peki hepimiz Müslümanız Elhamdülillah belki çok gerilerdeyiz amma Sabah namazlarını kılıp duamızı ediyormuyuz
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Elhamdulillah - Sabah namazını kaçrmamaya özen gösteriyorum 🌸
. Namaz, insanı hayasızlıktan ve kötülükten alıkor. Allah'ı anmak (olan namaz) elbette en büyük ibadettir...
Gerilerdeyiz derken kardeş nasıl geride oluyoruz, ibadetlerimiz eksik diye mi?
Evet o manada dedim hepimiz yani
Hepimiz müslüman değiliz. Ama et tabi yüce Tanrı'ya ibadet güzeldir
Şu Tanrı kelimesini Bi çözemedim, tanrı diyerek kimi kastediyor Allah'ı mı (c. C), lat'ı mı uzza'yı mı ki bu tanrı
@Firatm_1997 lat uzza kim yaaa.. Yine muhammedin yazdığı Kuran'dan ve onun yaşadığı kültürden bir örnek. Madem saldırı için geliyorsun zeus de , poseidon de , amon ra de, isis falan de. Biraz yaratıcı olun ya
Bu evrenin tek bir yaratıcısı yani tanrısı vardır. Onun da ismi yoktur. İsme de ihtiyacı yoktur
Benim bildiğim tanrının 99 tane ismi var. O tanrı Muhammed SALLALAH'U ALEYHİ VESELLEM'in Rabbi Allah'tır.. Diğer bütün ne bok oldukları belirsiz tanrı denilen şeyler cahil ve zavallı insanoğlunun uydurduklarıdır.
@Firatm_1997 evet bir siz biiyordunuz zaten. Tabi bir de sübyancı muhammed
Olum Bu kin ne lan, bu kadar nefret niye.. Dinde zorlama yoktur birader bunu biliyorsun zaten, kin tutmaya gerek yok.
Medeniyett, ahlak diye akşama kadar havlıyorsunuz medeniyet ve ahlak'ı topluma yayana kin ve nefret besliyorsunuz.. Bi de kalkıp utanmadan kendinizle övünüyorsunuz..
@Firatm_1997
Libidosu düşük erkek var mıdır? ↗
Şu soruda son yazdıklarımı oku attığım linkleri aç oku cehaletinden kurtul sonra eğitilmiş olarak tekrar gel.
Haa tabi kuranın nasıl insan yazması olduğuna nasıl bilimle çeliştiğine dair ayrı bir eğitim sonra yaparız.
Bizde iftira yok, boş yok. her şey delilli belgeli
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
@Firatm_1997 işte tipik bir müslüman. Gözüne belgeleri delilleri gerçekleri sokarsın hala pişkince, pişmiş kelle gibi tüm utanmazlığıyla sırıtır. Pesss
Madem insan yazması, git KUR'AN'I kerimdeki ayetlere benzer Bi ayet yazda görelim.. hatta bunun için kainatı topla sadece bir ayet yazabilsinler, bunu da geçtim tevratı ve incili değiştirdikleri gibi Hade KUR'AN-I KERİM'in sadece bir ayetini değiştirenler bakalım.. Ben bilime saygı duyarım, ama KUR'AN-I KERİM'E aykırı olmayan bilime.. Allah'a götürmeyen bilimin içine edeyim.. Bilim diye beyni yıkamışlar senin.. Cahil olabilirim, ama ben en azından cahiklliğimle övünmüyorum senin gibi.. Eğer evlilik olmasaydı, sokaklar babası belirsiz pi*çlerle dolardı, aile denen bişey olmazdı, çocuğuna babasız bakmak zorunda kalan anne çocuğun hayatına kıyardı.. Biraz düşün kanka düşünmek bedava..
Ha bide önyargılı olma fazla.. Karşındaki gerçekten senin bilmediğin şeyler biliyor olabilir..
Evlilik olmasaydı nesiller tükenirdi, babalık sadece insanlara özgü hayvanlara bak mesela, hayvan mı olalım birader.
