Önceki senelerde ablam çok kötüydü o yüzden balıcıya götürdük , böyle bişey üçgen yağıp vermişti , ne olduğunu bilen var mı , ipte 10 düğme var baştan sona kadar. Doktora gmtürdük ilaç falan yazdı düzeldi gibi ablam o yüden meraktan bunu açtık
Ortada yazan dua ise A'RÂF suresinin 55 ila 57. ayetleri A‘râf Suresi 55. Rabbinize yalvara yalvara ve için için duâ edin! Şübhesiz O, haddi aşanları sevmez! A‘râf Suresi 56. Ayet Ve ıslâh edilmesinden sonra yeryüzünde fesad çıkarmayın; (azâbından) korkarak ve (rahmetini) ümîd ederek O’na duâ edin! Şübhe yok ki Allah’ın rahmeti, iyilik edenlere (pek) yakındır. A‘râf Suresi 57. Ayet Hem O, rüzgârları rahmetinin önünde müjdeci olarak gönderendir. Nihâyet (o rüzgarlar,) ağır (yağmur) bulutlar (ını) yüklendiği zaman, onu ölü bir memlekete sevk ederiz; böylece oraya su indiririz de onunla her çeşit meyvelerden çıkarırız. İşte ölüleri (dekabirlerinden) böyle çıkarırız; tâ ki ibret alasınız!
dua değil direk kurandan ayet bu. Ben arapça okumasını biliyorum. Direkt kuran ayetleri. En üstte beyyine suresi yazıyor. İnanmıyorsan sokaktan rastegele geçen birisine sor. bunu çöpe atmak caiz değil. kurtulmak istiyorsan yakman gerekiyor.
Görende dicek tolete de beraber giriyorsunuz her anında yanındaydın sanki. Psikolojik hastalığı Allah vergisi demek ki ve böyle şeylerden umut beklemeyin dua edin ya da ne bilim metafizik aleminle uğraşmayın daha çokk hasta olmasın ya da sizde olmayın.
Ablanı c.. inmi si.. kti niye böyle bir şey yaptınız
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya rusyadayken bi abla vardı okumuştu ve ablam resmen düzeldi. Sonra rus doktor türk düşmanı olduğu için öldürücü bi iğne yazmıştı onu bi kez kullandık sonuçlarını görünce direkt bıraktık. Türkiyeye geldik ve ablam baya kötüleştiği için böyle bişey yaptık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kağıtta beyyine suresi ile ayete kürsi yazıyor bu iki surenin tesiri gerçekten çok kuvvetli olabiliyor ablana allah şifa versin
Bazısı at diyo bazısı da dua diyo , ay anlamadım yaa
Ben arapça biliyorum orada yazanlar kuran ayeti atmana gerek yok bence genede sen bilirsin
Ortada yazan dua ise A'RÂF suresinin 55 ila 57. ayetleri A‘râf Suresi 55.
Rabbinize yalvara yalvara ve için için duâ edin! Şübhesiz O, haddi aşanları sevmez! A‘râf Suresi 56. Ayet
Ve ıslâh edilmesinden sonra yeryüzünde fesad çıkarmayın; (azâbından) korkarak ve (rahmetini) ümîd ederek O’na duâ edin! Şübhe yok ki Allah’ın rahmeti, iyilik edenlere (pek) yakındır. A‘râf Suresi 57. Ayet
Hem O, rüzgârları rahmetinin önünde müjdeci olarak gönderendir. Nihâyet (o rüzgarlar,) ağır (yağmur) bulutlar (ını) yüklendiği zaman, onu ölü bir memlekete sevk ederiz; böylece oraya su indiririz de onunla her çeşit meyvelerden çıkarırız. İşte ölüleri (dekabirlerinden) böyle çıkarırız; tâ ki ibret alasınız!
Harflerin ters olması işarettir diye duydum bi insan bu kadar mı pis olur
Pis derken? O şey 6 yıldır kapalı şeyin içinde duruyo hiç merak edip açmadık
Bunu yapanlara dedim
Olm hakikaten de alttaki ayetlelkürsi üstteki de beyyine. başında besmeleyele başlamış. O kağıtları yere koymayın
Ama bazısı hemen çöpe at diyo , nerden bilicem gerçekten dua olduğunu
dua değil direk kurandan ayet bu. Ben arapça okumasını biliyorum. Direkt kuran ayetleri. En üstte beyyine suresi yazıyor. İnanmıyorsan sokaktan rastegele geçen birisine sor. bunu çöpe atmak caiz değil. kurtulmak istiyorsan yakman gerekiyor.
İbranice dua bence bunlar çok takma ablan madde kullanıyordur eskiden.
hiçbir şey kullanmadı , çocukluktan beri piskolojik hastalığı vardı , belki öyle iyileşir diye
Görende dicek tolete de beraber giriyorsunuz her anında yanındaydın sanki. Psikolojik hastalığı Allah vergisi demek ki ve böyle şeylerden umut beklemeyin dua edin ya da ne bilim metafizik aleminle uğraşmayın daha çokk hasta olmasın ya da sizde olmayın.
Ablanı c.. inmi si.. kti niye böyle bir şey yaptınız
Ya rusyadayken bi abla vardı okumuştu ve ablam resmen düzeldi. Sonra rus doktor türk düşmanı olduğu için öldürücü bi iğne yazmıştı onu bi kez kullandık sonuçlarını görünce direkt bıraktık. Türkiyeye geldik ve ablam baya kötüleştiği için böyle bişey yaptık
Çevirisini anlamadan bişey demek mümkün değil
Bunlara pek inanmıyorum
Cahil gerize kali cahil awk sizin ya kafaniza
Pardon?
Ayyy bu nedir ya
Bende görünce bi şok oldum o yüzden buraya sordum
At çöpe gitsin.
Buyu mk
Dua bu
Ne duası?
büyü die bisi yok
Var bizzat benim annemin ve babamın arasını bozdu büyü denilen şey.