1 yılArkadaşlar burada yazılan yorumlara inanmayın medyumlar birbirlerine bu tarz platformlar üzerinden saldırır ve karalarlar. Özellikle dolandırıcı medyumlar bu tarz platformları çok kullanırlar diğerlerini karalayıp kendi üzerlerine çekerler. Bir medyumun gerçek olup olmadığını konuşma tarzından anlıyorsunuz. Burada yorum yazanların inceleyin karalama yapanlar veya güzel yorum yapanların hepsi sahte. Bir medyum için araştırmayı çoklu yapın ve önce kendisiyle görüşün burada yazılanlardan yola çıkarak fikir sahibi olmayın. Yıllardır aynı şeyleri görüyoruz!!!
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Erali rumuzlu hocaya geçen yıl işlem yaptırdım evet tuttu ama sonuca bağlanmadı. Toplamda 8 bin küsur ödemiştim 5 binini geri iade aldım asistanı E'den. Tecrübelerime dayanarak şu fikirdeyim, belliki işinin ehli bir hoca ama emrindeki metafizik varlıkları tasarruflu kullandığını varsayarsak yeterli gelmiyor ve geçen zaman, yıpranan psikoloji ve onca beklenti tam istenileni karşılamıyor. Asistanı da ilgili kibar davranır ama kimle muhatap olursanız olun mesafeli bir tutum her zaman sizi korur. Manipüle edilip esas amacınızdan şaşmayın ki başta size iyi davranan kişi sonradan size değersizlik duygusuyla kalbiniz kırıp üzülmeyesiniz. Samimiyet duygusuyla manipüle edilmeyin. Sonra karşınızda bambaşka duygusuz acımasız birini bulursunuz da ben ne yaptım dersiniz. Canınız yanarken karşı taraf kendini nimetten sayıp egosunu tatmin eder vs. Sonuç itibariyle amacınızdan vazgeçirilmenize izin verdiğiniz için eliniz boşta kalır, pişman olursunuz. Değmez.
Mesafe ve resmiyet iyidir..116 Yorumla
Boğa+1 yıl@Ayseecemm siz işlem bitmek üzere mi gelişme oldu mu? Olabilirliği yüksek dedi mi?
Boğa+1 yıl@Ayseecemm benimki bağlama işlemiydi. Yanisi şu, geri döndürdü ama kalıcı etki bırakmadı geldiği gibi üç gün sürmeden geri gitti.. aslında dolandırıcı değil ilimli olduğu da aşikar çünkü ilk bakım yaptığında her şeyi bildi. Ama yaptığı işlemler tam sonuç vermedi.
Boğa+1 yıl@Ayseecemm süreç çok uzadı iki kez tekrar çalışma yapıldı ama ben çok yoruldum. Ve vazgeçtim. Süreç 6 aydan uzun sürdü. Bu arada başka birisinin müdahalesine manipülasyonuna da maruz kaldım her anlamda. Fazla detay veremiyorum risk olur özel hayata giriyor çünkü buradan. Size genel olarak naçizane tavsiyem hoca dışındaki kimseye samimiyet duymayın müdahale ettirmeyin haddini aştırmayın.
Boğa+1 yıl@Kepayk gayet açık akıcı anlaşılır ve netim daha fazlası kişisel konuları deşifre etmeye girer! Ben burada iyilik adına yardımcı olmayı kendim tercih ettim ama fazlasını irdelemeye gerek yok. Yine de son kez aydınlatmaya çalışayım, genel olarak söylüyorum hangi hocayla çalışma yapıyorsanız gerekse asistanının gerekse herhangi bir üçüncü şahsın sizi ters yönde etkilemesine izin vermeyin işin sonunda duygusal olarak suistimal edilme, hayal kırıklığı yaşama gibi risk olabilir. Daha fazla soru cevaplamak istemiyorum bu fazla özele girer ve bu ancak yarama tuz basmak olur. Hangi konu olursa olsun yalnızca muhatabınız hoca olsun. Ayrıca maddi manevi bağlanan insanlardan biri de bendim bir zamanlar. Umarım anlatabildim. Ek olarak şu da var ki her işlem kesin tutacak diye bir şey maalesef yok. Keşke hepimizin tutsa "kalıcı şekilde." Maalesef kesinlik yok. Bu anlamda kimseyi zan altında bırakamam zan altında da kalmak istemem. Çok karışık durumlar bunlar sizi maalesef tatmin edebilecek düzeyde bilgiye sahip değilim o yüzden beklediğiniz o "netliği" tam vermem biraz mantıksız olur. Ben ne yaşadıysam elimden geldiğince onu aktardım. Umarım sizler mutlu neticelere ulaşırsınız. Selametle.
