+1 yılKüçük bir vatansever azınlık hariç hiçbir kürdü kardeş olarak bu ülkenin bir parçası olarak da görmüyorum. Neredeyse çoğu asla gerçekleştiremeyecekleri bölücü hislerle yaşıyor, belediye başkanları bile "pkk sizi tükürüğüyle boğar" diyor, bizlere ayrımcı faşist diyorlar ama en büyük faşistliği kendileri yapıyorlar. O yüzden hiçbirine güvenmiyoruz. Hele ki demokratik açılım sürecindenn sonra işler iyice karıştı ellerine koz geçti. Allah sonumuzu hayır etsin.
17 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle. Soruyorum şimdi biz bunlar ile nasıl kardeş olabiliriz?
- +1 yıl
Asla olamayız. Adamların tek bir hedefi var o da kendilerine ait bir devlet kurmak ama bunu asla yapamayacaklarının farkındalar ve bu yüzden de eşitlik, özgürlük ve demokrasi gibi sol kavramların arkasına saklanıyorlar, Türkiye cumhuriyetine karşı yıldırma politikası izliyorlar. Amaç hep bir yerden zarar vermeye çalışmak ve itibarımızı lekelemek.
- +1 yıl
Pardon da kendimize ait bir devlet kurmak istemek neden bi taraflariniza bu kadar batıyor ve sizi ürkütüyor?
- +1 yıl
@YaaHaak aynen kesin doğulusundur!!
- +1 yıl
@YaaHaak okeeyy
En İyi Cevaplar
+1 yılKendi hainliklerinizi örtüp, Kürtlerin kötülüğüne çalışan bir grup aşağılık yüzünden hain yerine kondurulmak ancak sizin gibi geri kafalılara yakışırdı! Bas bas bağırıp duruyorsunuz yok kardeşiz bilmem ne! En büyük darbeyide kimden yediğimiz ortada. Herkes işine baksın! Ayrıca Türkler gibi Kürtler de asimile olmuş bir millettir. Ama asıl Kürtler sarışın ve mavi gözlüdürler. Senin tipini merak etmiyorum. İçi bu denli kinle dolmuş birinin dışı güzel olsa ne olur!
31 Yorumla- +1 yıl
Hay ağzına sağlık be
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılKurtler ve turkler beraber savasti osmanli savasinda Ataturk dedi bizlerle savasin Kurdistan kuracagiz bir seyde olmadi sozunuzde durmuyorsunuz sonra Kurtler hain nankor aynisi sizin basiniza gelse ne yaparsiniz acaba kendi dilinizi ozgurce konusamiyorsaniz
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDiyarbakır da Kürtçe tabelalara vergi indirimi yapılacakmış bunu duyduğumdan beri ve dem kazandığından beri bende benzer düşünüyorum ve korkuyorum ülkemin geleceği için. Normalde hep kardeşiz derdim.
065 Yorumla
Soran+1 yılBiz kürtler ile hiç bir zaman kardeş olmadık olmayacağız da. Bunu söylemek çok acı belki ama, inanın üçüncü Dünya Savaşı çıkarsa, Türkiye ülkemizdeki Kürtleri postalayacak diye düşünüyorum ben.
Cevap sahibi+1 yılSavaşlarda birlikte savaştık. Bu ülkeyi seven bu ülke için zamanında canini veren kürtlerde var haklarını yeme.
