Saygısız ve seviyesiz bi kuşak benim fikrim.
Batının kötü taraflarına özenen, hep banacı-bencil, bilinçlenmeye yanlış şekilde özenen..
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Saygısız ve seviyesiz bi kuşak benim fikrim.
Batının kötü taraflarına özenen, hep banacı-bencil, bilinçlenmeye yanlış şekilde özenen..
Merhaba, ekși sözlükte çaylaktım orada anlatamadığım şeyleri anlatıcam. Şimdi ilk olarak çok garipler, aile mahremiyetine önem vermiyorlar ve çok hazır yiyecekler tüketiyorlar. Bir arkadaşım doğum yaptı bebek erken doğdu ismini hatırlamıyorum hastalığın neyse bebek bakıcısı geldi evde 1 ay mı ne kaldı en az. Abi kız hep dışarıdan yemek söylüyor ev yemeklerini hiç yemiyorlar. Arkadaşımda nezaketen ödemeyi o yapıyor ama hiç ev yemeği yemez ve bu kadar masraflı olunmazki. Onun dışında z kuşağı ailesi hakkında özel şeyleri 1 günlük arkadaşlık kurduğu kişiye bile anlatabilir hatta instagramda yorumlarda bile. Abi mahremiyetini bu kadar mı kafada bitirdin. q, ben bu kuşağın ileride çocuk bakacağını sağlıklı nesiller geliştireceğine inanmıyorum. Birkere seküler olduklarını sanıyorlar ama sorgulamıyorlar seküler edindikleri bilgileri bile ateist olan z kuşağı mesela. Birde çoğu afedersin kırık ya da garipler ne diyim kursta 2 günlük konuştuğum arkadaşım bana gece 2de işte ağlarken fotoğraf attı çok garipler ama sıkıntısınada varsa tanrı yardım etsin. Onun dışında iletişim kuramıyorlar, en ufak göz temasları bile yok, çok saygıdızlar farkındalarsa. Biriyle konuşurken monolog ve alakasız şekilde bir konuyu anlatabilirler. Ve en önemlisi çok tahamülsüzler 1dk reels videoları izleye izleye her öğendikleri ve araştırdıkları şeyin en kısa hâlini istiyorlar en azından kötü ama bu sonuncusu bende var.
Cevap
9Cevap
Ben beğenmiyorum fazla ergen gibiler.. hiç olgun değiller.. ve aşırı cıvık ciddiyetsizler
Evet gevşekler yahu
Cogu oyle bende z kusagi oldugum icin utanıyorum
Haklısın utanmakta.. Sen özelsin demekki :)
Ama şu bir gerçek insanın zekası arttıkca egosuda artar cogu zeki insanlar narsist oluyor yani jenerasyon gelistikce zekanın arttigini dusunursek bence bu kisisel bir problem olmaması lazım z kusagi soyledir boyledir demek sacma sende mesela olsaydın z kusagi buyuk ihtimal boyle olurdun
Neyse haklısın
Demek istedigin birsey varsa söyle öyle millet gibi satasan tiplerden degilim 😄
Yok sağol
Peki
Bazıları çok efendi çok zeki bazılarınıda tokatlamamak için kendimi zor tutuyorum
Saygısızlar saygısız.
Z kuşağı hakkında iyi düşünmüyorum ve ben bu nesilden değilim diyorum.
Çoğunluk diye bir ayrım koymam gerektirdiğini düşünüyorum
Bir bok olmaz bu nesilden
Özet :)))
😂😂 Haha değmez onlara aynen
Nasıl yetiştirildiklerine göre değişir.
maalesef 2000 sonrası biraz öyle oldu
Iyi cansin
Sorumsuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?