@Firatm_1997 Kur'an denrn safsatadan çok daha iyilerini gözümü kapatsam yine yazarım. O kadar düşük IQ lusun ki resmen vakit kaybısın.. Dünyayi düz sanan yıldızları dünyanin kubbesşne asılmış süsler sanan, güya firavunun (tüm mısır firavunlarının yaşadığı yıllar hüküm sürdükleri yıllar adları vs torino krallar listesinde mevcutken , yaptıkları işler mevcutken) ne ismini ne cismini ne hüküm yıllarınıvermeyen , üstelik bu firavunun dağlar yüksekliğinde su sütünlarının arasına girecek kadar apt*l olduğunu iddia eden (hangi apt*l insan karşısındaki insan yüzlerce metre suları yarmışken arkasından gider ya da onun rabbini inkar eder ya da arkasındaki hangi ordu onu takip eder? ) mıhammed eski ve yeni ahitten arakladığı bilgilerle bunu yazmış. Ulan bu firavun hangisi diyoesun kem küm kem küm ettikten sonra 2. Ramses diyorlar güya muhammed iddia ediyor ki Allah onun cesedini ibret oldun diye koyıya atmış
Bu cahil müsliker 2. Ramsesin 90 yaşında öldüğünü kahire müzesinde mumyasının olduğunu bile bilmezler. Arabın şiiri olmuş Allahın eşsiz ve yazılamaz kitabı. Bunlar da buna inanıyor hem de yıl olmuş 2024
Sana kuranın araklandığı eski ahit ve yeni ahit konusundaki bu belgeseli izlemeni tavsiye ederim
m.youtube.com/watch
Ayrıca internette odf olarakbulabileceğin
Dr. Bedri ruhselmanın
İlahi nizam ve kainat kitabını okuyup aydınlanmanı da öneririm
Kuran safsatalarını anlatsak günlerce sürer de siz milyarlarcasınız hangi bir cahili aydınlatalım buna ömür mü yeter
Cshil kızımız evliliğin sadece ortadopuda islamda oldupunu sanıyor şintoist japonlar şamanist gğney ve kızey Amerika kabile yaşamı sğren afrikalılar hindu hşntliler falan evlenmiyor zaten.
beynin perdelenmiş senin.. Allah belanı vermiş birader, ne anlatsam boş.. Bana yakışan senden yüz çevirmek olur.. senin yolun sana benim yolum bana.. Kör ile yatıp şaşı kalanlardan olmak istemiyorum..
Soruyu soran kardeşim şu arkadaşı engeller misin sana zahmet, yorumlarını görmek istemiyorum.. Gitsin sımrates okuyana anlatsın.
@Firatm_1997 asıl beyni perdelenen sizlersiniz. Ulan sabhtan beri önüne kanıtlar hem de bizzat islamın kendş kanıtlatını koyuyorum gelmiş bana beyni perdelenmiş iddasında bukunuyor utanmaz yaratık
Kanıt mı😂😂😂
@Firatm_1997 sende beyin yok onun yerine tost makinası var galiba kafada.
Sen mi diyorsun bunu, Bi yürü git lan kanıt manıt diye havlıyon sabahtan beri...
@Firatm_1997 sensin havlayan köprk. Önğne muhammedin sübyancılıpının binbir kanıtını koydum bizzat diyanetin kebdi linkleribi koydum bir çok islami sşteden linkinş koydum. Sen nasıl bir embesilsin lan. Ayşe mevzusu da sadece 1 tanesi daha geriye 999 tane var
1 gram beynin varsa beynine ördüğün duvarları yık da biraz oku aydınlan gerçekkeri gör
Kim öğretiyor lan bunları sana acım aya başladım harbiden yazık lan.. olmayan kafana tükürüyim senin... Sana bu zihniyeti aşılayanlarım Allah belasını versin.. Haddini bil kime dil uzattığına dikkat et.. daha fazla konuşma, senin bu zihniyete girmene kim sebep olduysa Allah kahretsin onu...
Ne aşağılık insanlar var şu kainatta nasıl mahluklarsınız lan... Benim güzel peygamberime dil uzatacak kadar haddini aşma Allah'tan kork!!! Berbat bir zihniyete sahipsin, berbat zihniyetini insanlara satma!!! Nasıl bir zihniyet ki bu zihniyete inanman için başkasına dil uzatıp, kin ve nefret besliyon. Nasıl inanıyorsan öyle YAŞA, Başkasının inancına dil uzatacak kadar adileşme, Denginle karşılaşmamışsın belli ki... NERDEN BULAŞTIM LAN BEN SANA!!!
@Firatm_1997 Rabbimiz bir tek Yüce Allahtit
Rabbimiz tek yüce TANRIDIR. Arapça ismi beni ilgilendirmşyor ben türk'üm türkçe konuşurum. Bir arabın yazdığı uydurma bir kitap da din de beni ilgilendirmiyor.
Kardeşim. senin acil bir psikiyatristen destek alman lazım bu kadar nasıl uydurabiliyorsun zaten bu düşüncelerle Müslüman olamazsın ama umuyorum ki akıl sağlığın yerinde değil Rabbım akıl sağlığı yerinde olmayanları bu şekil sapık düşüncelerle öldüklerinde cehenneme atmaz...