Cevap sahibi+1 yılEvlenenler çok oldu kanımız karıştı
Soran+1 yılEmin olun o evlenenler de gidecek. Kürtler ile evlenen Türk kızlar, Kürtler ile gidecek, Türkler ile evlenen Kürt kızları ise Türkiye’de kalacak. Hatta bu anlaşmaya bir anlaşma ismi veriliyordu onu unuttum. Ama maalesef bu dediğim gibi olacak olacak görürsünüz
- +1 yıl
Dostum yanlış anlama da bu dediğine çocuk bile inanmaz
- +1 yıl
Dostum ülkenin yarısı kürt bu dediğin biraz zor değil mi ayrıca çok boş konuşuyorsun Türkiye kürtlerin sırtında gücüyle kuruldu sen de dua et de kürdistan kurulmasin
- +1 yıl
Amerika ugrasiyor
- +1 yıl
Bırak kürtleri postalamasindan bugün bakanların yarısı kürt hizmet bölümünün yüzde 70 i belki kürttür kürtler giderse bu ülke mi kalır ammk ayrıca diyelim ki gittiler yani dediğin çok mantıksız ve zor
Soran+1 yılTürkiye’nin yarısı kürt derken? Türkiye de en fazla 12 milyonunuz neyin Kafasındasın? O Kürdistan’ı kurabilmek için el avusturmuyor sunuz gibi yapmayın. Siz kimsiniz de Türkiye de 43 milyon oluyorsunuz? Sayınız en fazla 12 milyon
- +1 yıl
Yapma yaa 😂😂😂 bi araştır git sor bakalım say bakalım kaç kişi çıkıyor
Cevap sahibi+1 yılAz önce vatan sevgim var diyen adam şimdi Kürdistan diyor
- +1 yıl
Neyse kanka biz gerekirse bu ülkeden de gideriz sen bizi takma evvelallah biz başımızın çaresine Allahin izniyle bakarız gonderebiliyorsaniz ve gerçekten Türkiye için faydalı olacaksa tüm kalbimle söylüyorum gönderin bizi ya
Soran+1 yılGel sayalım. Sayisalciyim var mısın?
- +1 yıl
Kürdistan kurulmasin diyorum ya dostum lafi nasıl anlıyorsun acaba hiç mi okumuyorsunuz
Soran+1 yılGel Türkiye’de kürtlerin ne kadar olduğunu araştıralım?
Soran+1 yılBak siz de ufak da olsa beyin olsa, ve bu ülkede 42 milyon kürt olsa neden iktidar olamıyorsunuz diye düşünür insan?
- +1 yıl
Kürtlerin hepsi bir mi ya
Cevap sahibi+1 yılSen dua et Kürdistan kurulmasın diyorsun. Kürdistanın kurtulacağına dair inancim mi var isteğin mi var onu söyle
Soran+1 yılYa bunlar böyle alcak iki yüzlüler işte ne yazıyorsun boş ver
Cevap sahibi+1 yılNe olursa olshn genelleme yapma anlamaya çalışıyorum arkadaşı
- +1 yıl
İnancım değil ortada proje vat
Cevap sahibi+1 yılSende istiyor musun
- +1 yıl
Abd projesi şu an suriyenin kuzeyinde kuruluyor zaten ben istiyorum ki kimse ölmesin kürdüm kürt olarak da tabi kürt ırkının özel devletini kurulmasını isterim fakat hiç bir devletin de toprak bütünlüğünün bozulması taraftari degilim çünkü masum binlerce insan zarar görecek ve ben buna çok üzülüyorum
Soran+1 yılKimse ölmesin derken? Yani devletim oradaki bir terör kridoruna müsade mi etmeli sayın kürt arkadaş?
- +1 yıl
Sen Türkistanın çinin elinden kurtulup devlet olmasını özerk olmasını bağımsız olmasını istemiyor musun kendi soydaşlarının
- +1 yıl
Sen nasıl bir insansın acaba hiç mi kendini kürtlerin yerine koymuyor musun acaba Sen kürt olsaydın nasıl düşünürsün merak ediyorum
Soran+1 yılAptal adam cinde doğu Türkistan zaten özerk bölge !