Yengeç1 yıl
Yengeç1 yıl
Yengeç1 yıl@Ayseecemm siz birinibuldunuz mu
Gizli Üye(30-35)+1 yılmirsad denilen duzenbaz bi siteden 20tl ye vefk alip 3000tl ye ben yaptim diye millete gonderiyo hoca moca degil duzenbazin teki telefonuda asistanim diye karisi aciyor banada aynisini yapti yine bu sitede birinede aynisini yapmis haram zikkim olsun
15 Yorumla
Soran+1 yıl🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Allah böylelerin belasını versin
Soran+1 yılCevap verir misiniz
Balık+1 yılDolandırıldık mı Erali hoca tarafından
Oğlak+1 yıl@Busee111111 evet
Oğlak+1 yıl@Busee111111 umarım öyle değildir ben çok inanmıştım
Gizli Üye(36-45)+1 yılİkiside dolandırmaktan başka bi işe yaramadı
193 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi 😢 siz işlem yaptırmış mıydınız
Cevap sahibi+1 yılEvet bi zamanlar
Boğa+1 yılErali hocayada işlem yaptırdınız mı? Durum nedir
Boğa+1 yılErali hocayada işlem yaptırdınız mı?
Cevap sahibi+1 yıl@Şehrazattttt boş insanlar
Cevap sahibi+1 yıl@Fikes büyü yapmak istediysen onda geçmiş olsun paran gitti 😅
Oğlak+1 yıl@Şehrazattttt merhaba ben de sizin gibi medyum arıyorum günlerdir bulursanız bana da haber verir misiniz
Cevap sahibi+1 yıl@Fikes evet öyle oldu adam bana 3 ay dedi 4 ay geçti halen vakti var diyor beşinci ayda yazdığımda beni tanımadı işlem yapmadım dedi. Altıncı ayda onun vakti geçti yenilemek lazım deyip yine 5 bin istedi 😂
Cevap sahibi+1 yıl@Fikes bağlama
Cevap sahibi+1 yıl@Fikes çok oldu ama başardım birini bularak
Kova+1 yıl@Şehrazattttt ekşi sözlükten bulduğun ise ben başladım
Kova+1 yıl@Şehrazattttt bana ulaşşş benim de 1.5 ay oldu cok güvenmistim kahretsin dolandıdıldık mı ya
Oğlak+1 yıl
Oğlak+1 yıl
Oğlak+1 yıl
Oğlak+1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl@Sevgisizmelek95 yok karıyı değişmiş erkek asistanı var Cemal die 🤣
Boğa+1 yıl
Boğa+1 yılAy kim nolur bizede söyle
Boğa+1 yıl
Boğa+1 yılKız nolur söyle kimi buldun
Boğa+1 yıl@Sevgisizmelek95 denedim vallahi yazamıyorum bi şey
Oğlak+1 yıl@Şehrazattttt yazamazsın çünkü kötü yorum yazılsaydı senin benim gibiler halen ona yaptırmazdı 🤣
Balık+1 yıl
Balık+1 yılBana ulaşır mısınız Erali hocayla başladım dolandırıcı mı cidden
Balık+1 yılKimi buldunuz
Balık+1 yılKimi buldunuz yazar mısınız özelden
Balık+1 yılKimi buldunuz?
Boğa+1 yıl@Busee111111 evet hiç bir sonuç alamadık. Arıyoruz hala. Bulamadık birini
Balık+1 yıl@Şehrazattttt birini bulan nolur yazabilir mi dolandırılmayalım yine böylelerine diye
Boğa+1 yıl@Busee111111 arıyoruz haber ederiz sanada
Oğlak+1 yıl@Şehrazattttt ay lütfen artık doğru düzgün biri çıksın işimizi görelim
Oğlak+1 yıl@Ayseecemm çok haklısın
Koç1 yıl@Busee111111 buse hanım sonuç aldınız mı eral beyden
Cevap sahibi1 yıl@freehaze almadı alamayacak maalesef
Oğlak1 yıl
Oğlak1 yıl
Boğa1 yıl@sevgisuzmelek95 bende yaptırdım bana da gönderir misin
Boğa1 yıl@sevgisizmelek95 bende yaptırdım
Cevap sahibi1 yıl@siradansira bu adamamı be zaman
Oğlak1 yıl@Lale0000 mesaj yazamıyom sana. beni takip et sana mesaj atarım
Oğlak1 yıl@Lale0000 yazdim
Yengeç1 yıl@Sevgisizmelek95 lütfen lütfen lütfen bana yardım edin kardeşim, çok zor durumdayım. Bana da yazın kimse...
