Eşler bunu ne amaçla yapıyor?

Arkadaşlar ben ehliyetimi yeni aldım bir trafik kazası yaşadım arkamdaki kişi takip mesafesini uymadığı için o kişiye çarptım yani normalde arabamda kamera var fakat kamera açılmadı yani o kadar kısa bir mesafede duruyordu arabadan indim ve bana bağırmaya başladılar direk özür dilemek zorunda kaldım bende sonuçta ilk kazam haksızım diye düşündüm ama oturup mantıklı düşününce onların takip mesafesi ne uyuması gerektiğini biliyorum onlara hak verdim onların haklı olacağı bir biçimde doldurdum kağıdı da kaza sırasında eşimi aradım eşime de hanfendi yolun ortasında duruyor da diyorlardı ben yolun ortasında durmuyordum halbuki sağ tarafımdan kamyon üstüme gelince geri manevra yapıp sola geçecektim bana yapıştıkşarı için çarptım ve eşime yolun ortasında duruyordu diyen çocuğa hayır yalan söylüyorsun dedim ve çocuğun diğer arkadaşı üzerime yürümeye başladı eşimde bana çirkeflik yapıyorsun dedi yani ben o durumda haklıyım ve eşim beni savunmadı ve eminim ki çoğu kadın benim gibi oluyor böyle durumlarda neden erkekler eşlerini savunmak yerine böyle bir şey oluyor korkuyorlar mı yoksa karşı taraftan sırf benim yanımda durmaz diye tutanağı bile evet ben çarptım diye bu şekilde yaptım takip mesafesi konusunu bile açamadım !

Eşler bunu ne amaçla yapıyor?