Cevap sahibi+1 yılTürkiye yi kendi ülken gibi görmüyor musun? burada doğdun büyüdün. Türk bayrağına karşı Kürdistan diye bagiranlardan nefret ediyorum bu ülkenin ekmeğini yiyorsunuz. Herkes kendi ırkına ait ülke ister ama asırlardır beraberiz saygısızlık olmuyor mu? Sonuçta biliyoruz Kürdistandan kasıtlarında Türk topraklarını da almışlar. Hicbir devletin toprak bütünlüğü bozulmasın demen güzel ancak. Kürdistan projesi bozmadan mümkün mü? Ve şu da saçma o kadar büyük devlet var Türkiye ve çevresinde gözü olan. Allah korusun savaş olsa Kürtlere bırakırlar mı sence?
Soran+1 yılPembe üye: Gonderebiliyorsan gönder ama göndermezsen hadi ordan git orta asyana ama böyle kardeşlerimizle her yerde yaşarız. Bunu yazan bu yorumdaki mavi üyeli kürt arkadaştir.
Cevap sahibi+1 yılAnlamadim
Soran+1 yılMavi üyeli bu yorumdaki kürt arkadaş Altta bir yorumama “Gonderebiliyorsan gönder ama göndermezsen hadi ordan git orta asyana ama böyle kardeşlerimizle her yerde yaşarız” diye yazdı bana 😂
- +1 yıl
Ya ben kürdistan mi kurulsun dedim böyle bir proje var dedim ayrıca her milletin kendi devletini kurmasını istemesi kadar doğal bisey yok mu aptal sensin özerk bölge olabilir ama hala Türkistan zulüm görüyor ya görmüyor musun yazık değil mi lan o insanlara ayrıca rumlar da zamanında isyan ettiler ermeniler de diğer halklar da sizce bu çok mu normal dışı ayrıca Osmanlı toprakları çok daha fazla genişti ve Türkler yönetiyordu ben sizi de gayet iyi anlıyorum ben hiçbir ülkenin toprak bütünlüğü bozulsun istemiyorum tabi neden düzenimiz bozulsun bunu istemek saçma ama sizin de anlamadığınız nokta var arkadaş kendinizi başkasının yerine koyamiyorsunuz bugün Türksün devletin ulus devletin ana dilin resmi dilin herseyin var ya bizim neyimiz var bunları istiyoruz diye vatan haini mi olacağız bunları istemek gayet normal yani
Cevap sahibi+1 yılBunları istemek normal ama bunun için asırlardır beraber yaşadığın ekmeğini yediğin kız alıp verdiğin ülkedeki kişilere silah doğrultunca normal olmuyor. Kendi ülken olduğunu düşün. Ve içinde senin topraklarını senden almak için yıllardır senin ekmeğini yiyenlerin sana silah doğrulttuğunu senin kardeslerini sehit ettiğini düşün. Empati bu değil. Yapamıyorum kusura bakma. Ülke kurmak istiyorsan önce kardeşine silah doğrultmayacaksın. Sende bu konuda anlayışlı ol
Soran+1 yılBunlar s^rfsiz hain insanlar abla kanı bozuk bunların, biz bunlari anlatmaya çalışıyoruz. Araplara ve ermenilere benzettiğim olay da bu zaten.
Cevap sahibi+1 yılSenin istedigin seyler normal gibi görünsede detaylarina inince altında bizim ülkemizin yok olmasi var benim askerimin şehit olması var. Hem kimse ölmesin bütünlük bozulmasin diyorsun hemde nasil Kürdistan projesini destekliyorsun? Sonuçta bizi anladığını söylüyorsun. Kendine has devlet istemeni bende anlıyorum ama asırlardır beraber olduğun kardesinin elinden zorla kan dökerek almaya calismak mi doğru olan. Ayrıca senelerdir hepimiz eşit yaşıyoruz. Neden bu ülkeyi kendi ülkeniz gibi kabul etmiyorsunuz? Yeni devlet kurmaya çalışıyorsunuz? Bizi kardeş görmüş olsaydınız bu düşünce olmazdı kafanızda hepimiz eşit mutlu mesut yaşar giderdik. Benimde Kürt arkadaşlarım var çokta seviyorum bu devlet kurma meselesi olmasa işin içine siyaset girmese gül gibi geçinip gidiyoruz
- +1 yıl
Şerefsiz de sensin hain de sensin hepsi de sensin lan senin bu memlekete 5 kuruş faydan mi var lan gelip burada provokatör yapıyorsun it ayrıca ermeniler milleti sadikadir iftira atma hesap var ahiret var ah ah ayrıca bayan arkadaş ben çok anlayisliylim ben bu ülkeyi seviyorum ama bu adam gibi adamlar milleti birbirine düşürüyorlar bu kim ya bunun cahil laflarına aldırış ediyoruz ku
Soran+1 yılBiz bunlarla bu yüzden asla kardeş olamayız. Benim vatanıma, bayrağıma, milletimin canına kast eden bir azınlık ile biz nasil kardeş olabiliriz Allah aşkına?