Yengeç1 yıl@Sevgisizmelek95 kardeşim bana da numarasını verin ne olursunuz... Çok zor durumdayım. Çok ihtiyaç içindeyim
Yengeç1 yıl@Sevgisizmelek95 Kardeşim ben size mesaj gönderemiyorum, lütfen bana da yazın kim olduğunu, ben size takip isteği gönderdim... Bana da o hocanın numarasını verin lütfen kardeşim... Çok kötü bir durum içindeyim
Aslan1 yıl@sevgisizmelek95 bende mardinli büyücünün numarasını alabilir miyim takip isteği attım ama mesaj gönderemiyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim
Oğlak1 yıl@Lebideryaa kabul ettm
Oğlak1 yıl@Nisahilal mesaj atamıyorm
Oğlak1 yıl
Oğlak1 yıl
Oğlak1 yıl
Oğlak1 yıl@Merymce bana mı dedin
Cevap sahibi1 yıl@moonfar yalan senin popon yuva yapmış. o yüzden ağlıyorsun adam büyü bozmuyor die
Oğlak1 yıl@Merymce bulabildiniz mi birini
Allah için biri yardımcı olsun herkes mi dolandırıcı olur
Cevap sahibi1 yıl@haassretimsn bağlama içinmi
Oğlak1 yılevet çok zor durumdayım biri yardım etsin bağlama için son çarem burası
Cevap sahibi1 yıl@haassretimsn yaptığım yere göndereyim mi seni gidersen. var mı instagramın falan
Oğlak1 yılvar hasretimsin413641
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Gerçekten Mirsad tam bir profesyonel düzenbaz ve benim binlerce Euro mu aldı ve 12 ay sonuc bekledim. Guya beni tamamen eşimden soğutmuş uzaklaştırmış Allah onun ve onun gibilerin iki cihanda da sürüm sürum süründürsün insAllah. Ve asistani profesyonel psikopat oyuncu!!!
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeçmiş olsun referans verebilirim işlemlerde sonuç alırım muhakkak.
04 Yorumla
Balık+1 yılKim?
Blogspot sitesinde de adı değişmiş çok inanmıştım çok babacan konuşuyordu inandırıcı konuşuyordu umarım öyle değil
06 Yorumla
Yengeç1 yılKim bu
Yengeç1 yıl
Koç1 yıl@Ahmethdhdh Ahmet bey birini buldunuzmu
Yengeç1 yıl
Koç1 yıl@Ahmethdhdh hayır
Ben eralş hocayla görüşüyorum ama daha süremin olduğunu söyledi beni oyalıyor mu yaptıran var mı
018 Yorumla
Boğa+1 yıl
Balık+1 yıl@Şehrazattttt ben de Erali hocayla başladım
Oğlak+1 yıl@Busee111111 geçmiş olsun
Balık+1 yılBen de Erali hocayla başladım
Oğlak+1 yıl@Busee111111 dolanfırıcı
Oğlak1 yıl@Şehrazattttt instada yildizdunyasii var duydunuz mu hiç?
Yengeç1 yıl@Ayseecemm buldunuz mu nasilmiş orası
Yengeç1 yıl
Oğlak1 yıl@Ayseecemm ulaşamazsın artık
Yengeç1 yıl@melekelif1992 ulasabilecegimiz biri var mı
Oğlak1 yıl@Ayseecemm e bende onu diyom zati
Yengeç1 yıl@melekelif1992 buldunuz mu birilerini yaa
Oğlak1 yıl@Ahmethdhdh senle konuştuyduk
1 yılErali hocaya yaptırıp sonuç alan var mı acaba
00 YorumlaSaçmalama. Dinden mi çıkacaksın?
02 Yorumla
Soran+1 yılDin dersi almak istediğimi hatırlamıyorum her şeyin bilincindeyim hoca demek illa sizlerin düşündğğğ kötü bir şey yapmak değil emin olun musallat vardır korku vardır bozulması gereken yapılan bir işlem vardır yine de teşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)1 yıl@lale0000 sakın sevgisiz melek ve melek92 ye güvenme
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ne işin var öyle şeylere
00 Yorumla
+1 yılBuyur yardımcı olayım ne işlem yaptırcan
02 Yorumla
Soran+1 yılİşlem yaptırmayacam bozulması gereken işlem için
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır onlar kim
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıltanimiyoruz
10 YorumlaMahmut hoca var benim bildiğim
00 Yorumla
+1 yılErali hocaya başladım dolandırıcı mı
04 Yorumla
Oğlak+1 yılEvet. inşallah fazla para kaptırmadın