Diğer Doğruluk mu cesaret mi söyle bakalım? bilgeerkoderler Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Evet sırayla canım sıkıldı vhdj Güncellemeler+1 yıl Guncelll Doğruluk mu cesaret mi söyle bakalım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,1b cevap paylaştı. Doğruluk 0 1 Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl Hayalin ne
Theeoone Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Cesaret ispat ister doğruluk olsun 1 11 Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl En çok sevdiğin aktivite Yorumla Theeoone +1 yıl Yatmak sayılır mı Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl Bence sayılır Yorumla Theeoone +1 yıl Önemli bir aktivite yani Yorumla Theeoone +1 yıl Peki sen Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl Evet enerji depoluyoz Yorumla Theeoone +1 yıl Seç Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl Doğruluk Yorumla Theeoone +1 yıl Bize açıkayabileceğin en büyük yalanın ne Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl Çok büyük bir maganda oluyorum geceleri ve çoğu kişi bilmez Yorumla Theeoone +1 yıl Garip Yorumla
leafclover Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Doğruluk 1 2 Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl En çok yüzünün kızardıgi olay Yorumla leafclover +1 yıl Düştüğüm an. Şu an aklıma gelen bu Yorumla
Daiys_m Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Dogruluk 1 4 Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl Hangi şehirde yaşıyorsun hangi şehirde yaşamak isterdij Yorumla Daiys_m +1 yıl İzmir'de yaşıyorum. Kore Seul da yaşamak isterdim Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl Güzel umarım olur Yorumla Daiys_m +1 yıl Umarım... Yorumla
Josef_83839 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Doğruluk 1 9 Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl Son pişman olduğun şey Yorumla Josef_83839 +1 yıl Snapchat hesabı açtığıma pişman oldum kapattım bugün. Herkes tuhaftı orada Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl Ne gibi tuhaflık Yorumla Josef_83839 +1 yıl Arkadaş olmak için ekledim birilerini. Kızlar bana kendiliğinden mesaj attı fotoğraflar falan. Sonra arkadaş olabilir miyiz dediğim kişiler cevap vermiyordu. Sözde arkadaş olma uygulaması Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl Snap içeriği öyle vjdj Yorumla Josef_83839 +1 yıl Sapıklar çoktu orada Yorumla Josef_83839 +1 yıl Evet Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl Hcjdjd kullanmaaa Yorumla Josef_83839 +1 yıl Kapattım hesabı 😂 Yorumla
Hayatbiri Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Doğruluk 1 2 Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl En çok ne yemeyi seversin Yorumla Hayatbiri +1 yıl Kuru fasulye ve pirinç pilavı Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Doğruluk 1 17 Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl Yapmayı en çok isteyip yapamadığın şey Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Karşılıklı olarak gerçekten birini sevip güvenmek. Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl O bende de var ya :( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnsanlara güvenim kalmadı. Artık sevemiyorum da. Tükettim her şeyi Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl Şu an herkes bu modda valla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet olabilir Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl Kime sorsak kimseye güvenemiyorum diyolar o zaman güvenilmeyen bunca kişi kim😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben güvenilirim ama başkalarını bilmem. Kefil de değilim Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl Bende öyleyim bende başkalarını bilmem jcjdj Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl Ama çoğu kişi vasat yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapacak bişeu yok.. Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl Ağlayalım bence. d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaa sorma Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl Of of çok berbat bir hayat be okulunuda ekonomisinide günahını da siyasetinin de ta... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hop yavaş gel o kadar da değil Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl Şu an böyle valla canım sıkkın psikolojim kötü anlık oluyor bana böyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 👍🏻 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Doğruluk cesaret bir seçenek değil :D 0 1 Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl İki seçenek hfjd Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Doğruluk tabi burada mecburen 0 3 Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl En büyük hayalin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Avustralya ya yerleşmek Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl Umarım olur Yorumla
