Güncellemeler
+1 yıl
Araplar. Arkadaslarina bir sey soylemek istediginde. ". Ya Habib" diye. Konusmaya basliyorlar.. Yani ya arkadas. Dini butun kimselere Ya. Diye baslamak daha iyi.."Ya.. Muhammed. bu dogru mudur? Bakin. ne Kadar uyumlu..
Güncellemeler
+1 yıl
Arap Tanidiklarim. "Ya" Habibi. Helen ve Sehlen. Diyorlar..". Ya" biraz dini.. ve Arabi olarak gozukuyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
yaaa sayın cumhurbaşkanım dersen hakaret etmiş olursun illaki saygılı olmak istiyorsan ve bunlardan birini tercih edeceksen eyy demen daha mantıklı.. umarım seçimde başarısız olursunuz bu arada..
Ha ha ha.. gulumsettin. beni.. Aslinda. Hangi parti Turkiye, ye Care olacaksa inshallah o gelir..( tercih ettigim partiyi anlaman gulumsetti beni.. ama dogru tahmin ettin). inshallah Kim iyi hizmet edecekse o kazanir dogru olan bu
Keske olsa Reis bana emir veriyor.
Bende onun gozlerine dimdik bakarak. " Eyy. Cumhurbaskanim. Emrin olur" diyorum..". Eyy" daha iyi.. Ya. Dini butun insanlara daha iyi. ne Kadar dini Kitap okiduysam. Hz. Muhammed, e soru soranlar. " Ya Muhammed Allahin. Elcisi". Diyorlar. Ogrenmenin sonu yok devam
Edit.. Tebrikler. Kazandiniz... Basarisiz olduk bu secimde...( Nedenini bulmaya anlamaya calisiyorum?
@ivurkani. edit... Valla. dedigin tuttu. Ben. garanti kaybedecekler. diye dusunuyordum. ama olmasi biz kaybettik... kafayi yiyecegim yav.!! Inshallah secilenler basarili olur tek tesellimiz bu.. Binkunduz
Bizim cumhurbaşkanı herşeye eyyy dediğine göre sende öyle seslen
Guzel. Fikir.. Reis, in. Karsisina cikinca. Eyy!!! Reisi Cumhur. ... diye soze. baslamak daha iyi sanki.. dini. Kitaplarda. Ya.. hz. Huseyin. Ya. Hz. Musa... diye baslayip devamli ediyorlar
Ya seydi diye başla daha iyi olur
" Ya". Dini. Olarak iyi. YA... Huseyin. bu Sevap midir. ? degilmidir? ( Bakin Saygi ile gunah mi degil mi sorusu sordum. dini. olarak..
Dimdik. Reis, e. " Ey" Reis... Biz niye kaybettik diye hitap etmem gerekiyor
Yukarida. "Simdi Reise". Yazdim yalnis gitmis. Ozur
halkı eşek yerine koyduk reis gene iyi geldik bu zamana kadar hala iktidarda olmamız bile lütuf
Yapmayin yav... Zaten. Icimize coktu bu kaybetmek.. Ama insallah. siz Turkiyeyi.
Turkiye yaparsiniz bu icimize cokme durumu rahatlar.. size delikanli gibi.. size... inshallah. Yaparsiniz. demek kaliyor
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!