Çok seviyorum ulan bu dünyayı çook 😄
Sapa sağlamım abi, gece gündüz çalışıp muhteşem enerjili bir vücut elde edebilirim.
Beyne sahibim, istediğim her alandan birini seçip muhteşem başarılar için araştırmalar yapar çalışabilirim.
Sevdiğim alanlarla ilgilenip bu alanlarda kendimi geliştirip üstüne bir şeyler ekliyebilirim
Hayal gücümle olayları değerlendirip en uygun kararları verebilirim, hayal gücü çok fayda sağlıyor zaten:)
Hayatımı kolaylaştıracak ve bana fayda sağlayacak zihinsel methodlarımı uygulayabilirim
Ne bileyim abi bir sürü dil öğrenebilirim, bir konuyu seçip başarı sağlamada yardımcı olacağını düşündüğüm defterde yazan teknikleri uygulayabilirim
Abi yaşıyorum lan 😄
(Bu yazıyı biliyorum bir çoğunuz anlamsız bulacaktır ama farkındalığınızın artması için bakış açınızın şu an benim gibi genişlemiş olması lazım, bu yüzden internet yoluyla tüm dünyaya ait şeyler okuyun, videolar seyredin , neler yapabileceğinizi düşünün, yeteneklerinizi düşünün , beyniniz kör alandan çıkacaktır emin olun )
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
hahaha senin gibisini ilk defa göruyorum umut dolusun👍😃
Şu yaşama sevincinden bana da lazım
Mantıken düşünelim.
Beyninin daima kötü varsayımlar üzerine odaklanıp kendisini kısıtlaması , ona bir fayda sağlayacak mı?
Peki beyni daima mutlu olmaya ve çalıştırılmaya programlamak , beynin tüm yeteneklerini eşit ölçüde dağıtıp başarıya götürmeyecek mi?
Peki anlık olarak yaşadığın bir dünyada, yapabileceğin her seçimin bir sonraki zaman dilimini değiştirdiğini biliyorsun, Peki farkındalığı küçültüp mutsuzluğa programlamanın bedelinin üretkensiz ve sürekli huzursuz olmak, öğrenmekten alıkoyan ve beynin çalışmasını engelleyen gibi ağır bedeller ödeyip sonrada bu ağır bedelleri gelecek boyunca ödemek? sana nasıl geliyor bu durum?
O zaman akla şu gelir. Evet gerçektende beynin mutlu olması ve sürekli çalışması büyük başarılara götürecek ama dünyadaki her türlü kötü şey mutlu olmamı engelliyor dersen
Demek ki iyi şeyleri göremiyorsun dostum.
Farkında değilsin.
Bacağının farkında ne zaman olacaksın? Bacağını kaybettiğinde.
Sonra insanlar şunu der "Keşke bacağım olsaydı"
Güzel bir bakış açısıymış sağol dostum bunun için, bakış açın ve enerjin çok özgün geldi, kullandığın hesabından yazarsan seni arkadaş eklemek isterdim
bu dünyada "traditional meditation" isminde geçiyor. Yüksek başarı gösteren insanlar bunu farkında olmadan veya gerçekten bu meditasyonu öğrenerek yapıyorlar. ( Tam emin değilim ama alfa beyin dalgasına iniyor bunlar) Beynin büyük resmi görebilmesi için farkındalığının artması lazım. Bakış açısının genişlemesi lazım reis beyin dalgaları var 4 taneydi sanırım bilinen bir şey bu bunlardan alfa beyin dalgasına inersen daha iyi hissedebilirsin bu beyin dalgalarına inmenin bazı faydaları var doğru yapıldığı taktirde fayda sağlar
Sağol dostum bu tarz bakış açılarını görmeyi ve bana aşılanmasını çok severim, güzel bir konu dediğim gibi seni arkadaş eklemek isterim ama gizli hesaptan sorduğun için ekleyemiyorum, sağol bu arada uğraşıp yazdığın için ayrıntılı bir şekilde özetlemişsin konuyu teşekkürler
Reis yanlış anlama da ben burada pek insanlarla konuşmuyorum gizli takılıyorum arada böyle bilgilendirici farkındalık oluşturmaya yönelik sorular soruyorum, rica ederim dostum ne demek ufak bir katkım dahi olduysa ne mutlu bana alfa beyin dalgası ile ilgili soru sormuştum 4 ay önce orada bir resim var sorumda beyin dalgalarının faydaları ile ilgili ona bakmanı öneririm
Alfa uykusu ile 8 saat uyumuş gibi hissedebilirsiniz ne düşünüyorsunuz? ↗
Çok sağol dostum güzel konuymuş ilgimi çekti
Hayırlı geceler dilerim 🙂👍
Teşekkürler dostum bende sana dilerim 🙂
Aynen ben de bu düşüncelere sahibim
İyi akşamlar ay ışığı evet hayat yaşamaya değer