Diğer Seninle ilgili bir tahminde bulunabilir miyim. İp ucu vermen şartıyla? 6KissMe9 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Benim için de bulunun ve doğru çıkarsa ufak bir hediye. Güncellemeler+1 yıl Hediyeyi ben vericem Güncellemeler+1 yıl yok mu soru Seninle ilgili bir tahminde bulunabilir miyim. İp ucu vermen şartıyla? Cevapla Hediye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 91b cevap paylaştı. bulun. 1 1 Yorumla 6KissMe9 +1 yıl Asosyal birisin
BakirBirBey Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl müzikle ilgileniyorum ve hayalim olan müzik aletini çalmayı kendim öğrendim nedir? 1 5 Yorumla 6KissMe9 +1 yıl Keman Yorumla BakirBirBey +1 yıl piyanoydu ama keman 2. müzik aletim olacaktı alacak durumum olmadığı için kemana geçemedim. hangi spor dalında lisansın var Yorumla 6KissMe9 +1 yıl Maalesef hiçbir spor dalında yok Yorumla BakirBirBey +1 yıl bende bilemedim o zaman Yorumla 6KissMe9 +1 yıl 😀😀 Yorumla
Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 507 cevap paylaştı. Niye durduk yere sana hediye verelim şimdi 😂 fal baksan olurdu 🤣 1 15 Yorumla 6KissMe9 +1 yıl Ben vericem Yorumla Rozes52 +1 yıl Tamam tahmini ip ucunda bulun o zaman 😅 Yorumla 6KissMe9 +1 yıl 18 Bu benim ip ucumSende ver ip ucu bende seni tahmin edeyim Yorumla Rozes52 +1 yıl 18 ne? Yorumla 6KissMe9 +1 yıl İp ucuOndan hakkımda bir tahminde bulun Yorumla Rozes52 +1 yıl İzmir'de yaşıyorsun 🤣🤣🤣 Yorumla 6KissMe9 +1 yıl Ya o yazıyor zaten gıcık😃😃😃 Yorumla Rozes52 +1 yıl Ahahahah len 18 ne nasıl ip ucu bu😂😂😂😂 al sanada 9 o zaman 🤣🤣🤣 Yorumla 6KissMe9 +1 yıl tamam ilk aşkını 9 yaşında buldunBunun gibi Yorumla Rozes52 +1 yıl Yok ben 9 yaşında daha kendimi bulamamıştım onu nasıl bulayım, ama sen 14 yaşında spor ayakkabı giymeye başladın ilk 😂 Yorumla 6KissMe9 +1 yıl İlk 4 yaşında giymişimdirLambalı olanlardanImmm Sende kırmızıyı çok seviyorsunVe en sevdiğin sütyenin rengi bordo Yorumla Rozes52 +1 yıl Hayır bordo rengi hiç biseyde sevmem 😂😂😂 sevdiğim renk beyaz Yorumla 6KissMe9 +1 yıl Yaa Yorumla 6KissMe9 +1 yıl En sevdiğin romanKürk mantolu madonna Yorumla 6KissMe9 +1 yıl Şştt Yorumla
Deltanteiger Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yanliz hayat. 1 3 Yorumla 6KissMe9 +1 yıl Ankara'da 1+1 evde yaşıyorsun Yorumla Deltanteiger +1 yıl Yanlis. :) Yorumla 6KissMe9 +1 yıl Hımm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bulun.
Asosyal birisin
müzikle ilgileniyorum ve hayalim olan müzik aletini çalmayı kendim öğrendim nedir?
Keman
piyanoydu ama keman 2. müzik aletim olacaktı alacak durumum olmadığı için kemana geçemedim. hangi spor dalında lisansın var
Maalesef hiçbir spor dalında yok
bende bilemedim o zaman
😀😀
Niye durduk yere sana hediye verelim şimdi 😂 fal baksan olurdu 🤣
Ben vericem
Tamam tahmini ip ucunda bulun o zaman 😅
18
Bu benim ip ucum
Sende ver ip ucu bende seni tahmin edeyim
18 ne?
İp ucu
Ondan hakkımda bir tahminde bulun
İzmir'de yaşıyorsun 🤣🤣🤣
Ya o yazıyor zaten gıcık😃😃😃
Ahahahah len 18 ne nasıl ip ucu bu😂😂😂😂 al sanada 9 o zaman 🤣🤣🤣
tamam ilk aşkını 9 yaşında buldun
Bunun gibi
Yok ben 9 yaşında daha kendimi bulamamıştım onu nasıl bulayım, ama sen 14 yaşında spor ayakkabı giymeye başladın ilk 😂
İlk 4 yaşında giymişimdir
Lambalı olanlardan
Immm
Sende kırmızıyı çok seviyorsun
Ve en sevdiğin sütyenin rengi bordo
Hayır bordo rengi hiç biseyde sevmem 😂😂😂 sevdiğim renk beyaz
Yaa
En sevdiğin roman
Kürk mantolu madonna
Şştt
Yanliz hayat.
Ankara'da 1+1 evde yaşıyorsun