Arkadaşlar öncelikle merhaba az önce bi hata yaptım sanırım. Kendimi çok kötü hissediyorum, ve garip bir korku oluştu içimde?

Sabahları denk geldiğim bir komşumuz vardı. Kız sürekli süzüyordu beni. Ben mahalle olduğu için dikkat ediyorum sadece günaydın günaydın takılıyordum öyle. Az önce yakıt almaya giderken durakta bekliyordu. Bizim burada akşam saat 9 dan sonra ulaşım yok. Bende görünce gel bırakıyım dedim nereye gideceksen. İşe gideceğim servis bekliyorum dedi. Bende bi anda garip bi şekilde gel ben bırakıyım seni işe dedim o gülümseyerek yok teşekkür ederim dedi. Benim de inadım tuttu gel illa ben bırakırım dedim. Hatta kahve ısmarlarım sohbet ederiz dedim. Bu inat böyle devam etti sonra kız da serviste işim var bugün yarın olur dedi. Bende numaramı veriyim dedim fakat o ben veriyim dedi çaldırdım sonra parmağında yüzüğü gördüm. Alyans mıydı bilmiyorum fakat kendimi çok kötü hissettim o an ve korktum açıkçası. Evli kadınlardan ve onların samimiyetinden hep kaçtım bugüne kadar. Başıma bela alırım diye. Sonra yanlış anlama sadece işe bırakmak için yoksa rahatsız etmek değil amacım dedim o da yok yanlış anlamıyorum dedi. Ben de gittim. Sizce ne yapmam gerekiyor eğer evliyse sıkıntı olur diye korkuyorum. Kocasına filan söyler sorun olur diye. Sizce ne yapmalıyım bu konularda bilgisi olan önerisi olan gerçekten çok kötü hissediyorum şu an. Yemek bile yiyemedim. Sürekli bunu düşünüyorum. Özellikle kadın arkadaşlar lütfen bi akıl verin

Arkadaşlar öncelikle merhaba az önce bi hata yaptım sanırım. Kendimi çok kötü hissediyorum, ve garip bir korku oluştu içimde?