Diğer Uyusam mı uyumasam mı? KahveMavim Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Ben Bi ehliyeti alayım bakayım beni Kim tutuyor Güncellemeler+1 yıl Gezmek için dedim hep evdeyim neyse uyuyayım Uyusam mı uyumasam mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. Bence uyuyabilirsin 0 0 Yorumla
ahmetcnkaplanx Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl Şimdiye 8 saatlik uyku sürmen gerekiyordu sağlığın için 1 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 660 cevap paylaştı. Ben uyudum uyandım bile. Ehliyeti alınca seni bir test sürüşüne çıkarayım. Olmuş musun olmamış mısın bir test yapayım. Benden geçer not alırsan olmuşsundur. 0 0 Yorumla
_Justimagineit__ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Uykun varsa uyu neden direnesin 2 1 Yorumla KahveMavim +1 yıl Uyuyayım🌸 Yorumla
bilal035 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Diğer konusunda 348 cevap paylaştı. Uykun yoksa uyuyamazsın, varsa neden uyumuyorsun? 1 1 Yorumla bilal035 +1 yıl Bu saatte nerde gezeceksin Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 9,6b cevap paylaştı. Uykucu uyur zaten 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ehliyeti alana kadar uyu sonra hiç uyuma 😇 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ne olacak ehliyet alınca 0 0 Yorumla
ayhanist3435 Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Uykum varsa uyu 1 1 Yorumla ayhanist3435 +1 yıl Nereye gidicen gezmeye Yorumla
GezegenAdam Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Uykun vasa uyu yosa uyuma 0 0 Yorumla
Uzaklardanbiri1 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Hayat size güzel sabah iş derdi de yok 0 2 Yorumla KahveMavim +1 yıl Önyargılarınızdan opuyorum Yorumla Uzaklardanbiri1 +1 yıl On yargı değil ki bu Yorumla
DasvidanyaIstanbul Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Uyu, rüyanda mastürbasyon yapar rahatlarsın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Su uyur gahhpeler uyuma 0 2 Yorumla KahveMavim +1 yıl Terbiyesizlik etme hadsiz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gahpeler uyumaz diyom sen uyu Yorumla
yakışıklı9021 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Uyuma bana yaz 0 11 Yorumla yakışıklı9021 +1 yıl Ciddiyim bu arada Yorumla yakışıklı9021 +1 yıl Sana bişey sormam lazim Yorumla KahveMavim +1 yıl Uzaklaş midem bulandı Yorumla yakışıklı9021 +1 yıl Sebep? Yorumla yakışıklı9021 +1 yıl İnsan gibi konuş benle Yorumla yakışıklı9021 +1 yıl Kendini beğenmiş birisin sanırım tanimiyosun bile beni Yorumla KahveMavim +1 yıl İnsan gibi konuşuyorum sahur yapmışım midem bulanıyor gece zor yiyorum uyumaya da zorlanıyorum dengem bozuldu Yorumla yakışıklı9021 +1 yıl Benimde sahurdan sonra midem bulandi ve canım sıkılıyor konuşmak istiyosan yaz Yorumla KahveMavim +1 yıl Hayır. Yorumla yakışıklı9021 +1 yıl Yaz bişey soracam sadece Yorumla yakışıklı9021 +1 yıl İyi yazma yakışıklı geniş omuzlu birini kaybettin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Bence uyuyabilirsin
Şimdiye 8 saatlik uyku sürmen gerekiyordu sağlığın için
Ben uyudum uyandım bile. Ehliyeti alınca seni bir test sürüşüne çıkarayım. Olmuş musun olmamış mısın bir test yapayım. Benden geçer not alırsan olmuşsundur.
Uykun varsa uyu neden direnesin
Uyuyayım🌸
Uykun yoksa uyuyamazsın, varsa neden uyumuyorsun?
Bu saatte nerde gezeceksin
Uykucu uyur zaten
Ehliyet alsan ne olacak ki
Ehliyeti alana kadar uyu sonra hiç uyuma 😇
Uyumuş gibi yap uyuma 🤔
Birlikte uyuyalım mı?
Ne olacak ehliyet alınca
Uyuma
Uykum varsa uyu
Nereye gidicen gezmeye
Uyuma
Bu bir davet mi?
Uykun vasa uyu yosa uyuma
Hayat size güzel sabah iş derdi de yok
Önyargılarınızdan opuyorum
On yargı değil ki bu
Uyu uyu en güzeli
Uyu uyu
işin yoksa uyumanı tavsiye ederim
Uyu, rüyanda mastürbasyon yapar rahatlarsın
Uyuu
Uyuma
Uyuma daha erken :))
Uyumaaaaaa
sana kalmış
Su uyur gahhpeler uyuma
Terbiyesizlik etme hadsiz
Gahpeler uyumaz diyom sen uyu
Uyuma bana yaz
Ciddiyim bu arada
Sana bişey sormam lazim
Uzaklaş midem bulandı
Sebep?
İnsan gibi konuş benle
Kendini beğenmiş birisin sanırım tanimiyosun bile beni
İnsan gibi konuşuyorum sahur yapmışım midem bulanıyor gece zor yiyorum uyumaya da zorlanıyorum dengem bozuldu
Benimde sahurdan sonra midem bulandi ve canım sıkılıyor konuşmak istiyosan yaz
Hayır.
Yaz bişey soracam sadece
İyi yazma yakışıklı geniş omuzlu birini kaybettin
Uyuma