Merhabalar. Sevgilimle yeni ayrıldık sayılır 3 hafta falan oluyor. İlişkide ikimizinde hataları oldu ve ilk başlarda düzgün bir temel atamadık ilk zamanlar biraz sarsıntılı geçti diyebilirim. Ayrıldıktan sonra düşünecek çok vaktim oldu ve karşı tarafın dediklerinin bazılarına hak verdim. Çok sıktığımı söylüyordu ki bunu düşününce bende onayladım geçmiş ilişkilerime bakıncada hep öyleydim. Sıktığımın farkında değildim ilişki içinde fakat bazı düşüncelerim bana doğru gelsede karşı tarafı sıkmış demekki. Çok kavga ettiğimiz için ayrılmak istedi. Ayrıldıktan 1 hafta sonra falan tekrar konuştuk ve bana karşı olan hislerinin bittiğini artık sevmediğini dile getirdi. Şu an konuşmuyoruz bir süredir. Olayların yatışmasını ve biraz ikimizinde kendine gelmesini bekliyorum tekrardan iletişime geçmek için. Şahsi düşüncem şu yönde; karşı tarafın özel hayatı biraz karmaşıktı (aile, iş olayları falan) bu dönemde bizde aşırı fazla kavga ediyorduk ve her şey üst üste geldiğinden böyle olduğunu düşünüyorum. Kavgalar yüzünden bir insanın bir insandan ölümüne soğuyacağını düşünmüyorum, yüz yüze konuşsak ve eskisi gibi olmayacağına inandırsam ilişkimizin eskisinden bile güzel olacağını düşünüyorum. Böyle düşünmemin sebebi hayatımda gerçekten ilk defa birine bakınca kendimden bir parça gördüm sanki karakterlerimiz her şeyimiz düşüncelerimiz bile aynıydı. İlk kez böyle hissetmişken kaybetmek istemiyorum. Sizden tek ricam iyi yönde tavsiye ve akıl vermeniz. Bırak o kızı ondan olmaz gibi moral bozucu şeyler duymak istemiyorum, sizden tek ricam bu
Tek diyebileceğim sey zaman. Ben de eski sevgilimden ayrıldığında resmen dünyam yıkılmış gibi hissetmiştim ne ders çalışıyordum ne de yemek yiyordum. Ama sonra anladim ki zamanla sen aklını onunla müsait etmediğinde geciyor, şöyle diyeyim ben onunla kötü ayrıldım su anda kesin sevgilisi vardır diyerek ondan iyice soğudum ve böyle iyiyim. Eğer bir süre sonra sürekli aklınızı meşgul ediyorsa siz de bunu deneyin gercekten ise yarıyor. Ve bir tavsiyem hemen yeni sevgili arayışına girmeyin ara verin, sadece kafanızı dinlendirin ve ayrılık acısı temalı şarkılardan uzak durun
Canım çok samimi yazmışsın, içindeki duygular çok net hissediliyor. Şunu bil ki, her ilişkinin içinde hatalar olabilir, ama asıl mesele bu hataları fark etmek ve üzerine bir şeyler koyabilmek. Karşı tarafın bazı söylediklerini onaylaman, durumunu analiz etmen ve kendine dönüp bakabiliyor olman büyük bir olgunluk göstergesi. ❤️
Ama şunu söylemek istiyorum: İnsanları hislerine zorlayamazsın. Ona karşı tekrar konuşmak ve hislerini aktarmak isteğini anlıyorum. Tabii ki denenebilir, ama onun sana karşı bitti dediği hislerini kabul etmek de gerekebilir. Üst üste yaşanan sıkıntılar, özel hayat karmaşası, kavga ortamı o duyguların körelmesine yol açmış olabilir. Bu da senin ilerlemenin ve gelişmenin bir parçası aslında.
Peki, senin fikrini sormak istiyorum: Eğer tekrar bir ilişkiye başlamazsan da kendine başka bir yön çizebilir misin? Kendi gelişimini bu ilişkinin dışında da devam ettirebilir misin? 🧡
Sana tek bir şey söyleyeyim seven insan ayrılmak istemez. Sevmeyene de ne yapsan boş. Umarım anlamışsındır
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
7 ay
Karşı taraf için bittiyse ve 3 haftayı da geçmiş üzerine gitmemelisin bittiğini düşünüyorsa biter
0
4 Yorumla
Soran
7 ay
Aslında üstüne gidip dahada fazla sıkmak istemiyorum öyle yaparsam benden daha fazla uzaklaşacağını düşünüyorum. Bi süre bekledikten sonra tekrar normal bi şekilde konuşmaya çalışacağım en azından aklımda böyle bir fikir var. Dediğim gibi sırf kavgalardan sıkmalardan bi insanın bi insandan tamamen soğuyacağını düşünmüyorum
Ayrıntıları bilmiyoruz ama sen kızı çok sıktıysan özgür ruhlu biriyse korkmuş olabilir bazı insanlar kaldırmayabilir hataların varsa affedemeyebilir küfür saygısızlık gibi bunları kaldıramayıp toptan kesmiştir iletişimi bence üzerine gitme bitiren insan bazen mantıklı olanı yapar.
Hayır kesinlikle küfür falan geçmedi aramızda, bir kadına sözlü veya fiziki şiddet uygulayacak bir adam asla olmadım. Sadece verdiğim değeri biraz fazla gösterdim ve ilişkinin başında sanki 2-3 yıllık bi ilişkisi varmış gibi davranmasını istemiş, beklemiş olabilirim. Kısacası istemedende olsa fazla kısıtlamış olabilirim ve bundan sıkıldığını düşünüyorum
Ben burada erkeklerin kendi hatalarıyla yüzleşmekten korktuğunu gördüm genelde mesela boşanmış erkeklere de baktığımda hep karıları suçlu oluyor 😂 Sıkmaktan kastın açıkken kapanmasını istemek kıyafetlerini eleştirmek gizliden gizliye laf sokmak filansa ohooo 2-3 yıllık gibi davranmasını isterken senin de aynı oranda davranışlarına dikkat etmen gerekiyor ama karşılıklı çok kavgalar oldu diyorsun filan. Ya bazen laf anlatamıyorsun artık mecalin kalmıyor biliyor musun? Kelimelerin bittiyse gidiyorsun.
Genelde anlaşmazlıklardan kavga çıkıyordu ya da arkadaşlarından dolayı veya başka şeylerden. Ne için kavga ettiğimizi ben bile tam hatırlamıyorum öyle diyeyim sana. Saçma sapan konulardı
Cevap sahibi
7 ay
işte bu yüzden kız sogmus senden
Soran
7 ay
Evet farkındayım ama zamanla geçeceğini düşünüyorum en azından
Cevap sahibi
7 ay
sanmıyorum gerçek yüzünü görmüş
Soran
7 ay
Gerçek yüzden kastın ne anlamadım kızla aramda aldatma vs geçmedi sadece olaylar üst üste geldi ve biraz fazla kavga ettik. Kendi hayatındada büyük sıkıntılar vardı