Her türlü akıla açığım?

Merhabalar. Sevgilimle yeni ayrıldık sayılır 3 hafta falan oluyor. İlişkide ikimizinde hataları oldu ve ilk başlarda düzgün bir temel atamadık ilk zamanlar biraz sarsıntılı geçti diyebilirim. Ayrıldıktan sonra düşünecek çok vaktim oldu ve karşı tarafın dediklerinin bazılarına hak verdim. Çok sıktığımı söylüyordu ki bunu düşününce bende onayladım geçmiş ilişkilerime bakıncada hep öyleydim. Sıktığımın farkında değildim ilişki içinde fakat bazı düşüncelerim bana doğru gelsede karşı tarafı sıkmış demekki. Çok kavga ettiğimiz için ayrılmak istedi. Ayrıldıktan 1 hafta sonra falan tekrar konuştuk ve bana karşı olan hislerinin bittiğini artık sevmediğini dile getirdi. Şu an konuşmuyoruz bir süredir. Olayların yatışmasını ve biraz ikimizinde kendine gelmesini bekliyorum tekrardan iletişime geçmek için. Şahsi düşüncem şu yönde; karşı tarafın özel hayatı biraz karmaşıktı (aile, iş olayları falan) bu dönemde bizde aşırı fazla kavga ediyorduk ve her şey üst üste geldiğinden böyle olduğunu düşünüyorum. Kavgalar yüzünden bir insanın bir insandan ölümüne soğuyacağını düşünmüyorum, yüz yüze konuşsak ve eskisi gibi olmayacağına inandırsam ilişkimizin eskisinden bile güzel olacağını düşünüyorum. Böyle düşünmemin sebebi hayatımda gerçekten ilk defa birine bakınca kendimden bir parça gördüm sanki karakterlerimiz her şeyimiz düşüncelerimiz bile aynıydı. İlk kez böyle hissetmişken kaybetmek istemiyorum. Sizden tek ricam iyi yönde tavsiye ve akıl vermeniz. Bırak o kızı ondan olmaz gibi moral bozucu şeyler duymak istemiyorum, sizden tek ricam bu
Her türlü akıla açığım?
Her türlü akıla açığım?