Erkeğimle beni kuduran yorum yapsın mutsuzlugunuzu kaos cıkartarak mutlu olamazsınız😄 önerileriniz ne bunlara?

Dm kutularımda erkeğimle fotografımızı hesabımızı hesap soruyorlar baya böyle ağlıyorlar erkeğimle ortak kullanıyoruz okuduğumuzda gülme krizleri giriyoruz iblis boklarını kendilerini sığdırabilmek için cinsel organlarını vücutlarını gösteren pp ve abazalık yapıp kendileri gibileri kullandırıyorlar cinsel kadın rahim küfürle kendilerini millete atıyorlar saygımız sonsuz ben doğalım KS benim ütopyam ve hesabımda hayatımı koydum benim kalbim hayatım erkeğim sevdiklerim herşeyim ve ilk defa kudurma hakaret duasına çok sevindim cocuk yapmak istemiyoruz benimle ruhumla doğurduğum 4 yavrularımız var onlar yeter gerçekten yazık neden insanların hayatlarını kudurup kendinizi böyle ucuza düşürüyorsunuz KS ailesi bu toksik mutsuzları önerileriniz ne psikolojiklerine
Erkeğimle beni kuduran yorum yapsın mutsuzlugunuzu kaos cıkartarak mutlu olamazsınız😄 önerileriniz ne bunlara?