Sizlerin cidden akıl sağlığınızda sorun varılan herif kendi 54 yaşındayken 9 yaşındaki zavallı kıza tecavüz etmiş bunu ben demiyorum islamın bizzat kaynakları diyor ayşe 614 doğumludur milyon kere bunu gözünüze sokmaktan bıktım usandım. Bir sapığın peşinden koşuyorsunuz uyanın artık dur sana linklerini atacam kendin oku bizzat diyanetin kaynaklarından ve islami kaynaklardan
Kardeşim sen nerelerden gidiyorsun oooo sana al baştan yapmak lazım öyle bir şey mümkün değil o zaman kızların yaşı ergenlik çağına girdiğinde başlardı sonra peygamber kimseye evlenmek için yalvarmadi bütün kadınlar onunla evlenmek için can atardı zaten
dergi.diyanet.gov.tr/makaledetay.php?ID=580
https://islamansiklopedisi.org.tr/aise
sonpeygamber.info/muminlerin-bilge-annesi-ve-fakih-kadinlarin-oncusu-hz-aise-ra
https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Ai%C5%9Fe
www.islamiokul.com/.../1553.htm
www.islamiokul.com/.../1553.htm alttaki 3894 ü oku
www.islamiokul.com/.../1422.htm
Daha ben ne diyeyim size yaaa. Daha da kabul etmezsemiz sapığın önde gidenisiniz zaten. Yüce Tanrı ıslah etsin sizleri
https://youtu.be/U5Vz9sv5JBc?si=SlAyUqD7aNeAsCk-
İki satır yazı okuyorsun diye kendini bilgili sanma, her okuduğuna da kör cahil gibi inanma sen bunu dinle.
https://youtu.be/9Sht8_AF5R0?si=eC24zNOuZOWUMgUm
https://youtu.be/g6KGb4GIW5s?si=iuZvRzSSCxhn_0sT
https://youtu.be/GTnMmjEKVOo?si=W_6S6sOXFoLlFz5q
https://youtu.be/HYcLkTggOgY?si=r-f53SzbsrF1DiXc
Dinimizi bilmiyoz mu sandın çocuk, kime ne anlatıyon sen uza şimdi haydi.. Zihniyetin akla zarar.
@Firatm_1997 hepsini izledim bir tek ama bir tek delil yok. Hiçbir islami kaynak yok. Sadece 4 . 5. Derece rivayerlerden kıvırma saçmalıklar var
Zaten haticenin safiyyenin ve diğer bilmem kaç tane kadının yaşı normal sayılıyor. İş nedense çocuk ayşeye gelince birden regl olunca sayılıyor. Ulan bak diyanet yazmış doğum tarihi 614 yılı diye. Bakkal matematiğinde mi yok muhammed 632 de öldü. Zaten muhammed öldüğünde ayşe 18 yaşına yeni girmişti.
İmam buhari bilmiyor
İmam müslim bilmiyor
İmam ebu davud bilmiyor
Hanefi mezhebinin kurucusu imam-ı azam ebu hanife ( muhammedşn sapıklığını ortaya koyduğu için emevilerce katledilmiştir) bilmiyor
Şafi mezhebinin kurucusu imam şafi bilmiyor
Muhammedin hayatını yıl yol anlatan sier-i nebi bilmiyor
Kurandan sonra islamın 2. Kaynağı kütüp-ü sidde bilmiyor
Diyanet islam ansiklopedisi bilmiyor. Bir tek siz ve makamlarını ve de gelir kaynaklarını kaybedecekleri için türlü yalanlar uyduran islamcı dansözler biliyor demi?
Ya Bi yürü git..
Elhamdülillah bu sene hiç kazaya kalmadan kalkabildim.🙏🙏🙏
Hepimizin müslüman oldugunu ne biliyorsun ayrica senin haddinemi namazlar kılınıyormu diye sormak dinler yaradan ile kullar arasindadir şov amacli kullanilmaz
Kafana silah mı dayadı, sabah namazını kılıp dua et diye
@Firatm_1997 Bende onu diyorum mk ne alaka sabah namazi soruyorsun
@Firatm_1997 Senin gibi tipler hep aynidir aksama kadar kari kiz kovalar gece p*rno izler küfür agzindan eksik olmaz ailesinn eline bakarak yasar orada burada ise müslüman taklidi yapar adam yeirne konsun ahlakli biri görünsün diye. Lan bi bitmediniz mk
Canlı yayın açıp kılıyorum, herkes görsün bilsin diye kendimi yırtıyorum. Twichte İkindi namazı yayınımıza denk gel birde sen
Hayır
Rabbım nasip etsin insaallah
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!