Güncellemeler
+1 yıl
Normalde saat 22:00'dan sonra o tarafa geçmek yasak.
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sütyen değildir bralettir o ayrıca yasaksa ne arıyorsun ordaaa
Ava çıkmıştım. 😂
Şaka bir yana, öylesine yürüyüş yapıp kahve içiyordum.
Tamam ama tekrar neden gidiyorsun
Kızları öyle görünce bir anda şok olmuştum.
Aslında çok iyi niyetli biriyim, ama aynı zamanda özgüven sorunum var. İnsanların gözünde güvenilmez biri gibi görünmek hoşuma gidiyor, böylece özgüvenim artıyor.
Şimdi ise yurt çalışanlarının gözünde güvenilmez biri gibi görünmek istiyorum.
Şahsen birisi bana sapık güvenilmez gözüyle baksa bundan utanç duyardım
Ama ben özümde öyle değilim ve beni yakından tanıyan kişiler de özümde nasıl biri olduğumu iyi biliyor.
İyi ama cizdigin imaj o degil
Ayrica xper yetmiyor diye yazamiyorum sadece yaninda oturdu diye birisini nasil arzulayabiliyorsun o kadar mi izole bi yaşam sürdün
Maalesef, 5 yıl öncesine kadar o derece izole bir hayatım vardı...
Aş bunları
Şu anda da isteğimi kontrol etmeye çalışıyorum, ama ne yapacağımı şaşırdım; çünkü bazı kişiler de erkeğin o tür şeyleri arzulamamasının bir sorun olduğunu söylüyor.
İnşallah aşacağım.
Cinsel dürtüler normal ama ucana kacana degil😀😀
Peki kime karşı olması normal? Yanlış anlama, sadece bilgi alıp ona göre hareket etmek için soruyorum.
Sevgiline hayatindaki insana. Otobuste bankada kantinde heryerde tanimadigin insanlar olur hepsine yukselmek normal mi sence
Peki sevgilim veya hayatımda biri yoksa?
ve yapmakta sorun yaşıyorsam?
24 yıldır 1 tane bile sevgilim olmadı da... 😂
Olabilir normaldir ama herkese yükselinmez p0r no izle
Ama ben de zaten her gördüğüm kıza yükselmiyorum. Bahsettiğim kızla aynı yurtta kalıyoruz ve neredeyse her gün görüyorum.
Yoksa çok şükür, önüme gelen her kadına yükselecek kadar ahlaksız biri değilim.
Olsun sıradan birisi
Ama sonuçta yurttan arkadaşım sayılmaz mı?
Arkadaşlarına azamazsın😀
Ama aramızda fazla bir sohbet yoksa olamaz mı? O kızla da sene başından beri sadece 1 kez ( o da başka bir erkek aracılığıyla ) konuştuk.
Çok samimi olduğum arkadaşlarıma zaten azamam.
Olmaaaaz olmaaaz
Kendine kılıf uydurma her guzele her begendigine her yabanciya herkese azamazsin
Yani bu durumda yurttaki kızların hiçbirine mi azamam?
Evet
Kendine kılıf uydurma her guzele her begendigine her yabanciya herkese azamazsin
Ama bahsettiğim kişiler yabancı değil, konuşmasak bile her gün görüştüğümüz ( yani birbirimizi gördüğümüz ) kişiler.
Ayyy olmaaaz diyorummm olmaaaaz
Ama bazen arkadaşlar da birbirine karşı istek duyabiliyor, hatta çok iyi arkadaş olup anlık istekle ilişkiye girenler bile olabiliyor.
Tamam sen kendini rahatlatmaya devam et normalize ettigin sey igrenclik haberin olsun
Neden iğrençlik olsun ki?
Bu konuyu daha fazla konusmak istemiyorum soru ac istersen
Çok samimi olduğum bir arkadaşım olsa asla o gözle bakmam, ama aramızda o kadar samimiyet yok. Sadece 2 kez konuşmuştuk ( sorumda bahsettiğim kızla ).
Peki, yine de vakit ayırdığın için teşekkür ederim.
Valla sadece yanında oturmasına azıyorsun ben buna takigım cok abarti
Karsisinda birisi soyunsa kendisini dizginleyen adamlar var
Emin ol ki; o adamlar ömürleri boyunca 50 tane a. a girip çıkmışlardır ve artık istekleri kalmamıştır. Bu arada edebimi bozduğum için özür dilerim.
ve öyle kişilerin kalkıp da millete ahlak dersi vermesine de aşırı derecede sinir oluyorum ve ne hikmetse birçoğu da dediğim gibi oluyor, yani yaptığı onca şeye rağmen söz konusu ahlak olunca sanki kendisi çok ahlaklıymış gibi millete ahlak dersi veriyor.
Ben mi
Estağfurullah, sözüm meclisten dışarı.
Sana asla öyle bir şey demek istemedim, ben hemcinslerimden bahsediyorum.
Karsisinda birisi soyunsa kendisini dizginleyen adamlar var
Bunu burada bahsettiğin adamlar için söyledim.
Yani öyle adamların birçoğunun ömürleri boyunca girmediği delik kalmamıştır, ama söz konusu ahlak olunca sanki kendisi çok ahlaklıymış gibi millete ahlak dersi veriyor.
Seni tanımıyorum, nasıl biri olduğunu bilmiyorum ve hakkında öyle bir yorum yapmam tek kelimeyle hadsizlik olur.
Hic kimseyle yatmamis kizlarda var onlar boyle azmiyo ama
Azmadıklarını sen nereden biliyorsun? 😂
Bence onlar da azıyordur, ama bu devirde, bu ülkedeki kızlar 2 göz boyayıp 2 g. t sallasa 50 tane abazayı arkalarında kuyruk yaparlar. Yani o yüzden öyle şeylere gerek duyacaklarını sanmıyorum.
Git be
Anlamadım?
Git demek istedim ne olcak anlaminda
Peki sence bu davranışım yurt çalışanlarının dikkatini çeker mi?
Kız arkadaşların varsa ders notlarını almaya gittim dersin yakalanırsan, ama denemeden bilemezsn
Yakalanırsam bir şey demem, yalan falan söylemem.