Bağlama buyusu ve başıma gelenler bilgilendirme amaçlı?

Merhaba arkadaslar. Normalde inanmazdim. Başıma gelen olayları anlatmak istedim sadece. 2013 lü yıllarda 4 sene süren bi ilişkim vardı 2017 de üniversite 3. sinifa geçince beni terk etti. Yaklaşık 1.5 yıl sonra bir ilişkim daha oldu nişanlandık ayrıldık sonra. Bu ilişkide bittikten sonra geceleri uyuyamıyordum. Gece De belki 40 50 sefer uyanıyordum zıplayarak biri beni sallayarak uyandırıyordu. Mide ağrıları yolda yürüyemez oluyordum bazen. 3 defa mideye hortum salındı bi şey yok. Psikiyatri düzelme yok. Vücutta saçma sapan ağrılar ayağım ağrıyor üstüne basamıyorum yarım saat sonra bi şey yok. Saçma sapan olaylar. En son 1 tanıdık para pul istemeyen bi hoca var seni getirelim dedi. Adam beni hiç tanımıyor kapısının önünde bir sürü insan neyse içeri girdik. Ben hiç konuşmadım yanımda ki abla bu çocuğu kimle tanıştırsak olmuyor bi şey mi var dedi. Hoca adimi doğum tarihimi sordu. Suya okudu sen geceleri sıçrayarak mi uyanıyorsun. Midende böyle böyle sorun mu var dedi. Ben şok sesimi çıkarmadım kafamı salladım. Her şey bundan sonra düzelmeye başladı. Hocanın verdiği muskayi taktım 1 ay suyu içtim. Sanki içimden bi şey eksildi. Aklınızda bulunsun eğer böyle bi sorunuz olursa para bul istemeyen şarlatan olmayan bi insana gidin. Saygılar

Bağlama buyusu ve başıma gelenler bilgilendirme amaçlı?