Soran+1 yılErmeniler çok sadikatir dedi. 🤦🏽♂️😂 muhtemelen asala terör örgütünden bahsediyor
- +1 yıl
Zaten mesele orada siyaset bizi birbirimizden ayırıyor ya dağlarda yaşayan bir halkın senin devletinle ne sorunu olacak sen ona zarar vermediğin sürece bu olaylar çok hasas ve uzun ben seni anlıyorum da sen de gel kürt ol gel doğuda yasa anlatılanları öğren yaşayan olayları öğren bir numaralı vatan haini olursun ona bakarsak ama yine de iyi insan güzel insan olabilmek lazım
- +1 yıl
Peki sen hiç bir ermeninin yanına gittin mi konuştun mu neden soykırım dediğini neden bu ülkeye düşman olduğunu
Cevap sahibi+1 yılVatanini seviyorsan içinde Türkiye topraklarida olan Kürdistan projesini destekleme lütfen. Kendi vatanin olmasını istemek normal ama teröre karşı olan bu vatana sadık olan kürtlerinde vatanı burası zaten.
Soran+1 yılEn iyi yatırımlar doğu ya yapılmaya başlandı yine mağdurlar. 🤦🏽♂️ öğretmen öldür eğitim yok derler, doktor öldür sağlıklı değiliz derler, asker, polis şehit et, güvenliğimiz yok derler, otobüs yakarlar, ulaşım yok derler. Bunlar hep mağdur abla sürekli 😂
Cevap sahibi+1 yılSen dinlemişsin öğrenmişsin vatan haini misin yani?
- +1 yıl
Hic kendini başkasının yerine koyma oh tek pencereden bak olaya keyfin yerinde devletin ulus devleti fakat biz burada birbirimizi yerken çoktan suriyeliler bu ülkenin demografik yapısını bozdular onlara laf söylemiyorsun gelip bin yıldır beraber yaşadığın haklarla sorun yaşıyorsun çok tuhaf adamsın hakikaten
Cevap sahibi+1 yılKusura bakma ama vatan haini yorumundan sonra senin vatan sevgine inanmam mümkün değil
- +1 yıl
Hayır vatan haini değilim asla da olmam Allahın izniyle
Soran+1 yılNe diyorsun lan sen. Biz Türkler Ermenistan’a gittiğimiz de bizi kovuyorlar lan!!! Ve benim ülkemde binlerce Ermeni yaşıyor!! Ben niye Ermenistan da yaşayamıyorum, ya da gezmeye gidemiyorum!! Bu ülkede Ermeni soykirimi yoktur, Ermenilerin Türklere yaptığı soykirim vardır!! Niye arşivleri açtırıp, araştırılmasını istemiyorlar? Çünkü yaptıkları pislikler ortaya çıkacak !!!
