Z kuşağının genel özellikleri (GENEL DEDIM)
Aşırı cinsel istek
Alkol ve sigara
Egoistlik ve bencillik
Dinsizlik
Okulu umursamamak
Aşırı cinsel istek
Alkol ve sigara
Egoistlik ve bencillik
Dinsizlik
Okulu umursamamak
Neden insanları guruplandırıyorsunuz ve genelleştiriyorsunuz ötekileştiriyorsunuz bu neslin suçu ne y kuşağı ve v kuşağından çok daha farkındalık sahibi olan daha zeki en azından her şeyin farkında olan cahil olmayan bi nesil daha özgür daha rahat yetişiyorlar sende olsan sende aynısı olacaktın madem sen öyle diyorsun bende böyle diyorum
Birde aslında bu dediğin şeyler tüm kuşaklarda var ama şu anki çağda her şey daha kolay daha açık şekilde isteyen istediğini söyleyebiliyor baskıcı ve eski ebeveyn kafasından pek kalmadı yani herkes ister o saydıklarından neredeyse ama kim açıkça söyleyebiliyordu dile getirebiliyordu normalleşti artık işte
Ne alaka lan bende z kusagiyim aptal beyinsiz boş yapma havlama ne alaka şimdi dediklerin
Olum desene o zaman ironi yapıyorum diye ya bende dayı sandım seni
Özür dile lan benden şimdi ahahah olum ben Clublarda çalışıyorum onların hepsi var bende merak etme
İroni yapmıyorum z kuşağının geneli çok mal ve ahlaksız ben öyle değilim ki
Tamam olum kendini ayır o zaman herkes aynı değil ki bu dediğin kişiler de aşırı fazla değil ki sosyal medyadan dolayı bu kadar fazla insanın gözüne gözüne vuruluyor
Knk bir sahile gidiyorum gözümün önünde herkes hap atıyor fazla valla
Cevap
2Cevap
26 yaşında bir z kuşağı olarak 2 binler sonrası doğanların canımsın olduğunu düşünüyorum, arada zekileri çıkabilir.
saygısızlık, uyuşturucu kullanımı, egoistlik, acımasızlık, teşhircilik, cinsel olaylar
z kuşağıyım ama gerçekten çok sıkıntı bir kuşak
Bende z kusagiyim cinsel olaylar hoş diğerleri kötü jdudjf
cinsel olaylar bencede normal her kuşakta var ama mesela uyuşturucu kullanımı çok fazla
Z kuşağıyım ve dindar değilim ama diğerleri bende yok. Bunlar bireysel şeyler.
Bokk kuşağı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?