Diğer Selam napıyorsunuz? külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Yapay Zekaya Sor Hola Güncellemeler+1 yıl Abazalığa devam mı Selam napıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,5b cevap paylaştı. Uyumadım 2 saat uyusam mı yoksa uyumadan mı güne başlasam onu düşünüyorum. 0 0 Yorumla
MK18811938 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Görev yaptığım İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve araştırma hastanesi bünyesinde nobetteyim son 2 saatim 0 0 Yorumla
kuzeyavcısı Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Sen birakmadin mi bi ara rahibe modunda idin canim 0 0 Yorumla
ercan343737 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl As sanada hola naplim bı uyandım tavan yapmisim kavaga ediyorum sabah sabah beni yorma yat uyu diye 0 0 Yorumla
ayna35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 74% +1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Merhaba, iyi sabahlar.. youtube kızlar soruyor arasi gidip geliyorum , gidip geliyorum 0 0 Yorumla
ÖylesineBirMikki Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 87% +1 yıl Çalışıyorum valla ne yapayım, sen napıyorsun 0 2 Yorumla külllkedisi +1 yıl Yemek yiyom Yorumla ÖylesineBirMikki +1 yıl Hee afiyet olsun, ben yedim çoktan, beklemek yok devam Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aleyküm selam. Koşturuyoz 😌😃 0 2 Yorumla külllkedisi +1 yıl Güncelleme için sözüm meclisten dışarı ahahhahs Yorumla theastro +1 yıl Jfjdjd biliyom biliyom 😸 Yorumla
uBilge Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Uykuya hazırlık sen 0 2 Yorumla külllkedisi +1 yıl Bende ins uyuycam Yorumla uBilge +1 yıl İyi geceler premses Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yeni uyandım namaz kıldım 0 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Günaydın, kendime gelmeye çalışıyorum.. 0 0 Yorumla
zil2tapoz Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. oyun oynayacağım sıkıldım 0 0 Yorumla
Hlkdündar Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Diğer konusunda 4,2b cevap paylaştı. iyidir sen napiyorsun bu saatte 0 0 Yorumla
KRALINIZASELAMDURUN Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Diğer konusunda 302 cevap paylaştı. Yatıyorum 0 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yatmaya çalışıyorum 0 0 Yorumla
Yorgunbirey Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ezeli izliyorum 0 0 Yorumla
Saltoglu_ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Uyumak istemiyorum 0 1 Yorumla Saltoglu_ +1 yıl Seçmece mi bakıyorsun Yorumla
birhosumagittin Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 762 cevap paylaştı. Yatış sen 0 0 Yorumla
Burdurtekerkek Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Diğer konusunda 534 cevap paylaştı. Yaramazlil 0 0 Yorumla
DogukanXeria Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl hola 0 1 Yorumla DogukanXeria +1 yıl abazalığa ne ara ara verdik Yorumla
Hlly-UMG Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Günaydınn kuşum 0 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Diğer konusunda 8,8b cevap paylaştı. Balkonda oturuyorum 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 49,7b cevap paylaştı. Uyanıyorum knk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Uyumadım 2 saat uyusam mı yoksa uyumadan mı güne başlasam onu düşünüyorum.
Görev yaptığım İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve araştırma hastanesi bünyesinde nobetteyim son 2 saatim
Sen birakmadin mi bi ara rahibe modunda idin canim
As sanada hola naplim bı uyandım tavan yapmisim kavaga ediyorum sabah sabah beni yorma yat uyu diye
Merhaba, iyi sabahlar.. youtube kızlar soruyor arasi gidip geliyorum , gidip geliyorum
Çalışıyorum valla ne yapayım, sen napıyorsun
Yemek yiyom
Hee afiyet olsun, ben yedim çoktan, beklemek yok devam
Aleyküm selam. Koşturuyoz 😌😃
Güncelleme için sözüm meclisten dışarı ahahhahs
Jfjdjd biliyom biliyom 😸
Uykuya hazırlık sen
Bende ins uyuycam
İyi geceler premses
uyumaya hazırlanıyorum
Yeni uyandım namaz kıldım
Devamke knk :D