Sizce alınganlık mı bu yaptığım?

Kendi evimde tadilat olduğu için 2 çocukla baba evinde kalıyorum mecburen. Geçen gün kızartma yaptım mutfak temizliği anneme kaldı başka bi iş hallet dedi gittim. Neyse temizliği yaptı sonra da söylenmeye başladı heryer yağ 2 saat uğraştım temizlemek için vs.. bi daha kızartma yapma dedi. Zoruma gitti ama belli etmedim. Birde kendi çalıştırdığı parça başı ücret verdiği bir dükkanı var 3 haftadır çalışıyorum günde min. 500 Max. 1000 iş çıkarıyorum 3 hafta aralıksız çalıştım ve bana bugün verdiği para 4 bin!!! Birde demez mi ben kafadan hesap yaptım 3 4 bin tuttu diye Allahım çıldırdım kafadan değil herkese yaptığın gibi hesabını yap öyle verirsin dedim tamam şunu al bi yere kaçmıyoruz diyor bana.. Yani bu kabul edilebilir bir şey mi Allah aşkına ya. Az öncede yıkanmış çamaşırları topladı benim ve çocukların çamaşırları hariç hepsini katlayıp kaldırdı bemimkileri katlanmamış bir şekilde köşeye koymuş. Bu şimdi açık açık s*tirgit demek değil midir? Bende bu tarz şeyleri kabul edebilen biri değilim bugün sinirlenip çıktım gittim inşaat bile olsa kendi evimde kalırım dedim babam aradı ağladı üzmeyin beni diye ona kıyamadım geldim geri. Yarın ilk işim bu evden gitmek. Çalıştığım parayı da almayacağım lanet olsun öyle paraya cidden..
Sizce alınganlık mı bu yaptığım?