Diğer Odamın toplu hali, bu odada bulunmak ister miydin? krielde Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Siyah perdelerde kargoda yoldaodaya siyah halı alıcam ve yatağa siyah bordo kılıflar sipariş verdim Farem ölmüş, birazdan içini boşaltıcam Güncellemeler+1 yıl Spor halısı hep orada durmuyor Odamın toplu hali, bu odada bulunmak ister miydin? Cevapla Kargo Soruları Sipariş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bence güzel oda hamster akvaryumu da baya büyükmüş bi hamster için Duvar boyan da güzel 0 2 Yorumla krielde +1 yıl Sağol suriye hamsteri o yüzden tam yeterli boyutta bir kafes Yorumla s Taciiiii +1 yıl Onlar çok tatlı oluyor. Fotoyu ilk gördüğümde gecko akvaryumu sanmıştım Yorumla
BaseCamp Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl yatağın baş ucundaki şişenin hatrına olurdum :D 0 4 Yorumla krielde +1 yıl Haha gel birazdan içeceğim Yorumla BaseCamp +1 yıl konum at kopuşarak geliyorum :D Yorumla krielde +1 yıl Haha Yorumla BaseCamp +1 yıl hade konumu bekliyom bi şişede benden :D :D Yorumla
Ve-saire Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kendi kanımla karşılıyorum ne demek oluyor beni keser kanımı içersen diyene vermişsin cevap 0 0 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl cam pencere falan nerede 0 4 Yorumla krielde +1 yıl Diğer tarafta Yorumla DertPaketEdition +1 yıl Şu ortamın bana bi maksadı açıklaması falan yapar mısın ben anlamadım yani çok mistik bir alan Yorumla krielde +1 yıl Diğer oda dizaynları gibi bu da basit anlamı yok sadece az eşyasız bu düşüncelerimi rahatlatıyor gerçi hala fazla eşya var gibi hissediyorum da neyse Yorumla DertPaketEdition +1 yıl Sıkıntıların var sanki psikolojik garip. Yorumla
hearts2hard Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Bu oda mı, deney odası mı mübarek 😃 1 1 Yorumla krielde +1 yıl Neden Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 873 cevap paylaştı. Yerdeki mat için olurdum 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 9,7b cevap paylaştı. Duvarlar içimi karartti 1 0 Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Fare beslemek nedir beee 0 6 Yorumla krielde +1 yıl Güzel evcil hayvanlar Yorumla güneyjdm +1 yıl Fare değil Yorumla krielde +1 yıl Beslediğim için biliyorum Yorumla güneyjdm +1 yıl Doğrudur ama bence fare sevimli değil Yorumla krielde +1 yıl Seversen bok bile sevimli gelir Yorumla güneyjdm +1 yıl Orası öyle insandan iyidir Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Fare ne alaka 0 1 Yorumla krielde +1 yıl fsre işte Yorumla
ᏝAVAᏁᏖA Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Durmam 0 4 Yorumla krielde +1 yıl Neden Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Sen beni keser kanımı içersin Yorumla krielde +1 yıl Yok onu kendim karşılıyorum Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl İşkence yaparsın bana Yorumla
TheMedeni Takip Et Master Yaş: 41 , eic 83% +1 yıl İstemem 0 2 Yorumla krielde +1 yıl Neden Yorumla TheMedeni +1 yıl Manzarasını beğenmedim Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 22,9b cevap paylaştı. Yok hayır. 1 1 Yorumla krielde +1 yıl Neden Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Diğer konusunda 5b cevap paylaştı. istemezdim 1 0 Yorumla
Askseverrrr61616161 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Kim bu 1 6 Yorumla krielde +1 yıl Kimden söz ediyorsun Yorumla Askseverrrr61616161 +1 yıl Resimdeki Yorumla krielde +1 yıl Profil fotoğrafımdan söz ediyorsan, benim Yorumla Askseverrrr61616161 +1 yıl Neden ciplaksin Yorumla krielde +1 yıl Neden olmayayım böyle doğdum Yorumla Askseverrrr61616161 +1 yıl Yas kac senin Yorumla
DasvidanyaIstanbul Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Stiç 😘 0 2 Yorumla krielde +1 yıl Sevmiyorum ama anne babamla güxel bir gün geçirmiştik onu kazandığımızda güzel bir hatıralık Yorumla DasvidanyaIstanbul +1 yıl Sevmiyorsan bana ver Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Diğer konusunda 25,7b cevap paylaştı. Güzel odan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Bence güzel oda hamster akvaryumu da baya büyükmüş bi hamster için
Duvar boyan da güzel
Sağol suriye hamsteri o yüzden tam yeterli boyutta bir kafes
Onlar çok tatlı oluyor. Fotoyu ilk gördüğümde gecko akvaryumu sanmıştım
yatağın baş ucundaki şişenin hatrına olurdum :D
Haha gel birazdan içeceğim
konum at kopuşarak geliyorum :D
Haha
hade konumu bekliyom bi şişede benden :D :D
Kendi kanımla karşılıyorum ne demek oluyor beni keser kanımı içersen diyene vermişsin cevap
cam pencere falan nerede
Diğer tarafta
Şu ortamın bana bi maksadı açıklaması falan yapar mısın ben anlamadım yani çok mistik bir alan
Diğer oda dizaynları gibi bu da basit anlamı yok sadece az eşyasız bu düşüncelerimi rahatlatıyor gerçi hala fazla eşya var gibi hissediyorum da neyse
Sıkıntıların var sanki psikolojik garip.
Bu oda mı, deney odası mı mübarek 😃
Neden
Garip bir oda
Yerdeki mat için olurdum
Duvarlar içimi karartti
Fare beslemek nedir beee
Güzel evcil hayvanlar
Fare değil
Beslediğim için biliyorum
Doğrudur ama bence fare sevimli değil
Seversen bok bile sevimli gelir
Orası öyle insandan iyidir
Fare ne alaka
fsre işte
Durmam
Neden
Sen beni keser kanımı içersin
Yok onu kendim karşılıyorum
İşkence yaparsın bana
İstemem
Neden
Manzarasını beğenmedim
Yok hayır.
Neden
istemezdim
Bulunmak isterdim
Hayır
Odan çok tuhafmış
Kim bu
Kimden söz ediyorsun
Resimdeki
Profil fotoğrafımdan söz ediyorsan, benim
Neden ciplaksin
Neden olmayayım böyle doğdum
Yas kac senin
Stiç 😘
Sevmiyorum ama anne babamla güxel bir gün geçirmiştik onu kazandığımızda güzel bir hatıralık
Sevmiyorsan bana ver
Güzel odan
Oha ya