Dreplyqwert Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cesaret 1 1 Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl 1 dk nefesini tut Yorumla
merall-azr Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl cesaret 1 2 Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl Büyük bir itiraf ya Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl Yaz* Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hiçbiri. 0 1 Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl Elendin Yorumla
snowflake12 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Doğruluk 0 5 Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl Hangi üni de okuyosun ve hangi üni de okumak isterdin Yorumla snowflake12 +1 yıl Adü/galatasaray Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl Neden Galatasaray ve hangi bölümü Yorumla snowflake12 +1 yıl Hukuk Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl Hmm ADÜ de ne okuyosun Yorumla
KaramCan06 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Doğruluk 0 3 Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl Sakladığın özelliğin karakteristik Yorumla KaramCan06 +1 yıl Sakladigim herhangi bir özelliğim yok Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl Pekio Yorumla
pwlinsiu Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl cesaretlik 0 1 Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl Eline npc yaz okunacak şekilde gjdj Yorumla
imkansiz53 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 44% +1 yıl Cesaret herzamn 0 1 Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl Balkona çık ve hayırlı ramazanlar diye bağır gjdjs Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 9,6b cevap paylaştı. Dogruluk 0 0 Yorumla
Senaasx Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Doğruluk 0 5 Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl En Büyük hatan Yorumla Senaasx +1 yıl Yazamam ki Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl Niyeki Yorumla Senaasx +1 yıl Yazdırmıyo Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl Nasıl ya kim yazdırmiyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Doğruluk
Hayalin ne
Cesaret ispat ister doğruluk olsun
En çok sevdiğin aktivite
Yatmak sayılır mı
Bence sayılır
Önemli bir aktivite yani
Peki sen
Evet enerji depoluyoz
Seç
Doğruluk
Bize açıkayabileceğin en büyük yalanın ne
Çok büyük bir maganda oluyorum geceleri ve çoğu kişi bilmez
Garip
Doğruluk
En çok yüzünün kızardıgi olay
Düştüğüm an. Şu an aklıma gelen bu
Dogruluk
Hangi şehirde yaşıyorsun hangi şehirde yaşamak isterdij
İzmir'de yaşıyorum. Kore Seul da yaşamak isterdim
Güzel umarım olur
Umarım...
Doğruluk
Son pişman olduğun şey
Snapchat hesabı açtığıma pişman oldum kapattım bugün. Herkes tuhaftı orada
Ne gibi tuhaflık
Arkadaş olmak için ekledim birilerini. Kızlar bana kendiliğinden mesaj attı fotoğraflar falan. Sonra arkadaş olabilir miyiz dediğim kişiler cevap vermiyordu. Sözde arkadaş olma uygulaması
Snap içeriği öyle vjdj
Sapıklar çoktu orada
Evet
Hcjdjd kullanmaaa
Kapattım hesabı 😂
Doğruluk
En çok ne yemeyi seversin
Kuru fasulye ve pirinç pilavı
Doğruluk
Yapmayı en çok isteyip yapamadığın şey
Karşılıklı olarak gerçekten birini sevip güvenmek.
O bende de var ya :(
İnsanlara güvenim kalmadı. Artık sevemiyorum da. Tükettim her şeyi
Şu an herkes bu modda valla
Evet olabilir
Kime sorsak kimseye güvenemiyorum diyolar o zaman güvenilmeyen bunca kişi kim😂
Ben güvenilirim ama başkalarını bilmem. Kefil de değilim
Bende öyleyim bende başkalarını bilmem jcjdj
Ama çoğu kişi vasat yani
Yapacak bişeu yok..
Ağlayalım bence. d
Yaa sorma
Of of çok berbat bir hayat be okulunuda ekonomisinide günahını da siyasetinin de ta...
Hop yavaş gel o kadar da değil
Şu an böyle valla canım sıkkın psikolojim kötü anlık oluyor bana böyle
👍🏻
Doğruluk cesaret bir seçenek değil :D
İki seçenek hfjd
Doğruluk tabi burada mecburen
En büyük hayalin
Avustralya ya yerleşmek
Umarım olur
Cesaret
1 dk nefesini tut
cesaret