Dm kutularımda erkeğimle fotografımızı hesabımızı hesap soruyorlar baya böyle ağlıyorlar erkeğimle ortak kullanıyoruz okuduğumuzda gülme krizleri giriyoruz iblis boklarını kendilerini sığdırabilmek için cinsel organlarını vücutlarını gösteren pp ve abazalık yapıp kendileri gibileri kullandırıyorlar cinsel kadın rahim küfürle kendilerini millete atıyorlar saygımız sonsuz ben doğalım KS benim ütopyam ve hesabımda hayatımı koydum benim kalbim hayatım erkeğim sevdiklerim herşeyim ve ilk defa kudurma hakaret duasına çok sevindim cocuk yapmak istemiyoruz benimle ruhumla doğurduğum 4 yavrularımız var onlar yeter gerçekten yazık neden insanların hayatlarını kudurup kendinizi böyle ucuza düşürüyorsunuz KS ailesi bu toksik mutsuzları önerileriniz ne psikolojiklerine
Hayır bundan 7 - 8 yıl önce bu kadar değildi şimdi ya xper kasmak için yazanlar var bir de ordu halinde yazan maviliye rastladım. Kaldırmaktan parmaklarım yoruldu ama kaldırmak için limit koymasalar daha iyi olurdu.
Dinden pp mizi eleştirmek😂 ne yaşıyorsun sen sana fikrimi sordummu erkeğimin olduğu her fotoğraf benim tek manzaram ve tabikide giricek erkeğim benimle🙂 ve yakında inşallah sarılı ppmiz de olur yinede bu ppmizde birbirimizdeyiz heryerde her türlü yanımızdan ayrılmayız bix🙂🙂🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
umursama
Bunu ancak bir hasta ruhlu yazar. Psikolojik destek olmasını tavsiye ediyorum. Mesajı yazan kişi tabiî ki.
Baya yazdılar mesaj kutum bunlarla ansiklopedi 😂
Dün bahsettiğim tam olarak buydu bir soru da. Fotoğraf koymama sebeplerimden birisi bunun gibi ruh hastaları. Kıskançlıktan kuduruyorlar. Hayatsızlar.
Aynen 😂😂😂
Adam mutlu oluyor ki kaos çıkarıyor yoksa niye çıkarsın
Üzüntüsünü böyle kaos rezilliğiyle mutlu olduguna kandırıyor kendisine işte ve adam değil cinsiyeti erkek sadece😂😂😂
Ne yani cinsiyeti erkek olup da adam olmayanlar kaos çıkaramaz mı
Adam olanlar çıkartmaz delikanlı adamın böyle ucubelikle işi olmaz bunlar adamsız erkek yapar
Adamsız erkek diye kaos çıkarma hakkını elinden alalım mı yani
😂😂😂😂
Aklı fikri cinsellik olan şahısları siteye alırsanız olacağı budur
Katılıyorum bu yoruma😂😂😂
Hayır bundan 7 - 8 yıl önce bu kadar değildi şimdi ya xper kasmak için yazanlar var bir de ordu halinde yazan maviliye rastladım. Kaldırmaktan parmaklarım yoruldu ama kaldırmak için limit koymasalar daha iyi olurdu.
Önceden de varlardı hiç soyları kurumadı
Yok bence yılanı başından ezmek lazım. Site yönetimi bunlar için gereken bir tane çözüm bulmuyor. Demek ki o da yardım ve yataklık yapıyor bunlara.
Adalet hiçbir yerde yok moderatörlerin hepsi canımsın
Can değil geri bir zekalılar
2 kez okudum hiçbir şey anlamadım
@bisesorcam34 bir daha oku
Görsel soru bunu gösteriyor cevabı acıklamıcam
Gözlüklü arkadaslara çok saygisizlar
Hayatımda ilk defa nazik yorum yazan gizli görüyorum umarım kıyamet alameti değildir😄
Rica ederim ne demek , alışık olmadığınız için gizliyim saygılar.
Tövbe
Dini inancınız ne
Bu soruda din mezhep ne alaka napıcanız insanların dini hayatlarına😄
Sadece merak ettim kusura bakmayın 🙏
Neden merak ettiğini sorabilirmiyim?
Fotonuzu beraber çekinip güzel pozda koysanız daha iyi olur aslında öyle ayrı ayrı iyi durmamış senin duruş iyide abi kameraya girecek nerdeyse
Nedeni yok sordum sadece söyleyip söylememek sana kalmış
Dinden pp mizi eleştirmek😂 ne yaşıyorsun sen sana fikrimi sordummu erkeğimin olduğu her fotoğraf benim tek manzaram ve tabikide giricek erkeğim benimle🙂 ve yakında inşallah sarılı ppmiz de olur yinede bu ppmizde birbirimizdeyiz heryerde her türlü yanımızdan ayrılmayız bix🙂🙂🙂
Uzak mesafe mi
Reis biraz Sağlam duruyor da senin raporun filan var mı
Ne anlatıyorsun olum ne raporu