Taşındım ve gerçekten çok mutsuzum yardım edin :S?

içimi dökmek rahatlamak istiyorum saatlerdir deli gibi ağlıyorum. hani adetimede bir iki gün kaldı ondan mı bu kadar duygusalım anlamadım. ben ailemden ayrı bir şehirde ablamla beraber yaşıyordum ikimizde üni okuyoruz. sonra ablam erkek arkadaşının evine yerleşti beraber yaşamaya başladılar. sonra bana dediki ayrı yaşamayalım sende gel bende önce evlerine gittim kahvaltıya falan hem evi görürüm diye. baktım o gün karar verdik ben tam emin olamadım olur falan dedim geveledim ertesi gün ben işe gittim ( hem okuyup aynı zamanda çalışıyoruz ablamla ben.) beni aradılar biz bugün taşıyoruz dediler akşam onların yani artık bizim evimize geldim heryer heryerde. çok mutsuzum bu evde yaşamak istemiyorum :S odam küçük, sevdiğim eşyalara yer yok (masam, koltuklarım, tablolarım ) önemli olan salon zaten salonda vaktini geçirirsin diyorlar ama salon hiç bana ait değil gibi. ben gerçekten napıcamı bilmiyorum çok ani oldu kendimi bu evde sığıntı gibi hissediyorum :S

sizce bu his geçer mi alışabilir miyim? ve üzülmekte haksız mıyım? b*k gibi hissediyorum :S ayrı eve taşınmalı mıyım?

bu yazıyı bıkmadan sonuna kadar okuyanları hakketten tebrik ediyorum çok anlayışlısınız :/
Güncellemeler
+1 yıl
insanlar her taşındıklarında hayatlarının en stresli dönemlerini yaşarlarmış hatta hamile bayanların hamilelik süresince taşınmaları tavsiye edilmezmiş. acaba çokmu normal bu duygularım :S
Taşındım ve gerçekten çok mutsuzum yardım edin :S?