Cevap sahibi+1 yılErmeniler konusunda soran kisiye katılıyorum
- +1 yıl
Ya Allah aşkına biz kime inanacağız o diyor o suçlu o diyor o suçlu iki taraf da birbirini yer biz de aradan kaynariz vatan sevgime inanman inanmaman umurumda bile değil zaten ben bildikten sonra önemi yok
- +1 yıl
Neyse ermeni olayında ölen ya da öldürülen masum insanları Türk veya Ermeni farketmeksizin hepsine yazık oldu
Soran+1 yılErmeniler Türklere soykirim yapmıştır!! Dışişleri Bakanı “Biz gelin İngilizlerin bilim adamları da gelsin, Fransa’nın bilim adamları da gelsin, Almanya, vs… ülkelerinde bilim adamları gelsin ortak çalışma yapalım çıkacak her sonuç bizim üstümüzedir, var mısınız” diye sorulduğunda neden ermeni yetkililerden red cevabı geldi?
- +1 yıl
Tamam öyleyse öyledir
Cevap sahibi+1 yılVatan sevgin olması benim sevinecegim birsey kendini vatan haini görmemen bu ulkeyi sevmen de sevinecegim birsey ama yazdığın bazi seyler neden bunlara ters seyler. şu an soran kişi de sert çıkıyor ağır konuşuyor onun yazdıkları terör destekcileri için doğru direk seni tanimadan kisisel olarak sana yazmasida doğru değil senin yazdigin bazi şeylerde doğru değil. Eğer ikinizde kendinizi anlatamiyorsaniz konuyu kapatin tartismanin anlami yok.
- +1 yıl
Ya soran kişi hiç bisey bilmiyor sadece çok şey bildiğini sanıyor fakat vatansever mi evet düşünüyor memleketini çoluğunu çocuğunu geleceğini hak veriyorum ben Türk olsam öyle düşünürdüm ama sorun da orada ben Türk değilim ki 100 de 100 her şeyine katılayım böyle onun gibi de olmaz yani
Cevap sahibi+1 yılSon olarak vatan sevgisi olanlara düşman değilim sadece yazdığın bazi seyler eğer gerçekten vatan sevgin varsa yanlış anlaşılmaya mahal verecek şeyler benim açımdan
- +1 yıl
Neymiş o şeyler anlamadım yani nasıl oluyormuş lafı carpitoyosun bence
Cevap sahibi+1 yılÇok saçma bunun Türk olmakla ne ilgisi var müslüman olan doğruya doğru yanlışa yanlış der ırk ayırmadan
Cevap sahibi+1 yılLaf falan çarpıtmıyorum
- +1 yıl
O işler öyle değil abla neyse
Cevap sahibi+1 yılNasıl o işler öyle değil İslam yalan mı söylüyor
- +1 yıl
Hayır onu demedim yani doğuda farklı atmosfer orada yaşayan insan ister istemez oranın atmosferini kapıyor doğal olarak onu demeye çalıştım
Cevap sahibi+1 yılEvet biliyorum doğuda yaşadım. Cahil kesim çok olduğu için bu değişmiyor. Yoksa isterseler bunu düzeltebilirler tamamen Kürtlere bağlı birsey bu ama onlar diğer yolu seçiyor. Her neyse ya konu kapansa daha iyi olcak kimse kimsenin hakkına girmesin. Girdiysek helal edin
- +1 yıl
Sen iyi kadına benziyorsun fakat bu soran kişi art niyetli ve kinci
Cevap sahibi+1 yılArt niyetli değil bi yerde doğruları söylüyor
- +1 yıl
Doğruları kendine göre söylüyor öyle değil sadece tek pencereden bakmamak lazım
Gizli Üye(25-29)+1 yılDüzgün konuş lann kürtler Hakkında ayrıca ermeniler hain değil Osmanlı kitaplarında bile yazıyor milleti sadıka diye bir kısım çapulcu ermeniler için milleti sadika lafını kirletme her milletin iyisi kötüsü vardır kürdüm ben ama kürtlerin de kötüsü var hain değiliz biz biz de kendi hakkımızı savunuyoruz siz önce kendinize bakın be
17 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi Diyarbakır’da niye istiklal marşı okunmasına izin vermediniz, madem samimisiniz?
