Kişilik & Karakter Sevgilime kocacığım diyorum sizce çok mu cringe😄😄😄😄? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Koca meraklısıyım nolmuş yaniiii😛😛 Sevgilime kocacığım diyorum sizce çok mu cringe😄😄😄😄? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. bence öyle 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl İçinden geldiği gibi olsun ama evlilik yolunda görünsün ki saçma durmasın 0 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. İlişkiye renk katar 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Sem de ister misinn Mr_KaoS 1 yıl Bende isterdim Soran 1 yıl Yaaa umarım istediğin olur 😘 Mr_KaoS 1 yıl Umarım , kısa ilişkiler için artık geç kaldım, kalıcı evlilik yolunda biri olmalı 😉
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Aşırı bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
bence öyle
İçinden geldiği gibi olsun ama evlilik yolunda görünsün ki saçma durmasın
evet çok cringe kocam de bari
İlişkiye renk katar
Sem de ister misinn
Bende isterdim
Yaaa umarım istediğin olur 😘
Umarım , kısa ilişkiler için artık geç kaldım, kalıcı evlilik yolunda biri olmalı 😉
Aşırı bence
Evet
Ergen
Ben olsam demem öyle
Değil