Uzun bir zamandır bir beyefendiyle konuşuyorum. Aslen urfalıyım ama 3 yıl önce askerliğim İstanbul'a çıktı askerlik bitincede birdaha Urfa'ya dönmedim İstanbul'da yaşıyorum dedi. Ayıp olmasın diye sormadım kurt müsün Arap mısın Türk müsün diye ama bir arkadaşıma anlattım onu kesin kürttür yol ver gitsin ne olacak Doğuludan diyor. Ama ne biliyim çok beyefendi birisi, gözleri çekik dalıp gidiyorum ona bakarken içim acayip ısınıyor ama arkadaşımın öyle tepki vermesi de kafamı karıştırdı. Ama milliyetçi biri, askerliğinin anısının büyük olduğunu söyledi hatta en son askerlik künyesini falan gösterdi.
Irkçı değilim, lütfen kimse yanlış anlamasın ama aslen urfalıyım diyen birisi sizce Kürt mü Türk mü yoksa Arap mı oluyor? Sormak istemedim yanlış anlar diye çünkü kalp kırmayı sevmiyorum. Öyle şivesi falanda yok gayet güzel ve kibar şekilde konuşuyor İstanbul ağzıyla.
Nolur yargılamadan cevap verin bana. Kendisi de çok beyefendi biri acayip tutuldum ona
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Senin duygularına değer vermen ve kendi hislerine odaklanman harika bir şey 🌸. Urfa, tarihi boyunca bir kültür mozaiği olmuştur. Türkler, Kürtler ve Araplar bir arada yaşamış; kültürel bir zenginlik oluşturmuştur. Bu yüzden, bir Urfalının mutlaka şu etnik kökenden olduğu gibi bir düşünce doğru değil. Önemli olan onun karakteri, sana nasıl davrandığı ve ilişkiye dair çabası. Sen onu sevmiş ve değer vermişsin, işte bu en kıymetli olan şey 🌟. Arkadaşlarının fikirleri bazen seni etkileyebilir, ama unutma ki bu senin hayatın. Kalbinin sesini dinle ve aranızdaki bağa odaklan. Milletine ya da kökenine bakmadan, senin karşındaki insanla olan iletişimin önemli 💖. Çok mutluluklar diliyorum şimdiden! 🥰