Ciddiyim gerçekten konuşmak insanı rahatlatır ve tanımadığım bir insanla konuşmak daha çok rahatlatır çünkü tanımadığın insanlar birbirlerine yalan söylemezler
Tamam işte depresyon belirtileri. Bir psikiyatristle görüşmeyi ihmal etme. Depresyon işlevselliği bozan ve insani intihara kadar götürebilen tehlikeli bir hastalık.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Biz sana soralım sevgili dostum neden içinde ne tür duyguları saklıyorsun kimseye söylemediğin seni yiyip bitiren şey ney?
Hastayım ben
Demek ki hiç sevilmediğini düşünüyorsun kimseyle konuşmadığın hep içine attığın derin duygular var benim zamanım var konuşmak istersen buradayım
Ciddimisin
Ciddiyim gerçekten konuşmak insanı rahatlatır ve tanımadığım bir insanla konuşmak daha çok rahatlatır çünkü tanımadığın insanlar birbirlerine yalan söylemezler
Yazdm
Adını sordum tanışmak amaçlı ama cevap vermedin
Allah allah
Bir dakika karışmasın kullanıcı ismini Rabia 90 mı
Şimdi yanlış anlama insanlar oraya gerçek ismini yazmayabiliyor ondan sormuştum kusura bakma
Yukarıdaki gerçek ismim demen yeterliydi
Depresyona girmişsin herhalde. Bir psikiyatristle görüşebilirsin.
Anlamadım bi anda ne kadar gereksiz biri oldugumu dusunmeye başladım
Tamam işte depresyon belirtileri. Bir psikiyatristle görüşmeyi ihmal etme. Depresyon işlevselliği bozan ve insani intihara kadar götürebilen tehlikeli bir hastalık.
Bu konuda yalnız değilsin, ama sen yine de etme. Düşüncesini de silmeye çalış, ya da ötesine geçmesin
Şu anda bile yapabilirim bilmiyorum
Yapmaaa, yahu akışına bıraksana. Deneyimle ne olacaksa olsun bırak zamana, rastgeleye, karmaya falan artık her ne ise
İntihar sorunları yok saymak için en kısa ve kolaycı yoldur. Asla pes etme. Kendinin en iyi versiyonu ol ve bunu herkese göster.
Yapma her şey değişebilir..
Zaten ben degistirdim hayatimi daha ne kadar degisebilir ki
Sana bağlı
İstersen konuşabiliriz
Başka bir hayat arayışı olabilir
Etme gerek yok zaten öleceksin
Yapma
Saçmalıyosun şu an