Güncellemeler
1 yıl
Bu şekil bir davranış normal mi sizce samimi mi görünmek istedi?
Güncellemeler
1 yıl
Görüş ve yorumlarınızı bekliyorum?
Kadın benden yaklaşık 2-3 yaş ya da biraz daha büyük ve uzaktan bir akrabamın eşi. Kadın tokalaştığımızda elimi 10-15 saniye kadar bırakmadı elimi rahat geri çekemeyeceğim derece de sıktı ben elimi geri almak için iyice çektiğim de yavaş yavaş bıraktı. bunu sorma nedenim kadının bu hareketini biraz tuhaf bulmam. sizce tokalaşırken bu şekilde davranmasının nedeni nedir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Abazadır sapıkdır nebilim böyle şey birisi evli ya bu birde neyse sen uzak dur. 😮💨
Kadın olarak yorumun önemli kadın kadını daha iyi anlar çünkü. Tokalaşırken elimi 10-15 saniye kadar bırakmaması hemen salmaması normal değil mi gerçekten?
Kötü niyet mi aranmalı diyorsunuz altında?
Bu davranış rahatsız edici , erkeğin de böyle yapması normal değil.
Dikkatini çekmek istemiş. Kadın güzel mi bari
Güzel sayılacak bir kadın ama asla o şekilde bir düşüncem geçmedi aklımdan ona karşı. Kadın hem evli üstelik uzaktan akrabamın eşi. zaten Abla diye hitap ediyorum.
Samimiyettendir. Bende yaparım öyle.
senden hoslaniyo
Abi kadına abla diye hitap ediyorum nasıl olur bu kocası akrabam?
O yaslarda o tip evliliklerde normaldir. gozu gonlu kayabilir gencsin hoslaniyordur, istersen nene de farketmez
biraz sana yürümüş))
İğrenç
Bu davranışı normal değil mi diyorsunuz?
Tabii ki de değil.
@selensssssssss Kanka kadın 10 saniye bırakmamıs sadece elini çocuğun. Nesi kötü bunun?
Nesi anormal ki bunun?
Bir kadın neden samimi olmadığı bir erkeğin elini tutsun bu kadar süre?
Uzaktan akrabasıymis kocası bayramdan bayrama görüştüklerini söylemiş o aileyle 🤔
Ee yani? 15 saniye az bir süre mi? Kendi elinizi tutun 15 saniye ve ne kadar garip gözüktüğünğ anlayın
Evet haklısın ama erkeklerden alışık olduğumuz hareket bunlar Mesela bende konuşurken falan uzun tutarım bazen birinin elini kadın erkek farketmez ama dalgunliktan benimki senin dediğin gibi de olabilir tabi o kadının niyeti. Normalde tokalaşma süresi ne kadar olmalı peki sence bende yanlış anlaşılmak istemem bu duruma düşüp?
5 saniye falan tutarım mesela ben bazen dalıp bu abes kaçar mı?
Dalmışsan bir şey olmaz, ancak elimi sıktı filan diyor. Ben saniyelik tutarım tokalaşmayı