Havalı gözüken bakışlari üstünüze çekecek. Ve sohbetin yönünü değistirecek bilgiler.. bilelimde bizde satalım 😊

Havalı gözüken bakışlari üstünüze çekecek. Ve sohbetin yönünü değistirecek bilgiler.. bilelimde bizde satalım 😊

Beşiktaşlılar darilmasin ama siyah ve beyaz renk değil.. polemik yapmak tabiriyle aslında bir konuyu tartisabilmenin arasında çok ince bir çizgi vardır... bir kadınla herhangi bir durumu tartışırken kadinin omzunda sanki bir kuş varmis da her an ürküp kaçacakmiş gibi erkeğin üslubuna dikkat etmesi gerektiği.. aslında başbaşayken kedi köpek gibi birbirini yiyen tiplerin , sosyal medyada canimli cicimli sevgi gösterilerinin tam bir yalan olduğu gerçeği...
Suzuki GSX-R ilk üretiminden beri 1 milyondan fazla üretilmiştir ayrıca halk arasında GSX-R diye okumak yerine Cigsır (Gixxer) diye okur ve 2014 yılında bu isimle bir model çıkarmıştır. Dahası da 1986 yılında bu motorun tek silindirli 50cc 5 beygirlik olanınıda üretmiş. Pocketbike kategorisinde orijinal üretim olan ender motorlardan.
Meğer öğrencilerimizin çoğunca sıcak-soğuk iklimlerin kesişiminde bir yerde bulunduğum kadar, kibirli olarak da addediliyormuşum.
Oysa yalnızca derse savsakilere karşı kâf-ı kibrim.
Haklıymışım.
Bunu gizliden gizliye girdiğim, telegram hesabından açılmış bir 'kopya grubu'ndan öğreniyordum.
bir konuyla ilgili konuşurken biri aksi bir şey söylerse " diğer değişkenleri sabit olarak düşünürsek " de. " yani diğer değişkenleri sabit tutuyorum yoksa olayın içine birçok değişken girebilir " de. muhtemelen bir şey demeden senin konuyla ilgili düşünceni dinler.
Cevap
9Cevap
Genel de evren ile ilgili bilgiler
Arkadaşlarımla genelde tarih gündem siyaset askeriye gibi gibi konular hakkında konuşuyoruz en son Leopard'ların Rusya'nın cephede kullandığı tanklarının menziline girmeden ezici üstünlük sağlayacağını tezini savunmuştum
Alman tankları her daim Rus tanklarından üstündür
Bilimle alakalı, yaşam, dünya vs vs çokça bilgi birikimim var. Her telden çalabilecek kadar…Konu bitmez bende. Herkesin nabzına göre hayret uyandırabililecek sohbetlerim olur…
Ülkemi eleştirmeye çalışan bir suriyeliye golan tepelerini nasıl kaybettiklerini anlatıyorum. Yutkunarak susmaları muazzam.
şu an tek değerli sohbet parasal mevzular. Sallamak bedava
Sıradan Tıbbi terimlerin latincesini bazen bi haltmış gibi anlattığım oluyor. 🫣
Kim bilgiyi biriktirip de kusar ki? Bilgili insanın böyle bir gereksinime ihtiyacı yok. Konusu geldiğinde paylaşır sadece.
havalı gözükmek için bilgi satmama gerek yok🤪
hahah ayıp ettin abi
Geçen sigaranın burun etlerini büyüttüğünü açıkladım birine, pek havalı değil ama olsun xd
Nereye dönersen dön popon arkandadir
Yeni bir bilgi öğrenmiş oldun
benimle müslüman oturan kâfir kalkıyor jsjfkwkfkskfk
Siyaset bilim ve tarih genelde ama anlayacak kafa az
Lozanın aslında hezimet olmadığı vs Bi de dini bilgiler hava için, değil normal sohbet
II. Selim hamada cariye kovalarken düşüp ölmüş
Coğrafya bilgim 😄
Ayyy tiplere bak yerim
Kılıçdaroğlu aday olmasın
Tarihte ilk ortaya çıkan bilim dalı coğrafyadır
düşünmedim hiç
Ay bilmem ki
Yabancı dil
Satmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?