sevebılecegın ve senı coook sven bır erkekle bu askı yasamalısın
ki anlamı olsun
bunun ıcın de cevrene ıyı bak ^.^
- Diğer konusunda 14b cevap paylaştı.
+1 yılkomik ya:D güldüm ama kötü bir durum..
ikinizde sahtesiniz.. hakketiğinizi bulmussunuz üzülme cok fazla. numarayıda ara gitsin ne kaybedersin ki =)05 Yorumla
Soran+1 yılarayım mı cidden? Ama açacağını sanmıyorum :( ya kimisi de diyor ki o senin sahte olduğunu öğrenince kendisinin de sahte olduğunu söylemiş olabilir senden kurtulmak için. Ya odtülü bir genç her gece burada ve benimle niye zaman geçirsin ki? Zaten etrafında tonca kız vardır?
- +1 yıl
Oyle dusunme bence.. adama dokunmus olup boyle biseyde yapmis olabilir.. bence ara. guler gecersin.
Soran+1 yılaçmıyor ki :((
Soran+1 yılnasıl ulaşacağım ona yardım et bir arkadaşım ne olur?
- +1 yıl
aslina bakarsan gece arama. gunduz ara. ya da baska bir numaradan biraz zaman gecsin oyle.
+1 yıltakma kafana ya ne fark ederki ikinizde de suç var bir daha inanma internetten konustugun tanıltıgın kişilere demek istediğim şey bağlanma sakın kendini boş yere üzüyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılkimseyle konuşmam bundan böyle çünkü ben kendisiyle konuşurken mutlu hissettiğim insanlara bağlanıyorum
- +1 yıl
fake değil ya da öyle bişey farketmez internettekilere güven olmuyor bağlanma çok üzülürsün
+1 yılÇalma Elin Kapısını Tak Tak İle, Çalarlar Kapını Tokmak İle..
50 YorumlaTencere yuvarlanmış kapağını bulmuş
Sende çok masum değilsin ağlayıp zırlama boşuna derim.23 Yorumla
Soran+1 yılarayım mı onu? vicdanen rahatlarım belki
Soran+1 yılaçmıyor ki :( nasıl ulaşacağım ona yardım et guru ne yapmalıyım :(
Ondan sonra sanaldan sevgili mi okur diyonuz.. böyle sahtekarlık yaparsanız olmaz tabi.. daha fazla sacmalama daa kendine gel.. meryem ana seni korumusş hala unutamadım diyosun belanı arıyosun kebcük..
04 Yorumla
Soran+1 yıl:(( kezban değilim. arayım mı onu? vicdanen rahatlarım belki
- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKörler, sağırlar birbirini ağırlar olmuş sizin durum. İkinizde yalancı olduğu gerçeğini değiştirmez ki
Unutun gitsin ;)00 Yorumla Şimdi sen onun gerçek resimlerini gördün mü onu söyle?
Not:Soru güncellemesine cevap ver @İsviçreliii04 Yorumla
Soran+1 yılbana bir foto atmıştı ilk başında o da sahteymiş ve sonra dedi ki seni bir resimle kandırdım mal ama sen de beni kandırdın dedi :(
Soran+1 yılhangi soru? kandırma insanı
- +1 yıl
O soruya cevaben: Can sıkıntısı olabilir
+1 yılMerak etme sen yine o bakimli kizlarin resimlerini kullanirsin bir keklik bulursun kendine ikinizde hatalisiniz oh olmus demekten baska care yok
14 Yorumla
Soran+1 yılaramıyım mı peki onu? :(
- +1 yıl
Bnce bosver arama birak pesini
Oda dgru sabha kadar npsin burada
Soran+1 yılsabaha kadar değil hemen hemen her gece :(
Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ne alaka iki salak bir birini kandirmis salagin biri bu oyuna fena baglanmis basrol beklerken set den olmus
22 Yorumla
+1 yılikiniz de eşit derecede suçlusunuz... kimse senin adına soyadına aşık olmaz fotoğrafın sahteyse sen de sahtesin
04 Yorumla
Soran+1 yılo da başında sahte foto atmış, duygularımla oynadı aşık etti kendine
- +1 yıl
aynı şeyi sen de yaptın. şimdi kimseyi suçlayamazsın... sen yaparsan başkası da yapar iyi ders olmuş snaa
- +1 yıl
kesinlikle öyle... odtülü adam öyle nette kim olduğu belirsiz kızlarla konuşmaz.. zaten yakışıklıysa 25 bin nüfuslu odtüde bulunan reel kızlar ona yeterdi. bence ikiniz de hak ettiğinizi bulmuşsunuz
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşk' ı bu kadar basitleştirmeyin. Aşk bambaşka bir şeydir. Bu senin içinde bulunduğuna " bir süreliğine içindeki boşluğu doldurmuş " desek daha anlamlı olur. Bu yazdıklarımı iyi oku. Ne demek istediğimi anlayacaksın.
00 Yorumlatencere dibin kara seninki benden kara sözü benden size gelsin
01 Yorumla
Soran+1 yılsağ ol
bende yasadım bunu sonra google a pıtırcık yazdım... kız fake cıktı :( dunyam yıkılmıstı :(
02 Yorumla
Soran+1 yılbitiğim
- Devamını Gör (150)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler