Eşimle biz sevgili iken eşim oruç tutardı evliliğin ilk seneside tutmuştu. ( 2 senedir evliyiz ) Ve alkolde içmemişti Ramazan ayında. Sevgiliyken Kadir gecesinde namaz kılmıştı benimle beraber. Ama şu an durum çok farklı. Bu sene 1 gün tuttu. şu an alkol de içiyor. Söylediğim de ise ya ben sanki namaz mı kılıyorum alkolden keseyim diyor..🤷🏻♀️🤷🏻♀️
dünde içti. Gece ben ibadet ettim dedim keşke sende bir şeyler yapsaydın bugün ya ben alkol içmişim bugün dedi
sanki önceden rol yapmış kendimi kandırılmış hissediyorum
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hoş bişey değil, kapalı görüşlü değilim ama en azından saygıdan alkol almaması daha doğru olurdu
Söyledim kendisine ama nafile.. kovuldum diğer odaya işine gelmedi dediklerim
Tavrını koy bence, ilişkiler evlilikler böyle ne yazık ki, bir taraf alttan aldıkça diğeri tepeye çıkıyor.
Deli ama kendisi okadar bağırıyor ki sokak duyuyor sesini çocukta evde var zaman zaman uzatmamaya bakıyorum bende
haklısınız ama ne kadar daha böyle devam edebilecek ki? bir sekilde yola koymak lazım
Bilmiyorum. Ben terapiyi son çare olarak denemek istiyorum aslında hiç inancım kalmadı bu evliliğe dair ama hayırlısı
Belki terapi fayda eder🤷🏻♀️ alkol sorununu belki ailesiylede konuşurum
bence ailesiyle konuşmak pekte doğru olmaz. artık siz bir ailesiniz. terapi ise yarar ama bencede
Emin değilim aile olabildik mi biz. Beni pek ciddiye almıyor bu tür konularda. Evin içinde sigara içme diyorum karışma diyor içiyor. Alkolünede karışmamı istemiyor
evin icinde sigara cocuk varken icmemeli, alkol olayına gelince kendini farklı tanıtmasa sorun yok ama. hele ramazanda hoş degil. güzellikle söylüyorsun anladığım kadarıyla ama anlamıyorsa napabilirsinki, umarım terapi ise yarar
Evet güzellikle söylüyorum hep ama beni eleştirip duruyorsun diyor.. ama eleştirilecek şeyler yapıyor ben bu alkol konusunu ve sigara söylemek zorundayım ben istemiyorum evde çocuk varkende sarhoş olsun
içesin varsada evde içme belli zamanlarda kafanı dağıt gel falan desen, cocugumuz görmesin desen. belki anlayıs gösterir
Çocuğumuz evdeyken böyle sarhoş olmanı istemiyorum dedim.. sinirlendi kovdu
sizin iş çok iyi gitmiyor. mantıklı düşünüp kararlar alman lazım bence, evden kovmak nedir? o kadar da değil
Öhö evden kaç kez kovdu sinirlenince tek beni olsun veya çocukla beraber olsun ama dün olduğu odasan kovdu 😂
Uzaklas bence yazık sana da, hakediyor.
Uzaklaşıncada düzeltmek için güzellikler yapıyor ama maalesef işte çok geçmeden yine içine ediyor veya misal veriyorum verdiği gülleri kabul etmediğim kez aşırı sinirlenip yine evden kovuyor 🤷🏻♀️ ve bari güzellikler yaparken de ağzı leş gibi alkol kokmasa
En azından düzeltmeyi denemesi yine de iyi
Ama çok uzun sürede böyle devam etmez diye düşünüyorum
Öyle olmuş sizin açınızdan