Dalga geçenler umarım hiç gün yüzü görmezler burada kötü durumda olduğum için bilgi istiyorum gaybi zaten Rabbim bilir bilgisi olmayanlar gelip hvlamasin
Bildiğiniz ilmî olan hocalar var mı bakım yapmak istiyorum hayatım ile ilgili?
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
hiç kimse gaybı bilemez gaybı bilecek olan sadece allah cc
0
13 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tabiki de Allah bilir ama bazı şeylerin sorunları nedir ilmi olan insanlar bilir
Cevap sahibi
+1 yıl
ilim öğrenip öğrendiğiyle ihlasla amel eden herkese bir çok durum zahir olur
Cevap sahibi
+1 yıl
yıldıznameyle amel edilmez
Soran
+1 yıl
Örnek verdim fal günah bakım değil
Cevap sahibi
+1 yıl
şu şundan oluyor bu bundan oluyor diyerek hayatımızdaki olan durumlara hiç kimse bir şey söylemeye ilmi olarakta yetkili değil dua ederiz tevekkül ederiz sabrederiz 3 üde inanan insan için hayırdır
Soran
+1 yıl
Ah kardeşim ah neler çektim bı bilsen çok şükür namazımi kılıyorum dua ediyorum ama takatim kalmadı
Cevap sahibi
+1 yıl
bazen derecelerin artması kurbiyetin daha çok olması için sınavlar çok uzun sürebilir salaten tuncinayı çok okumalısın delayul hayrat okuyup çok salavat okumalısın teheccüd namazı kılıp dua etmelisin mutlaka hayatta hiç bir şey aynı kalmaz bir gün değişir değişeceği zamana kadar beklemek kulun imtihanıdır
Soran
+1 yıl
Sağol bacım dediklerini yapacam ama hiçbir istediğim olmuyor olsa bile bı köşede bozuluyor sevdiğim başkasıyla nişanlı soruyorum muska yapılmış bana dediler kısmetim kapanmış hayatım zindan yani
Cevap sahibi
+1 yıl
inandıkça daha çok vesvese olur bu durumlar vesveseyle başlar ve devam eder hayatta olmayanlara takılmadan olanlar üzerine değerlendirmeler yaparak gitmeliyiz durmayan şey zaman değişmeyen şeylere takılarak değişmeyecek şeyleri değiştirmeye çalışarak sadece psikolojimizi bozarız ve değişmediğini gördükçe daha çok üzülürüz allah cc bir kaderinin içinde de sayısız kader vardır o kaderlerden bir tanesi sadece benim demek olmaz o kaderleri hep aramalıyız ve bunun için sebeplere sarılarak dualar etmeliyiz
Soran
+1 yıl
Sağol kardeşim
Cevap sahibi
+1 yıl
rica ederim dünya hayatının geçici olduğunu unutmadan başımıza gelenlerin ahiretimizi kazanmak ya da kaybetmemize sebep olabilecek durumlardan olduğunu hiç unutmamalıyız en önemlisi bu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
hiç kimse gaybı bilemez gaybı bilecek olan sadece allah cc
Tabiki de Allah bilir ama bazı şeylerin sorunları nedir ilmi olan insanlar bilir
ilim öğrenip öğrendiğiyle ihlasla amel eden herkese bir çok durum zahir olur
yıldıznameyle amel edilmez
Örnek verdim fal günah bakım değil
şu şundan oluyor bu bundan oluyor diyerek hayatımızdaki olan durumlara hiç kimse bir şey söylemeye ilmi olarakta yetkili değil dua ederiz tevekkül ederiz sabrederiz 3 üde inanan insan için hayırdır
Ah kardeşim ah neler çektim bı bilsen çok şükür namazımi kılıyorum dua ediyorum ama takatim kalmadı
bazen derecelerin artması kurbiyetin daha çok olması için sınavlar çok uzun sürebilir salaten tuncinayı çok okumalısın delayul hayrat okuyup çok salavat okumalısın teheccüd namazı kılıp dua etmelisin mutlaka hayatta hiç bir şey aynı kalmaz bir gün değişir değişeceği zamana kadar beklemek kulun imtihanıdır
Sağol bacım dediklerini yapacam ama hiçbir istediğim olmuyor olsa bile bı köşede bozuluyor sevdiğim başkasıyla nişanlı soruyorum muska yapılmış bana dediler kısmetim kapanmış hayatım zindan yani
inandıkça daha çok vesvese olur bu durumlar vesveseyle başlar ve devam eder hayatta olmayanlara takılmadan olanlar üzerine değerlendirmeler yaparak gitmeliyiz durmayan şey zaman değişmeyen şeylere takılarak değişmeyecek şeyleri değiştirmeye çalışarak sadece psikolojimizi bozarız ve değişmediğini gördükçe daha çok üzülürüz allah cc bir kaderinin içinde de sayısız kader vardır o kaderlerden bir tanesi sadece benim demek olmaz o kaderleri hep aramalıyız ve bunun için sebeplere sarılarak dualar etmeliyiz
Sağol kardeşim
rica ederim dünya hayatının geçici olduğunu unutmadan başımıza gelenlerin ahiretimizi kazanmak ya da kaybetmemize sebep olabilecek durumlardan olduğunu hiç unutmamalıyız en önemlisi bu
Haklısın çok teşekkür ederim 🙂
rica ederim
Git bı hocaya herhangi birine çok güzel bakım yapar bakmadık yer bırakmaz
Ne gibi sorunun var
Bilgin var mı yok mu
Var ama sorun nedir
Sorun hiçbir işim rast girmiyo hiç hiç hiç piskolojim çökük yani kördüğüm olmuş her işim ne günah yaptım ki ben her şey de ilişki de işte herşeyde
Gel kardeşim ben böyle olmaz sorunları bu şekilde anlatmak uygun değil
Gulda_aydin profilde papatya resmi var
Yazın lütfen
İstagramdan
Tamam
Bekliyorum
Attım
Buyrun?
Sen misin hoca
Evet
Dalga geçme lütfen burada ciddi bir soru sordum komikmi
Kardeşim bakım derken ne demek istiyorsun biraz açar mısın
Yıldızname gibi
Bu şeyler günahtır. Ben dini soru sandım. Bunlara inanmayın. Günahkar olur çıkarsınız
Geleceği Allahtan başkası bilmez