Cevap sahibi+1 yılPeki bursaspor neden amedsporun futbolcularına saldırdı
Cevap sahibi+1 yılBen şahsen bu ülkenin kuruluşuna kurucusuna saygı duyuyorum ben bu ülkenin bir ferdiyim ve kabul ediyorum istiklal marşının okunması lazımdı
Cevap sahibi+1 yılDogruya doğru ama bu mesele çok hassas mesele
Soran+1 yılAmedspr niye Diyarbakır da 19 yaşındaki daha genç çocukları linc etmeye çalıştı?
Cevap sahibi+1 yılYapılan yanlisti ama yanlışa yanlışla cevap verdiniz ezdiniz furbolculari siz de çok zalimsiniz ama
Cevap sahibi+1 yılO konuyu bilmiyorum zaten futbolu çok takip etmiyorum sadece bu olaylar çok büyük olduğu için duydum
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen öyle ama iç karışıklık çıkmasın diye millet alttan alıyor çoğu şeyi.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılVay mk. Siz ne bilirsiniz Arapları. arap diyince aklınıza kara kueu seyelr geliyor
00 YorumlaSenin gibileri de anası belli olmayanlara benzitiyoruz.
00 YorumlaDiğer konusunda 395 cevap paylaştı. Senin de bir tipini görebilsek keşke 😂
013 Yorumla
Soran+1 yılGörsen mest olursun emin ol.
Soran+1 yılYolladım
Soran+1 yılKro mu küfür etseydin bana, bunu demeseydin
Soran+1 yılNe krosu ya. Ben kürtlere mi benziyorum, o kadar tipsizim?
- +1 yıl
Kardeşim bu adamın profil linkini atsana
- +1 yıl
Kürtlere kurbann ol keşke biraz benzeseydin de adam olsaydın
Soran+1 yılAllah’ıma sukurler olsun bir ülkem var, vatanım var. Kürtlere kurban olamam yani
+1 yılSen de ırkçılara benziyorsun
134 Yorumla- +1 yıl
Bu arada Kürt değilim ama ayrımcılık yapan insanlara tahammülüm yok
Soran+1 yılSize irkci olmaz isek, azıtıyorsunuz çünkü.
- +1 yıl
Tamam sensin
- +1 yıl
Ne alaka lann sen azitiyrosun terbiyeli ol lan önce
- +1 yıl
Boş yapıyor güya laik ya hani boş ırkçı nefret ediyorum böyle insanlardan Kürtler lazlar hepsi kardeşim ayrımcılık yapan Türkiye'den gitsin
- +1 yıl
Eyvallah kardeşim
Soran+1 yılKürtler benim kardeşim değil kendi adınıza konuşun. Türkler asla hainler ile kardeş olmadi olamaz da !
- +1 yıl
Hain olan senin düşüncelerin
Soran+1 yılKürtlerin %95 i seni kardeşi olarak görmüyor niye bu yalakalık derdiniz ne, ne yapmaya çalışıyorsunuz?
- +1 yıl
Ben kardeş olarak görüyorum sen çok art niyetlisin birader
- +1 yıl
Yalakalık mı ahhahaha merak etme en çok adamlıklarina güvendiğim onlar senin gibi ırkçılar uzak dursun benden
- +1 yıl
Tamam gönderin bizi kanka siz çok üstün ırksınız zaten
- +1 yıl
Eyvallah kardeşim sen de adamsin
- +1 yıl
Kes IRKÇI
Soran+1 yılİRKCİYİM seni de kürtler ile zagros dağlarına göndereceğiz.
