İşte üzerjme alınan biri değilim adam gelir evlilik teklifi eder ben halen fransiz modunda olurum sdjhghjfghj 😂😂😂hem bir dakika ya bu arada o nasil tek taş öyle bir de kocanman diyorsun ustelik 😒
sjhjghj 😂 ve adam meğer evlilik teklifi etmeyecekmiş sadece yüzük kutusunda bana sıradan bi takı almış 😂😂 Yanii küçük gibi sanki bir de klasik tek taşlardan farkli öyle bi yüzük gibi görünüyor 😂
Ailede rüyanda gördüğün kişiyle evlenmek gibi bir gelenek olduğu için Babaannem ve Anneannem rüyalarında dedemleri tanımadığı halde görmüşler ve sonra karşılarına çıkınca evlenmişler 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evlilik teklifi almayacağım için evet diyemem çünkü evleneceğimi sanmıyorum.
Şimdi sorunun içinde neye YES demem gerektiğine dair açıklama olmadığı için es geçiyorum :D
Güncelleme bende size gelsin o halde :D
Benden*
No :D
Neye dememek için yorumları okudum 😂 Ama yine de cevabım yok 😂
Ya bu olaya bu kadar uzak olmamalıydınız 😂
Yok yakın düşünceler içindeydim ama fotoğraf analizi yapamadım beni o yaktı işte 😂😂
Kocaman taşı da analiz edemediysen sana teklif edecek kişiye kolaylıklar diliyorum😂
İşte üzerjme alınan biri değilim adam gelir evlilik teklifi eder ben halen fransiz modunda olurum sdjhghjfghj 😂😂😂hem bir dakika ya bu arada o nasil tek taş öyle bir de kocanman diyorsun ustelik 😒
Adam etmeden evet evet evet diyen bir prenses görürsem şaşırmayacağım 😂 küçük mü diyorsun?
sjhjghj 😂 ve adam meğer evlilik teklifi etmeyecekmiş sadece yüzük kutusunda bana sıradan bi takı almış 😂😂
Yanii küçük gibi sanki bir de klasik tek taşlardan farkli öyle bi yüzük gibi görünüyor 😂
Klasiğini de bilmiyorum ki bana büyük bile geldi 😂 minik zarif yüzükleri severim ben ya kesin bu konuda da kandırırlar beni😂
Minik zarif benim de hoşuma gidiyor severim ama bu tek taş gibi değil dedigim gibi 😂sen yüzüğün fotoğrafini atarsin bana kandirmalarina izin vermemm 😂
Anlaştık o zaman😂
Tamam dağılabiliriz o zaman 😂😂
Rüyamda gördüğüm ama tanımadığım Asel beyefendi doğru zamanda karşıma çıkınca, 😊
Şanslı kişinin adı da güzelmiş ☺️
Teşekkür ederim 😊
Ailede rüyanda gördüğün kişiyle evlenmek gibi bir gelenek olduğu için Babaannem ve Anneannem rüyalarında dedemleri tanımadığı halde görmüşler ve sonra karşılarına çıkınca evlenmişler 😊
Aaa çok ilginç. Nasıl bir gelenek tam olarak?
😊Tanımadığın ama evleneceğin kişiyi rüyada görmek gibi
İlk kez kalınan evde anahtar filan bırakırlarmış yastıklarının altına öyle görürler diye duymuştum daha önce de o tarz bir şey mi diye merak ettim :D
Şey diyorlar hani konuyla alakalı değil ama ilk taşındığın evde gördüğün rüya gerçek oluyormuş diye:))
Evet öyle bir şey de duymuştum :D
Daha duymadığımız kimbilir neler var 😊
Şu an diyorum.. YESSS..!
Bu öyle bir şey değildi ama :D
Bana her şey, O’nu hatırlatıyor.. 😄
Beynim yandı.. O gelsin o zaman buraya bekleriz :D
Şu an gelemez.. 😂
İçimden bir ses O’nun da bundan haberi yok diyor ama hayırlısı😂
Yok tabii.. Deli misin. 😄
Sanki O’nu karıştıran benmişim gibi oldu :D neden deli ben oldum?
Daha geniş düşün diye dedim.. 😄
Sınırları zorlarım :D
Yıkma da.. 😂
Güvenemiyorum :D
Evet desek olmuyor mu?
Olabilir
Diyemem ben, korkarım😨
Aa neden?
Gametofobim var😨
Hiçbir fikrim yok.
Ölünce xd
Tövbeee :D