Duvarda delik açmışlar yaaa.. Bu nasıl bir yaşama tutunma azmidir helal olsun takdir ettim😄😂

Duvarda delik açmışlar yaaa.. Bu nasıl bir yaşama tutunma azmidir helal olsun takdir ettim😄😂

Yok özlettiler kendilerini. Küsmüşlerse demek, bolca kırıntımızda var hâlbuki ne diye tercih etmiyorlar acaba bizi. Mahrum ettiler kendilerinden. Ne zamandır da gelmiyorlar çok kırılıyorum açıkçası, tamam elimde gezmelerine müsaade etmiyorum birazcık çekiniyorum ama ne var yani benle ne ilgisi var kırıntıların, al kırıntını gir yuvana Allah Allah bak yani ne kadar kırılmışsam artık kendime hakim olamıyorum. Ay Yarabbim ya karıncalara seslenen kız olarak tarihe geçirin beni lütfen 😂😂😂
Ay harikasın sen ya❤️❤️😄😄
Oyyy❤️❤️😍
Cevap
23Cevap
İlk deliği açan karınca ile röportaj yapmak istedim nasıl bir azim ulan bu. Kim rüşvet verdi? Kim tuttu falan 😂
Valla bende 5 dakika seyrettim helal olsun oğlum size diye cesaretlendirdim onları 😄😄
Yakışııırr 😀
😄😄
Evet bugün bir tane gördüm ya kızım eve nasıl geldi bu anne diyor altıncı katta olunca😂😂ama oluşuyorlarmış..
Bizim ev de 4. katta valla hayret ediyorum her sene üşenmeden geliyorlar😂
Gelmiyorlar aslında oluşuyorlar:))
Olsun karınca candır ya ben bir dönem hamam böcekleriyle çok uğraşmıştım.
Ayyy hamam böcekleri bize yazın çok geliyorlar ya. İlaç dışında uyguladigin bir yöntem var mı ❤️
@mütesellî 😂😂
Ay inşallah bu sene gelmezler ya
Evde yokta iş yerinde farklı familyadan bir sürü çeşit var 😂
😀😂
Iyyy kaşıntı tuttu fotoğrafı görünce 🤢 karınca ilacı var eczanede ondan alıyoruz gelemiyorlar iğrenç hayvanlar ya
Eskiden durduğumuz evlerimizde çok olurdu yeni evimizde de ara sıra oluyor tabi kapıdan kovsak bacadan geliyorlar 😅
Onlar her evin vazgeçilmez parçaları özellikle bu aylarda ama ilaç kullanıyorum ben gelmemeleri için.
Daha başlamadılar. Şöyle bir 15 güne çıkarlar ortaya :)
Yüksek katsayım gelmiyorlar, beni de pek sevmezler zaten aramız limoni
Bize de gelmişler maalesef davetsiz misafir 😄🐜
Eve gelen misafirin duvarda delik açmasına sinirlenip yorum yapacaktım fotoyu sonra gördüm 😄
😂😂
Henüz ortaya çıkmadılar ama yakında ziyaretime gelirler..
Evet demek başkalarına da gidiyolarmış😂
😂😂
Kim karıncalar mı
İvet hocam
Arada gelirler el öpmeye
Harçlık vermeyi unutma sakın
Vermez olur muyum hiç. 1 kaşık şeker veriyorum
😂😂
gelen misafiri evdeki canavar yiyor
Sensin canavar. Balıma canavar diyemezsin ha🤺 yesin afiyet bal olsun
Bi şartla kedoyu sev benim yerimeee.
😎🫡
O derzler niye o kadar kötü gelip derz çekesim geldi.
Bereketi ile gelir
Her an yeraltı canavarları gelebilir
Yok bende sanırım yiyecek bir şey yok diye
Yok eve bu tür misafir kabul etmiyorum
Bazen oluyor maalesef davetsiz misafir
Epeydir gelen yok
Fayans aralarını sıyırıp derz çekmeniz gerek, eskimiş.
Bizde çok vardi
İlaçlamanı tavsiye ediyorum
Çatı katımı ora
Geliyor
Hayır gelmez
Evet, bal veriyorum
Yok hayır
Kolonya dök yak 😊
Hayır kanka
Ne var orada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?