Soran+1 yılKürtlerin %95 i haindir, Türkleri sevmezler, kardeşi olarak görmezler diyorum, o kalkmış adamlarına güvendim diyor. Aynen kanka Türksün sen inandım
- +1 yıl
Sen beni benim ülkemden mi yolluyorsun ahahaha güleyim de boşa gitmesin şu kalıp düşünceden çıkıp Türkiye' için acaba nasıl çabalasak da ülkemiz daha gelişse diye dusuncelerimiz olsa ülkemiz daha iyi yerlerde olurdu ama sizin işiniz gücünüz ayrımcılık yok o yok kapalı yok özgürlük yok şu yok bu biraz gelişin ve birlik olun birlik
- +1 yıl
Gonderebiliyorsan gönder ama göndermezsen hadi ordan git orta asyana ama böyle kardeşlerimizle her yerde yaşarız
- +1 yıl
Merak etme senden daha bilgiliyim bı kaç bölücü yüzünden de hepsini aynı kefeye koyamam onlar kardesim ve ben kardeşçe yasamaya devam Türküm evet ama ayrımcı değilim
- +1 yıl
Ya kardeşim boşuna konuşma o da kendine göre haklı biz kürtler zamanında size yardım etmeseydik bakalım bu ülkeyi nasıl kuracaktıniz isiniz bitti binlerce insanın emeğini yok saydınız bizi bitirmeye çalışıyorsunuz hala yazık vallah yazık neyse ben şahsen bu ülkede yaşadığım sürece bu ülkenin kurallarına saygı duyar ve uyarım ve bu ülke için çalışırım elimden geleni de yaparım ayrımcılık da yapmam fasizanlikta yapmam
Soran+1 yılBak savunduğun kürt orta asyaya git diyor bana hani Türküsün ya?😂
Soran+1 yılKapalı muhtemelen Kürtler ile bir bağı var, ya da Türk değilsin ikisinden biri kesin. Bu ülke kürt’e sempatizanlık yapanlara da mezar olacak buna emin olabilirsiniz. Çok az kaldı sadece sabretsin
- +1 yıl
Kapalılık ile bunun ne alakası var sayın ırkçı bak yaa bu seferde baş örtüsüne girdi merak etme şikayet ettim seni
- +1 yıl
Birader kanitlasana kürtlerin askerleri diri diri yaktığını
Soran+1 yılBekle hemen
- +1 yıl
Benimde Allah'ımdan duam tüm ırkçıların ve bölücülerin yok olması aminnnnn
- +1 yıl
😂😂😂çok güzel dua ettin oğlum sen var ya tam faşizmin şahısın neyse kanka hakikaten sana şunu diyim helal olsun çok vatansever insansın fakat bi o kadar da faşistsin be canım adam pkknın içinde Türk yok mu hakan fidan bugün kürt değil mi ya mehmet şimşek kürt değil mi ulan devletinin namusu parası kürtlere emanet be Türkiye kürtlerden asla vazgeçmez kürtlerin kötüsü var inkar edemem fakat dediğim gibi senin senaryon saçma neyse fikrine saygı duyuyorum hayırlı geceler nihayetinde demokratik bir ülkede yaşıyoruz bu arada lafları çarpıtma
Soran+1 yılAyrıca bölücüğü ben değil, benim devletime yapıyorlar. O kadar aptal ki bazı insanlarımız senin gibiler aynı hala 3-5 kişi kaldı senin gibi kardeşiz kardeşiz naralari atan
Soran+1 yılBize faşist diyenler ya haindir, ya pust
- +1 yıl
İkisi de değilim çok şükür Allah biliyor zaten anlatmaya gerek yok
- +1 yıl
Sen önce kendine bak kendine
- +1 yıl
Sen naptin kürtlere de kürtlerden ne bekliyorsun lann
- +1 yıl
Kürtlerin dilini mi yasaklamadin köylerini mi yakmadin ne yapmadın ki ne zalimliği yapmadın ki bi de üstüne gelip kurtler hakkında atıp tutuyorsun be biraz vicdanlı ol be neyse sana değer verip yazan da kabahat zaten
- +1 yıl
O bayrak sadece senin bayrağın değil benim de bayragim benim de kanım var benim o bayrak benim
Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. ne fark eder
00 Yorumla
+1 yıldoğru kırmalar zaten
00 YorumlaAraplardan tip olarak farklılar bence
01 Yorumla- +1 yıl
Daha yakışıklıyız araplardan
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem