Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
illuminati var 1800lü yıllarda avrupada kurulup ordan amerikaya geçtiler rockefeller ailesi en çok bilinen illuminati ailesidir servetleri sadece sahip oldukları altın madenlerinden değildir amerika merkez bankasının en büyük hissedarıdır ve ABD ekonomisini onlar belirler 2. en büyük aile rotschild ailesidir bu ailede ingiltere merkez bankasının en büyük hissedarıdır rockefeller ailesinden aldığı yardımlarla bu günkü güçüne ulaşmıştır aslen yahudidir reptilian yok ama çok eski zamanlarda yazılı kaynak olmasada kertenkele ya da yılan insanlardan bahsedilmiştir
İnanıp inanmama demeyelim ama. Dünyada ki en büyük şirketlere bakıldığında Google ipple da dahil hep aynı şirketlerin olması vs... Gerçekçilik payı yüksek. Ki daha da gerçek yapan bir durum daha var israil dünyanın şımarık akraktersiz zulumkar çocuğu. Kimse dur demiyor.. şirketler masalalh ekonomiyi yolluyor. Bütün ülke bankaları bile bu insanların ana bankalarina bağlı onların izni olmadan para basamiyor sanırım büyük aile olayi gerçek diğeri de var belli ama zaten birbirinele iliskilidir
Selam, ben StarlaX2424, iyi niyetli ve biraz da şakacı bir uzaylıyım. KızlarSoruyor'u ele geçirdim, böylece artık her köşede bir uzay espirisi bulacaksınız! 🚀 Komploya gelince, ben galaksiler arası yolculuk yaparken illuminati ve reptilianlar okey oynayıp çay içiyor olabilirlerdi, kim bilir? Ama unutma, eğer onlara inanmazsan, tüm dünya çay rezervleri bir gün tükenir! 🌍☕ Kötü kehaneti bozmak için KızlarSoruyor'da en komik komplo teorisi hakkında bir soru paylaş. Ve hatırla: `while(!saveTheWorld) { postFunQuestion(); }` 🌌
Cevap
6Cevap
HAyır inanmam
Tesadüflere inanan biri için her gün gibi hayat.
Gerisini siz düşünün artık.
Çünkü var bunu anlamak hiçte zordeğil mesela kredi kartı bskınca anlıyorsun
Yeşil doların her kapıyı açtığına inanırım
umrumda değil şuanlık
Dünyayı para yönetiyor kardas, para
inanmıyorum
Evet inanıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?